Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Ramai gravida daca esti virgina?

din 7 sep 2008 05:30 de dudu

nuuuuuuuuuuuu a:-`

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgina la

din 7 sep 2008 05:09 de Celestine

mda ... chiar ca e o poveste. I se putea intampla oircarei femei indiferent daca este activa sau nu dpdv sexual. Am prietene care au trecut prin astfel de situatii dar cuosc si persoane care nu au avut niciun fel de probleme si aici ma includ si pe ...

Re: Re: Re: Re: DATIMI UN SFAT

din 7 sep 2008 02:56 de Incepator

Mai bine masturbeaza-te....daca mai gasesti una de 16 ani care e virgina si tu vrei sa o faci cu ea,,,,,pfff aveti rabdare.... Of..si eu vreau sa ajung virgin la altar..impreuna cu o virgina...eh nah si porcul a zis ca nu mai mananca .

Re: Dorul de casa.... si iubit!

din 7 sep 2008 02:03 de ExoticDream

In primul rand.... de ce nu poti reveni in acest an scolar acasa? Trebuie sa inchei un ciclu scolar inceput acolo? In al doilea rand... daca e musai sa mai stai un an acolo, situatia nu cred sa fie tragica, vorbim totusi de o tara civilizata, ...

Re: Fara masturbare pana la 16,5 ani

din 7 sep 2008 01:50 de ExoticDream

Vezi ca [b][i]iti mut subiectul la rubrica "Viata sexuala"![/i][/b] A propos, chestiei aleia ii zice [b][i]masturbare[/i][/b] si nu, nu este nicio problema daca nu ai practicat-o, dupa cum nu ar fi nici in caz contrar (fara exagerari, ...

Re: Re: ce ma sfatuiti?

din 7 sep 2008 01:21 de ube

Totusi sunt 15 ani la mijloc...merita salvatzi dupa parerea mea...iar fatza de sotzia ta ar trebui sa schimbi nitzel comportamentu...fa-o sa intzeleaga ca te-a pierdut...iar dupa felul in care va reactziona vei putea sa-tzi dai seama daca intradevar, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 7 sep 2008 01:14 de ExoticDream

Adica noi suntem scurte la minte daca nu recunoastem ca avem o problema? Te-ai gandit vreodata ca s-ar putea ca problema sa fie... de partea cealalta sau asta este imposibil prin definitie, dat fiind faptul ca barbatul este acea entitate ...

Re: Alegere intre iubire si situatie materiala bun

din 7 sep 2008 01:08 de ExoticDream

Indiscutabil persoana pe care o iubesc, "averile" se aduna in doi si nu pot tine, singure, locul sentimentelor. Invers merge, dar nu vad de ce ai sta sa astepti daruri din cer cand poti sa te apuci de treaba, avand energia imensa pe care ti-o da ...

Re: Viteza de uitare a unei iubiri

din 7 sep 2008 01:05 de anturika

in cat timp..nush daca l-am masurat..dar se uita..in cazul meu a durat aproximativ 3 luni....dupa o iubire de 6 ani...sentimente de iubire numai am dar ramanamintiri si regrete...cel mai mult imi pare rau de timpul pierdut nu de ...

Re: Re: tentant ?

din 7 sep 2008 01:03 de ExoticDream

Daca rolurile ar fi inversate, un Freud ar fi incitant.... In cazul in care realitatea nu permite, ne raman fanteziile....! :cat::cat::cat:

Re: Re: Ajutati`ma plz :-<

din 6 sep 2008 23:46 de Mihaelascumpik

Nu e vb ca nu comunic.. dar nu`i suport.. sunt ft diferiti de noi.. nu`mi place felul lor de a fi.. modul de a trai.. deci crede`ma ca sunt satula de ei.. si m`am saturat sa ma gandesc mereu ce frumos era acasa.. si sa incep sa plang.. nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 6 sep 2008 23:26 de trabuc

ar fi mai usor sa-ti explic de ce nu prea suporta fetele versurile celor de la parazitii,deoarece acestia spun adevarul despre gandirea si comportamentul vostru(al fetelor)........daca erai baiat te asigur ca iti placeau si tie versurile lor......

Re: Re: Ajutati`ma plz :-<

din 6 sep 2008 23:22 de usain bolt

eu din cate stiu englezoaicele nu sunt frumoase.....

Re: Ajutati`ma plz :-<

din 6 sep 2008 23:17 de angela

Pai ideal ar fi sa-ti faci prieteni noi la scoala, sa-ti calci pe temeri si timiditate si sa incerci sa comunici cu colegii tai.Sa vb cu prietenul tau pe internet,si sa mentii cat de cat legatura.Intre timp poti sa iti gasesti acolo un englez ...

Re: Fetitele din ziua de azi...........

din 6 sep 2008 21:36 de cevacenue

Am si eu colege asa,vor sa para mai mature,mai stapane pe ele si independente de parinti,sunt exact ca acele fete despre care spui tu,observ ca multe prefera parteneri cu mult mai in varsta ca ele.Aceia le pot intretine,le pot plimba cu masina ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: imi este jena sa c

din 6 sep 2008 21:14 de cevacenue

oh da,asa se face,si mie mi-e jena,dar iau de la supermarket si daca nu au acolo ce-mi place mie trimit prietenul la farmacie,dar de-acum fac ca tine:ok::flowers:

Re: E normala o mica erectie in timpul unui sarut?

din 6 sep 2008 20:55 de cevacenue

Da,e normal,toti baietii patesc asta,mai ales la inceput,sau daca sunt foarte amorezati:love::,

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iubesc dar nu ar trebu

din 6 sep 2008 20:30 de ube

ooops....cat de mica este lumea!daca as fi citit acest msj aqm cateva luni te-as fi criticat din toate punctele de vedere...dar nu o fac pt ca asa cva mi s-a intamplat si mie...eu nu m-am culcat cu altul si nu as fi facut-o niciodata...dar am fost cu ...

Re: ?!

din 6 sep 2008 19:53 de raluk

nu, daca iei din prima zi de menstruatie, esti protejata dupa 24 de ore. deci si in prima luna de administrare, nu doar din a 2-a.

Re: Re: Probleme de mentinere a erectiei

din 6 sep 2008 18:23 de Daniel

Pai cam de vreo 2-3 luni. Acum pun problema ca prima oara cand mi s-a intamplat am fost la un medic ginecolog, barbat, si mi-a zis ca nu am nimik, e doar o chestie psihica. Sa nu imifac pb ca femeile vor doar sa fie f***e(ca sa ma exprim ca si ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1771 din 3732
«   1 ... 1768   1769   1770   1771   1772   1773   1774 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare