Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toti baiet

din 5 sep 2008 13:34 de baby

stii am trecut prin ceva asemanator de curand:lol: numai ca nu a disparut iubirea...ci a aparut monotonia iar pe mine ma dispera asta:ermm: nu m-am gandit nici o clipa sa il insel:` nu m-as preta la asa ceva...:` m-as simti ca o c*urva ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toti baietii i

din 5 sep 2008 13:18 de simosimina

Da intr-adevar este urat, dar ce-ai face..dk ai avea o relatie de 2 ani..baiatul acela te-ar iubi ca un disperat..iar iubirea ta pentru el s-ar stinge incetul cu incetul??! Ce ai face? Nu ai cum sa ii spui.."stii ce..hai sa ne despartim..ca nu te ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toti baietii isi i

din 5 sep 2008 13:15 de baby

sincer eu nu as insela... eu o termin si gata aaa daca nu merge relatia ne despartim si totusi mai cere o sansa o acord....dar in nici un caz sa ne batem joc unul de altul si sa ne inselam mi se pare ft urat :,:-*

Re: Re: Re: Re: Re: STIE CINEVA MARCI BUNE DE PARF

din 5 sep 2008 13:05 de Blitzkrieg

Nemesis a vrut să fie diplomat, ca să nu te supere. El e mai tolerant.

Re: ce alegi???

din 5 sep 2008 13:01 de baby

pai fericita cu el si fara un ban in buzunar? sau fara sa am ce manca?:huh: asa nu as vrea........doar dragostea nu tine de foame:` dar daca as sti ca am casa, masina,bani si nu am iubit......sincer nu as dispera.......barbati se ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am nevoie de un sf

din 5 sep 2008 12:58 de vera_mary88

Uite iti povestesc ceva din propria experienta. Si eu am parinti de moda veche si mi-am inceput viata sexuala la 18 ani si am luat si iau anticonceptionale prescrie de un medic ginecolog de la planning familial. Si pe mine m-a dus mama la ginecolog ...

Re: Re: Re: am o nelamurire si teama...

din 5 sep 2008 12:56 de angela

PS. Eu daca merg la strand cu iubitul, el nu ejaculeaza in apa, in strand, in vazul lumii, ca stim si noi de cei 7 ani de acasa si banuiesc ca orice persoana cu ceva educatie nu ar face asta.Get a room, something , anything, dar nu va pipaiti ...

Re: Re: Re: Re: STIE CINEVA MARCI BUNE DE PARFUMUR

din 5 sep 2008 12:52 de simosimina

mey...in primul rand cred k stii si u k in cartea Codul Bunelor Maniere..scrie clar ..k nu treb sa te dai in cantitati industriale cu parfum...Si depinde de Ph-ul pielii persistenta si mirosul... Si pana la urma dk miroase bine...ce conteaza ce ...

din 5 sep 2008 12:51 de angela

Daca esti fericit cu cel de langa tine, restul se pot face pe parcurs.Impreuna se pot face multe, poti sa iti iei si masina,si apartament, nu tin neaparat sa fie el plin de bani, sau eu, sunt de principiul sa le facem pe toate impreuna. :ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Toti baietii isi inseala priet

din 5 sep 2008 12:49 de simosimina

Si de ce o faci? Raspuns: ca sa te razbuni...si ce ai rezolvat? Uite sa spuna fetele pe site dk eu nu am dreptate..cand inselam noi? Doar atunci cand nu mai simtim stabilitatea aceea in relatie...In schimb voi..(nu toti..mai sunt si exceptii-dar ...

din 5 sep 2008 12:31 de Blitzkrieg

Să fiu fericit lângă tipa respectivă şi să am bani, maşină, casuţă cu 3 etaje.

Re: Codul bunelor maniere

din 5 sep 2008 12:18 de baby

tu crezi ca o pustoaica "lesina" daca ii arati tu Codul bunelor maniere sau daca ii arati un portofel plin cu bani? :huh: sunt multe fete care prefera sa fie tratate urat numai sa li se arunce bani de shopping.......sau de "spart in ...

Re: Re: ce alegi???

din 5 sep 2008 12:10 de mira_printesa18

se zice ca dragostea trece prin stomac...ca degeaba iubesti daca esti sarac ....hmmm.....dragostea e cea care ne intareste in toate....si daca iubiesti si vrei sa fi mai bine instarit...te duci si lucrezi si iti faci toate cate vrei sa ai....si ...

Re: Re: Re: Re: Toti baietii isi inseala prietenel

din 5 sep 2008 11:54 de AlexeyHD

mda... voi in loc sa incercati sa reparati acel ceva, distrugeti si mai mult, inselandu-ne. Apropo, eu insel, DOAR DACA sunt inselat!

Re: Re: Re: STIE CINEVA MARCI BUNE DE PARFUMURI PE

din 5 sep 2008 11:32 de nemesis

"Pay", draga mea... ai prins si tu ideea la fel ca orice alt "copil al tranzitiei". Parfumul se incearca. Ceea ce miroase bine pe tine, s-ar putea sa nu... avantajeze - ca sa fiu delicat - o alta fata. Dar daca tu mergi pe algoritmul: e ok sa ...

Re: Baietii imi claxoneaza prietena!

din 5 sep 2008 11:32 de omu_negru

man...nu esti singurul, stiu cum e...prietenii stiu de ce. nu prea ai ce face in situatii de genul asta. acum depinde si cum privesti...daca esti cu prietena, te poti simti cam nasol, dar daca esti cu baietii la o miscare ceva, pare amuzant ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aspectul fizic...

din 5 sep 2008 11:27 de vera_mary88

Tu trebuie sa te simti bine in pielea ta. Daca tie iti plac ale 3-4 kg in plus e bine...daca lui nu ii plac sa isi caute un manechin. Da e destul de greu atunci cand iubesti sa zici anumite lucruri dar nu te lasa calcata in picioare. Is sigura dupa ...

Re: Re: Re: Re: Re: am nevoie de un sfat...

din 5 sep 2008 10:28 de simosimina

Normal..nu are voie sa zica.. deci le poate spune parintilor numai ce vrei tu ;)

Re: Re: Re: Re: am nevoie de un sfat...

din 5 sep 2008 10:26 de Incepator

WoW:~* asta cu ginecologul n-am stiut-o iti zice numai daca vrei tu ? Pffff...e perfect pentru unele dintre fete .

Re: Intrebare pt fete

din 5 sep 2008 09:50 de simosimina

depinde de ce stie sa faca cu ea... :lol:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1774 din 3732
«   1 ... 1771   1772   1773   1774   1775   1776   1777 ... 3732   »

loading...