Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re:

din 9 sep 2008 19:45 de Stranger_to_love

Esti Nostradamus? De unde stii tu ca nu folosesc messs-ul? De ce ar fi scrierea pe mess altfel decat in mod normal? Nu toata lumea le foloseste,sa stii ca nu e toata lumea ca tine sau cum crezi tu ca sunt majoritatea. Ai ramas blocata pe ...

Re: .........

din 9 sep 2008 19:33 de angela

Pai tu cum ai vrea un barbat sa-si dezvaluie sentimentele?Sa planga cu lacrimi amare spunandu-ti cat de mult te iubeste( pana se satura de tine si pleaca dupa alta ):. Uneori barbatii sunt mai nepasatori, nu prea isi dau seama de anumite chestii, ...

Re: insarcinata?

din 9 sep 2008 19:27 de angela

DACA spermatozoizii s-au teleportat in vaginul tau, da sunt sanse sa fii insarcinata.:-`

Re: Re: Re: atza penisului

din 9 sep 2008 18:48 de alin

nu tre. sa ti-o belesti tu daca e totul normal se beleste singura tu poate ai --fimoza--si ai discutat cu cineva si nu prea ai inteles ce ti s-a zis fimoza se trateaza cu o interventie chirurgicala minora.Da fiind belita cum zici tu isi mai pierde ...

Re: Risc sarcina dupa joc cu degetelul?

din 9 sep 2008 18:07 de luinwe

de unde le scoatetzi ma!!!!:lol::lol:

Re: perversiune

din 9 sep 2008 18:03 de recreativo

prin sexul cu fortza ce sa inteleg ca te obliga sa faci sex(te forteaza sau iti da la gaurica rapid si tare pana iese fum si apoi foc???

Re: Ejaculare pe spatele femeii, dus, sarcina???

din 9 sep 2008 18:01 de luinwe

ai imaginatie!!!:lol:

Re: S-a rupt prezervativul!!!

din 9 sep 2008 17:57 de luinwe

ghinion frate

Re: Re: Virgina, insarcinata dupa petting?

din 9 sep 2008 17:46 de luinwe

corect:)))...vai doamne ce intrebare

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dc sex anal?

din 9 sep 2008 17:43 de Trexv

Eh uite simosimina daca as fi fost luinwe, care abia si-a inceput viata sexuala, si mi-ai fi zis ca ar trebuii sa ma documentez atunci iti dadeam dreptate ;)

Re: Re:

din 9 sep 2008 15:53 de simosimina

:)) u nu folosesti messenger-ul niciodata? Lasa astea mey..astea le fol oricine :))) Ma refer la GRESELI de scriere..greseli grave...greseli cu care pici BAC-ul... la alea ma refer..nu la prescurtari de pe messenger care le foloseste toata lumea ...

Re: Re: Re: Re: Re

din 9 sep 2008 15:26 de simosimina

:)) nu vad nici o greseala .:))) arata-mi tu, te rog

Re: Re: Re: Re

din 9 sep 2008 15:23 de Stranger_to_love

Si pe tine cu te incalzeste daca am gresit si eu o data? Te simti mai bine acum? Pai ajungi vedeta dupa ce pozezi. :lol: Inainte sa zici skrisul meu,uita-te si la scrisul u.

Re: Re: Re

din 9 sep 2008 15:12 de simosimina

:))))))))))))))))) si cu ce te incalzeste pe u dk as poza eu sau nu? :)))) Mai bn pune mana si invata sa scrii corect :)))) Si ca sa te simti bine..nu stiu daca as poza. Daca as fi vreo vedeta as poza..dar un no name..nu as poza. MUltumit?

Re: Re:

din 9 sep 2008 13:39 de valentine

O fata cu minimum de inteligenta stie ca poate obtine diversitate in pat si cu un singur partener, nu ii trebuie 10. Aproape:,

Re: De 4 ani impreuna, dar ma inseala...

din 9 sep 2008 13:34 de simosimina

:O:O:O sorry k zic..dar mare e prostia asta in romania la femei. CUm puteti sa stati cu barbati care va maltrateaza atat psihic cat sio fizic? U vad k esti maltratata psihic..dar e doar vina ta..ca nu il parasesti. Crezi k esti prea batrana la ...

Re: De 4 ani impreuna, dar ma inseala...

din 9 sep 2008 13:24 de angela

Auzi, dar e cumva stapanul tau?Nu am inteles, ti-e greu sa scapi de o relatie, in care ti-ai pierdut demnitatea, respectul in primul rand fata de tine??:wacko::blink: Crezi ca daca e cu tine de 4 ani o sa fie toata viata?Din cate vezi nici nu ...

Re: Help

din 9 sep 2008 13:24 de pacpac

Salut am 26 si al meu e de 14-15.Nu s-a plans nimeni de el ,nici cele adanci in vagin(nu am avut multe).Culmea!cu penisul meu ,am putut sa fac si un copil.Are 3 ani si e frumos foc. vezi ma draq de treaba,la 16cm esti bine,numai sa fie par si ...

Re: Re: Re: dc sex anal?

din 9 sep 2008 12:58 de simosimina

=)) probabil sex in grup... :D:lol::lol::lol:

Re: Re: dc sex anal?

din 9 sep 2008 12:53 de carrie

:lol: Tot insulte sunt si "sa te f.t", "s-o f.t pe ma-ta", "f....te-n gura", "f...te-n gat", "du-te-n p..a mea", "da-ti-as m..e" etc. Si muuulte altele, cu sau fara tenta sexuala. On topic: fizic, pentru ca in primele cateva minute este mai ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1766 din 3732
«   1 ... 1763   1764   1765   1766   1767   1768   1769 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare