Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Insarcinata la 17 ani....

din 10 sep 2008 20:55 de fiorela

sa inteleg ca a ramas insarcinata prietena ta,iar tu nu dispera,odata ce i-au crescut sanii,si se observa atunci e clar ca a ramas.Si eu credeam ca am ramas dintr-o alta cauza dar am facut ecograf si nu am nimic.Du-o la un ecograf,si daca a ramas ...

Re:

din 10 sep 2008 20:38 de sgc

daca nu-i scrisa de tine, atunci ar fi mai bine sa ramana intrebare si nu afirmare, titlul. cred ca tipa care-a insirat atatea calitati a fost platita, ori a intalnit minunea de barbat, nemaivazuta si nenascuta. am vazut ca sunt si subiecte despre ...

Re: Re: Re: ajutati ma va rog..probleme

din 10 sep 2008 20:24 de fiorela

Nu ai de ce sa-ti faci griji,aproape ca mi s-a intamplat la fel,dar eu am facut ecograf,ca sa fiu mai sigura.Daca tot nu esti convinsa ca ceva nu e in regula ce te costa sa faci un ecograf,parerea mea.

Re: Alegere intre iubire si si

din 10 sep 2008 19:42 de mira_printesa18

de parerea asta sunt si eu..impreuna cu persoana iubita poti sa faci multe..trebuie doar sa ai incredere in propriile forte si ambitie.....

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: unde sa mai mergem?

din 10 sep 2008 19:40 de aha

prietenul meu stie sa gateasca foarte bine si orice.si eu stiu dar nu chiar orice.asa k ne descurcam nu?:p

Re: De ce iubiti barbati!!!

din 10 sep 2008 18:37 de tequila

parereamea...nu are in totalitate dreptate...nu toti sunt la fel..si sincer nu prea mai gasesti un baiat mai "special"....asta e viata...:(

Re: Re: .........

din 10 sep 2008 18:14 de tequila

nu-i vorba k eu nu imi arat sentimentele din contra o fac si binenteles k am discutat cu ei si spun de fiekre data:"promit k nu o sa te mai dezamagesc si o sa fac progrese"..deunde atate bucurie...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: unde sa mai mergem?

din 10 sep 2008 17:52 de luinwe

macar cartofi parjitzi si oua ochiuri sa stie sa faca:lol::lol: la mn cred ca m'ar ajuta. maicamea e genu de parinte "de treaba", mai ales cu prietenii mei. depinde si de ei 2...prin lucru in echipa cred ca le iese ceva gatit... chiar daca ...

Re: unde sa mai mergem?

din 10 sep 2008 17:44 de angela

Puteti sa evadati un week-end la munte(daca bugetul va permite), sau face o drumetie prin imprejurimi, o vizita la un muzeum, o biserica, etc, un loc frumos din zona voastra. :ok:

Re: De ce se sterg unele subiecte de pe acest foru

din 10 sep 2008 17:21 de barosank17

si mie de multe ori mi se editeaza titlul topicului si nuj dc..si cine face asta:(

Re: Re: Re: Re: Re: unde sa mai mergem?

din 10 sep 2008 16:27 de baby

sau sa faca gogoshi cum am incercat sa facem noi.....:lol::lol: ideea cinei romantice e ft buna...dar numai in cazul in care ai niste parinti de nota 10..........altfel te trezesti ca iti iei o bataie la fundu gol de la ei:lol::lol: aaaa mai ...

Re: credeti ca mult sex face rau?

din 10 sep 2008 15:37 de luinwe

vis sau realitate?? pai nu e boala:)))))=)))stai linistit, dai inainte daca e realitate:-`

Re: Re: Re: Re: unde sa mai mergem?

din 10 sep 2008 15:34 de luinwe

sa cresti mare!:D alta idee: va trimitetzi parintzi de'acasa, si oraganizati o cina romantica...asta daca stitzi sa gatitzi, daca nu cumparati hrana rece sau va rugati parintzi sa va ajute:D

Re: Penis de 16 cm la 18 ani

din 10 sep 2008 15:29 de luinwe

e o vorba printre romani:"nu conteaza cantitatea, ci calitatea" daca citesti intructiunele dupa verso inainte sa'l folosesti, si merge treaba, e super bine:ok:

Re: Re: Pot sa raman insarcinata prima data?

din 10 sep 2008 15:29 de cristina_sw3

si qm te-ai simtit q prezervativ prima oara??k eu vreau s fac pasul asta sh nuj dak e bn q prezervativ...:~*:~*:~*:~*:~*:~*

Re: Re: E bine daca inainte de a face sex bem ceva

din 10 sep 2008 15:23 de luinwe

corectO:)

Alegere intre iubire si si

din 10 sep 2008 15:02 de luinwe

hmm...cum ar fi sa ai bani, sa fii in top 100 din lume, sa ai 50 ani, om respectat d afaceri, si sa n'ai sotie....si sa nu cunosti viatza d familie...suna naspa:huh: dar daca ai fi o persoana d rang mediu financiar, fericit cu o sotie fumoasa, ...

Re: credeti ca mult sex face rau?

din 10 sep 2008 14:42 de simosimina

:lol: E normal..mai ales la inceputul unei relatii..eu si acum, dupa 1 an jumatate de cand sunt cu iubitul meu..o mai facem de 2 ori pe zi...Nu iti mai zic cum era vara trecuta...Am mers la mare..si am fost decat o zi la plaja :lol::lol: E ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 10 sep 2008 14:17 de GhoTiK

nu-l lua in seama,probabil e cv copil de 14-15 ani :-j la cum vorbeste...asta e:)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 10 sep 2008 14:15 de canon

pai in preludiu o sa te cam folosesti de saruturi....daca tu ai o erectie in timpul unui sarut..(adica inainte ca fata sa isi dea chilotii jos cum a mai spus cineva) nu e un semn de ejaculare prematura ?

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1763 din 3732
«   1 ... 1760   1761   1762   1763   1764   1765   1766 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare