Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Pot ramane daca am facut sex cand aveam ciclu?

din 3 sep 2008 14:55 de ursaru

nu cred k poti ramana,cel putin prietena mea nu a ramas.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginare cu degetul

din 3 sep 2008 14:54 de ursaru

Dpdv sexual poate fi inca virgina,dar dpdv psihologic cred k nu....correct me if i`m wrong :((

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Luati exemplu fetelor

din 3 sep 2008 14:52 de Stranger_to_love

Bine ma cum zici tu.Dar de masturbare nu a auzit? Endorfine se elibereaza si cand faci miscare. Calugaritele nu ar trebui sa fie toate nebune? Deci vreau sa-mi arati studiul unde spune ca innebunesti daca nu faci sex.Nu ce deduci tu sau ce ...

Publicare carti

din 3 sep 2008 14:51 de angela

Stie cineva pasii care trebuie urmati pentru a publica o carte?Si nu ma refer aici te duci la editura, dai bani si platesti sa iti scoata cartea, dar o citesti doar tu si 2 prieteni.Ma refer aici sa iti gasesti un editor, sa promovezi cartea, sa vada ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: iubesc dar nu ar trebui

din 3 sep 2008 14:45 de angela

Am spus ca intotdeauna exista riscul acesta, ca mereu sa fii pregatit si la ce e mai rau chiar din partea unei persoane care spune ca te iubeste din tot sufletul lui.Daca nu iti iei aceasta doza de previziune, risti sa fii socat si sa suferi ...

Re: Re: Daca faci sex, iti dispar cosurile?

din 3 sep 2008 14:42 de alex_18

da ma am auzit si eu lafel...k iti dispar cosurile dak faci sex...da de cate ori?? k am facut cam de vreo 3 ori si tot imi apar;) c sa fac?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: iubesc dar nu ar trebui

din 3 sep 2008 13:31 de carrie

Eu sunt de acord cu angela, mai putin cu sfatul de a se desparti de prieten. Adica, ar trebui sa se desparta daca simte ca ar trebui sa faca asta, dar daca vrea sa continue relatia eu zic ca e in regula. Se poate ca toata povestea cu celalalt tip sa ...

Re:

din 3 sep 2008 13:15 de PITZY

cel mai bine ar fi sa incerci sa discuti cu el. cu clam sa ii explici ce se intampla cu tine....dorm copii cumva cu voi in camera? daca nu dute la un psiholog sau intereseaza-te unde este planning familial..deobicei la orice clinica..si faceti ...

Re: Re: Re: Re: Re: iubesc dar nu ar trebui

din 3 sep 2008 12:25 de Iuby_Ovy

si daca nu te inseala dar tu ai impresia asta ? ce faci ? doar pentru ca ai aceasta impresie ca te inseala iti da dreptul la randul tau sa inseli si tu fara remuscari nu ?

Nu mai am chef sa fac sex cu sotul meu!

din 3 sep 2008 11:40 de laura

buna,sunt laura si sunt casatorita am 2 copii si am 30 de ani.am foarte mari probleme in veata sexuala.mai tot timpul ma cert cu sotul findca eu nu mai vreau sa facem dragoste,nu ma mai atrage.ma ia groaza cind stiu ca vine seara si imi spune daca ...

Cum sa seducem fata care nu a mai avut prieten ?

din 3 sep 2008 09:43 de asd

Se da una fata Y intalnita de curand in excursia de la munte impreuna cu prietenii . Y este :love: . De la prietenii ei , X ,aka eu , afla ca nu a avut niciodata un prieten . Nici X n-a excelat in cazul asta prea mult dar sa continuam... Lui Y ii ...

Re: Re: Re: Re: Virgina la 21 - probleme, gogule?

din 3 sep 2008 02:53 de celestine

nu am asteptat, pur si simplu nu s-a intamplat si teama de implicare si de ceea ce urmeaza a fost un factor important. Acum simt ca nu mai pot iubi pe nimeni :(( un revers al medaliei dureros din multe puncte de vedere. Sunt atrasa de el dar nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Himen rupt = sange?

din 3 sep 2008 02:41 de Incepator

La voi himenu'..la noi ata....eh ce sa ii faci..daca nustii sa faci sex..poti ajunge la spital ;)) .

Re: Re: Re: Virgina la 21 - probleme, gogule? ;)

din 3 sep 2008 02:23 de Stranger_to_love

De ce ai mai asteptat pana la varsta asta daca oricum ai facut-o cu unu pe care nu-l iubesti? :blink: Nu era tot aia daca o faceai la 20 de ani?

Re: Re: Virgina la 21 - probleme, gogule? ;)

din 3 sep 2008 02:14 de celestine

si eu am fost virgina pana la 30 de ani O:)adica pana acum cateva luni :~* ceea ce vroiam sa iti spun este ca intr-adevar conteaza cu cine faci sex pentru prima oara mai ales la o varsta la care esti constient de ceea ce se intampla si daca nu ...

Re: Re: Re: Luati exemplu fetelor

din 3 sep 2008 01:14 de simosimina

Mai unde naiba mai exista cineva virgin peste o anumita varsta?Doar alea care au himen elastic!!! Ce e asa greu sa crezi?Nu ai mai auzit de asa ceva? U nu cunosti pers care sunt virgine la propriu pana tarziu...Eu am cunoscut..si erau "duse"... ...

Re: Re: Luati exemplu fetelor

din 3 sep 2008 01:04 de Stranger_to_love

Demostrata unde? Eu cred ca e invers.Daca aia nu a facut sex pana la 60 de ani are probleme psihice.Avea dinainte probleme numai ca nu s-au manifestat in tinerete. Deci tu personal i-ai facut control ginecologic si ai constatat ce fel de ...

Re: Re: Re: Re: Rusinea de a te dezbraca fata de a

din 3 sep 2008 00:09 de Listener

NU AM ZIS SA IA PRAFURI LUMEE IL BAGATI PE BAIAT IN CONFUZIE...deci eu fac de 1 an sala si nu am luat nimic odata(o luna mai precis) Gain Fast (wheider nu proteina ...mai exact supliment alimentar) dar o sa vezi ca de la astea nu te faci si te ...

Re: Re: .

din 2 sep 2008 22:40 de pcgeek

La petrecerea ai nu a fost cine stie ce activitate din partea mea. Intervine o problema aici: Nu stiu cat de mult ii palce ei de mine sau daca macar ii place.NU pot sa zic ca mi-a dat semne ca i-ar placea de mine dar nici sa nu ma suporte.Cred ca ...

Re: Re: Re: Re: Mai sunt virgina daca m-am jucat c

din 2 sep 2008 22:31 de AndreasS

Pai vei vedea cand iti vei face ...prima data..Macar dc se va indoi prietenul tau de tine sa ii spui adevarul. papa

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1778 din 3732
«   1 ... 1775   1776   1777   1778   1779   1780   1781 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare