Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: am nevoie de sfaturile voastre plzzzzzz

din 8 sep 2008 15:13 de baby

si daca nu mai esti ce? o sa te omoare?:huh:ar fi culmea poate o sa primesti o pedeapsa dar na....in timp...trec toate parintii mei nu au facut asa:rolleyes: cred ca ar trebui sa ii multumesc Lui DumnezeuO:) :,:-*

Re: Re: Re: Marimea penisului conteaza? (Intrebare

din 8 sep 2008 14:17 de pacpac

depinde de femeie.Daca nu are vaginul adanc or sa fie probleme in unele pozitii,dar daca fata poate sa duca cat ai tu e perfect:)

Re: Re: Re: Re: Re: Sotia mea nu face nimic in cas

din 8 sep 2008 14:09 de nic_gabi

spun si eu ceva...ca reprezentanta a sexului frumos, nu sunt de acord cu atitudinea sotiei, e adevarat, dar trebuie cautata undeva cauza si trebuie stabilite niste reguli clare dupa care sa va ghidati. In primul rand, ar fi bine sa analizati cine ...

Re: Re: Re: Virgina la 29 de ani

din 8 sep 2008 14:06 de Stranger_to_love

Eu nu caut neaparat o virgina.Daca nu i-a placut de nimeni in atata timp crezi ca o sa-i placa de mine? Sa fim seriosi.Oricum topicul e vechi. Doar in atata asemanare sa stea compatibilitatea? :blink:

Re:

din 8 sep 2008 13:27 de Stranger_to_love

Imi pare rau sa-ti spun,dar parintii tai nu te iubesc neconditionat. Nu e normal ca toata iubirea lor pt. tine si toata valoarea ta in ochii lor sa stea in himenul ala in loc sa fie in tine ca om. Eu zic sa mergeti la psiholog sa spuna si ...

Re: este adevarat???

din 8 sep 2008 12:34 de simosimina

:)) de unde naiba le scoateti??? Scria poate ca esti mai predispusa dk incepi viata sexuala... Cancerul de col uterin se poate face oricum..nu neaparat dk incepi viata sexuala mai devreme sau mai tarziu.Faza e k acest Papiloma Virus(asa se ...

Viata sexuala timpurie => cancer de col?

din 8 sep 2008 11:50 de SEXy_lady

sall...am citit pe net ca daca iti incepi viata sexuala la o varsta mai mica duce la cancer de col uterin??? is true???

Re: rupere atei

din 8 sep 2008 10:46 de vera_mary88

Poate e doar impresia pe care ti-o da din moment ce nu ai ata se indreapta si poate pare mai mare ce stiu eu acu depind e si de varsta ca pensiul nu creste toata viata :lol:..iti dai seama ce-ar fi...Oricum ata stii bine se rupe doar in urma ...

rupere atei

din 8 sep 2008 10:42 de KVictor

Eu nu am auzit sa se rupa ata doar pe jumate ... ori e un caz special de 1 la 6 miliarde:alien: ori are mutatii genetice(X)... plus ca nu mi-a confirmat nimeni daca iti creste penisul in lungime si grosime dupa ruperea atei sau nu ... aud ...

Re: Re: Re: Re: Re: vreau sa-i fac o surpriza

din 8 sep 2008 09:38 de vera_mary88

Crezi??? Asta depinde de baiat. La unii li se scoala la altii li se culca....so...sa incerce sa vada cum e el...nu pierde nimic cum s-a sculat cu un pic ajutor asa i se si scoala :devil:

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 8 sep 2008 09:37 de vera_mary88

Da bine sa zicem ca aste merge in cazul fetelor care merita. Daca ar face asta cu toate fetele care le intalneste inseamna ca o sa ajunga un nesimit cu timpul si un insensibil care o sa ajunga sa isi bata joc de fete si nu se stie cand o sa-si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 8 sep 2008 06:50 de asr

dar ce are daca se variaza pe fata ta :D iti trece ridurile de pe pata :D:D:D:D:D

Re: Ma doare si nu am orgasm

din 8 sep 2008 04:09 de iujia

cel mai potrivit lucru ar fi sa stati de vorba.o discutie in doi nu ar strica niciodata ba ma mult ar afla si el ce se intampla cu tine iar daca te iubeste cu adevarat cu niste sfaturi intotdeaua tear ajuta.daca vrei sati incepi o viata cu el,nu faci ...

Re: Re: Re: Probleme de mentinere a erectiei

din 8 sep 2008 03:18 de Daniel

mda....ce sa zic...faza e ca daca te duci la spital este sectie de ginecologie insa de andrologie eu unul nu stiu nici una. Te izbesti peste tot de cabinete ginecologice dar pt noi? Parca numai femeile ar avea probleme....ce e drept insa noi ...

Re: Durerea din timpul actului sexual

din 8 sep 2008 03:12 de Daniel

Am patit-o si eu cu iubita mea. La inceput am vrut sa mergem la doctor insa...nu a fost cazul. Cu timpul ai sa te obisnuiesti. Corpul se modifica in functie de necesitati. Incercati pozitii cat mai comode si din cand in cand, chiar daca te doare ...

Re: Re: Durerea din timpul actului sexual

din 8 sep 2008 01:56 de Stranger_to_love

Durerea e normala?? :lol: Si mai ziceai de mine ca sunt dus. Sa schimbe pozitia daca o doare si daca o doare in orice pozitie tot normal ti se pare?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 8 sep 2008 01:49 de GhoTiK

nu chiar adevarul...unele melodii sunt misogine si ei uneori generalizeaza niste lucruri cu care nu au dreptate:)

Re: Re: Re: Re: Re: rupere atei

din 8 sep 2008 01:15 de KVictor

Esti sigur? Eu inca sunt nelamurit, deoarece stiu din surse sigure ca atunci cand ti se rupe ata penisul va sta "drept" si nu "stramb" dupa forma pantalonilor cand este in erectie...asta facand pe majoritatea baietilor sa creada ca atunci cand ...

Re: Re: Re: cum sa uitzi o fata???

din 8 sep 2008 00:27 de DarkAngel

Atunci ar fi cazul sa incepi sa socializezi la scoala sau la lucru daca este cazul si sa iesi prin oras sau iti gasesti diverse activitati(citit muzica filme sport excursii) Dupa o vreme chiar sa iti cauti alta prietena dar daca stai si te tot ...

Re: cum sa uitzi o fata???

din 7 sep 2008 23:49 de DarkAngel

De uitat doar in cazul in care o sa suferi de o amnezie. Sa te impaci cu ideea si sa nu mai simti nevoia sa fi cu ea si sa iti mai fie dor ai nevoie de timp si de determinare. Daca nu mai exista nici o sansa de recuperare a relatiei iti sugerez sa ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1769 din 3732
«   1 ... 1766   1767   1768   1769   1770   1771   1772 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare