Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: din 9 sep 2008 19:45 de Stranger_to_love
Esti Nostradamus? De unde stii tu ca nu folosesc messs-ul?
De ce ar fi scrierea pe mess altfel decat in mod normal? Nu toata lumea le foloseste,sa stii ca nu e toata lumea ca tine sau cum crezi tu ca sunt majoritatea.
Ai ramas blocata pe ...
Re: ......... din 9 sep 2008 19:33 de angela
Pai tu cum ai vrea un barbat sa-si dezvaluie sentimentele?Sa planga cu lacrimi amare spunandu-ti cat de mult te iubeste( pana se satura de tine si pleaca dupa alta ):. Uneori barbatii sunt mai nepasatori, nu prea isi dau seama de anumite chestii, ...
Re: insarcinata? din 9 sep 2008 19:27 de angela
DACA spermatozoizii s-au teleportat in vaginul tau, da sunt sanse sa fii insarcinata.:-`
Re: Re: Re: atza penisului din 9 sep 2008 18:48 de alin
nu tre. sa ti-o belesti tu daca e totul normal se beleste singura tu poate ai --fimoza--si ai discutat cu cineva si nu prea ai inteles ce ti s-a zis fimoza se trateaza cu o interventie chirurgicala minora.Da fiind belita cum zici tu isi mai pierde ...
Re: Risc sarcina dupa joc cu degetelul? din 9 sep 2008 18:07 de luinwe
de unde le scoatetzi ma!!!!:lol::lol:
Re: perversiune din 9 sep 2008 18:03 de recreativo
prin sexul cu fortza ce sa inteleg ca te obliga sa faci sex(te forteaza sau iti da la gaurica rapid si tare pana iese fum si apoi foc???
Re: Ejaculare pe spatele femeii, dus, sarcina??? din 9 sep 2008 18:01 de luinwe
ai imaginatie!!!:lol:
Re: S-a rupt prezervativul!!! din 9 sep 2008 17:57 de luinwe
ghinion frate
Re: Re: Virgina, insarcinata dupa petting? din 9 sep 2008 17:46 de luinwe
corect:)))...vai doamne ce intrebare
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dc sex anal? din 9 sep 2008 17:43 de Trexv
Eh uite simosimina daca as fi fost luinwe, care abia si-a inceput viata sexuala, si mi-ai fi zis ca ar trebuii sa ma documentez atunci iti dadeam dreptate ;)
Re: Re: din 9 sep 2008 15:53 de simosimina
:)) u nu folosesti messenger-ul niciodata? Lasa astea mey..astea le fol oricine :))) Ma refer la GRESELI de scriere..greseli grave...greseli cu care pici BAC-ul... la alea ma refer..nu la prescurtari de pe messenger care le foloseste toata lumea ...
Re: Re: Re: Re: Re din 9 sep 2008 15:26 de simosimina
:)) nu vad nici o greseala .:))) arata-mi tu, te rog
Re: Re: Re: Re din 9 sep 2008 15:23 de Stranger_to_love
Si pe tine cu te incalzeste daca am gresit si eu o data? Te simti mai bine acum?
Pai ajungi vedeta dupa ce pozezi. :lol:
Inainte sa zici skrisul meu,uita-te si la scrisul u.
Re: Re: Re din 9 sep 2008 15:12 de simosimina
:))))))))))))))))) si cu ce te incalzeste pe u dk as poza eu sau nu? :)))) Mai bn pune mana si invata sa scrii corect :)))) Si ca sa te simti bine..nu stiu daca as poza. Daca as fi vreo vedeta as poza..dar un no name..nu as poza. MUltumit?
Re: Re: din 9 sep 2008 13:39 de valentine
O fata cu minimum de inteligenta stie ca poate obtine diversitate in pat si cu un singur partener, nu ii trebuie 10.
Aproape:,
Re: De 4 ani impreuna, dar ma inseala... din 9 sep 2008 13:34 de simosimina
:O:O:O sorry k zic..dar mare e prostia asta in romania la femei. CUm puteti sa stati cu barbati care va maltrateaza atat psihic cat sio fizic? U vad k esti maltratata psihic..dar e doar vina ta..ca nu il parasesti. Crezi k esti prea batrana la ...
Re: De 4 ani impreuna, dar ma inseala... din 9 sep 2008 13:24 de angela
Auzi, dar e cumva stapanul tau?Nu am inteles, ti-e greu sa scapi de o relatie, in care ti-ai pierdut demnitatea, respectul in primul rand fata de tine??:wacko::blink: Crezi ca daca e cu tine de 4 ani o sa fie toata viata?Din cate vezi nici nu ...
Re: Help din 9 sep 2008 13:24 de pacpac
Salut am 26 si al meu e de 14-15.Nu s-a plans nimeni de el ,nici cele adanci in vagin(nu am avut multe).Culmea!cu penisul meu ,am putut sa fac si un copil.Are 3 ani si e frumos foc.
vezi ma draq de treaba,la 16cm esti bine,numai sa fie par si ...
Re: Re: Re: dc sex anal? din 9 sep 2008 12:58 de simosimina
=)) probabil sex in grup... :D:lol::lol::lol:
Re: Re: dc sex anal? din 9 sep 2008 12:53 de carrie
:lol: Tot insulte sunt si "sa te f.t", "s-o f.t pe ma-ta", "f....te-n gura", "f...te-n gat", "du-te-n p..a mea", "da-ti-as m..e" etc. Si muuulte altele, cu sau fara tenta sexuala.
On topic: fizic, pentru ca in primele cateva minute este mai ...
Pagina 1766 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
41 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||