Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Este virgina?:-) sau NU?:((

din 5 sep 2008 09:46 de simosimina

Aoloo voi dk cititi ceva undeva gata e ca acolo. DECIIII: 1.NU este obligatoriu sa sangerezi cand faci prima data sex 2.Unele femei sunt "stramte" de fel..iar altele "largi" de fel..nu ai ce sa le faci ASA ESTE CONSTRUCTIA LOR! Asta nu inseamna ...

Re: ce alegi???

din 5 sep 2008 09:33 de simosimina

sa fii happy fara o "chifte " in burta =)) nu prea cred...sincer :))

Re: Re: Re: Re: Re: Aspectul fizic...

din 5 sep 2008 07:49 de tematoare

lumea sa-si vada lungul nasului ca nimeni nu e perfect...numai ca, logic, e mult mai usor sa privesti in ograda vecinului decat in propria ograda):():():(

Re: Re: Ce barbati va plac?:))

din 5 sep 2008 05:40 de irinel xxl

We are what we are...:-`

din 5 sep 2008 03:25 de Stranger_to_love

Ce inseamna bani? Sa fi bogat? Ce fel de masina,ce fel de casa? Daca nu ai casa esti homeless,ce naiba.Atunci nu-ti mai arde de iubire. Naiba asta poata sa aiba toata lumea,dar sa fie Logan si apartament la bloc in loc de Mercedes si ...

Re: Re: ha ha

din 5 sep 2008 02:30 de nemesis

:ermm:

Re: Re: Ce barbati va plac?:))

din 5 sep 2008 02:20 de nemesis

Na ca nu-mi mai pare rau ca n-am sters forumul! :D

Re: Baietii imi claxoneaza prietena!

din 5 sep 2008 02:11 de nemesis

Daca te deranjeaza atat de mult... ia-ti prietena de mana si mutati-va din Romania. E o solutie! Nu este singurul motiv pentru care voi face asta, dar este o solutie si pentru aceasta problema. :ok:

Re: STIE CINEVA MARCI BUNE DE PARFUMURI PENTRU FEM

din 5 sep 2008 02:05 de za'one

Asta se intampla cand ai de-a face cu acesti "copii ai tranzitiei". Ai impresia ca-ti vorbesc animale decerebrate! - Vreau o masina. Bineinteles ca-mi iau una "de firma" si nu ma uit la ce altceva decat la "cum arata". N-are importanta ca ...

Re: Menstruatie mai devreme, risc sarcina?!?

din 4 sep 2008 23:07 de barosank17

nu cred k e saRCINA

Re: Re: Re: Re: Re: .

din 4 sep 2008 21:53 de omu_negru

pai daca stai asa si te uiti la ea sigur nu vei reusi mare lucru. tu trebuie sa te hotarasti daca vrei sa iti fie IUBITA, daca nu iti va fi o simpla prietena. si nu uita ce ti-am zis si mai sus...daca nu te hotarasti rapid o pierzi !!!

Re: Re: Virgina la 29 de ani

din 4 sep 2008 20:36 de Celestine

Aiurea!!!!!!!!! Important e sa te hotarasti ce vrei si sa vezi cam ce e in jurul tau :blink: persoane carora zici ca nu le dai nicio sansa la inceput pot deveni alegeri mai tarziu, in functie de circumstante. eu am fost virgina pana la 30 de ani ...

Re: Re:

din 4 sep 2008 19:57 de Celestine

Relatia cu tatal meu a fost si este una foarte buna :) Partenerii sunt in linii mari pe tipologia primei mari iubiri care a fost platonica, de durata, frumoasa si dureroasa... Asta iti explica teama mea de a avea o relatie? Exista oricand ...

Re: Aspectul fizic...

din 4 sep 2008 19:57 de tequila

Aspectul fizic pentru mn este pe al doilea loc...degeaba dak un baiat arata k un fotomodel si e prost bata,numai in cazul in kre si fata e proasta...ai spus k ti-a dovedit k te iubeste...a iubi..pana sa ajungi sa iubesti e cale lunga..nu poti sa ...

Re: Ce inseamna "a fi barbat" intr-o relatie

din 4 sep 2008 19:48 de tequila

nu scrie nikieri ce sa faci cum sa faci si cum sa te porti,doar trebuie sa fi u insati,nu trebuie sa te porti intr-un mod,fi u.:)

Re: Eu virgina, prietenul meu nu vrea sa astepte..

din 4 sep 2008 19:37 de tequila

nare importanta k esti cu el de 3 luni sau va cun de-o viata,avand in vedere k esti virgina vrei k prima oara sa fie ceva special si fiekre fata isi cauta baiatul potrivit,potrivit cum ai spus u iti place foarte mult de el ,dar te-ai intrebat vreo ...

din 4 sep 2008 19:35 de Incepator

Eu le-ash imbina,dar daca e strict as alege fericire .

Re: Curbarea penisului

din 4 sep 2008 18:43 de mark

salut am si eu o problema aproape asemanatoare cu a baiatului de mai sus.numai ca penisul meu este putin curbat in jos si un pic spre stanga cand este in erectie credeti ca e vreo problema in asta sau un impediment in actul sexual. imi cer scuze daca ...

Alegere intre iubire si situatie materiala buna

din 4 sep 2008 17:44 de mira_printesa18

Daca ar fi sa fi pus in situatia sa alegi intre a fi fericit alaturi de persoana pe care o iubiesti si a avea bani,masina,casa...etc...ce ai alege???intrebare valabila si pt baietii si pt fete??eu as alege sa fiu fericita.voi??

Re: Re: Re: Re: fetitzele din ziua de azi.........

din 4 sep 2008 16:25 de Listener

Simosimina daca ai citit exact ce am scris nu m-am referit ca cine este intr-un liceu de tehnic este "cocalar" si cine este intr-un liceu calumea este nobil...nici decum i-ti garantez ca exista si in licee "nobile" si cocalari ideea era de ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1775 din 3732
«   1 ... 1772   1773   1774   1775   1776   1777   1778 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare