Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Insarcinata la 17 ani.... din 10 sep 2008 20:55 de fiorela
sa inteleg ca a ramas insarcinata prietena ta,iar tu nu dispera,odata ce i-au crescut sanii,si se observa atunci e clar ca a ramas.Si eu credeam ca am ramas dintr-o alta cauza dar am facut ecograf si nu am nimic.Du-o la un ecograf,si daca a ramas ...
Re: din 10 sep 2008 20:38 de sgc
daca nu-i scrisa de tine, atunci ar fi mai bine sa ramana intrebare si nu afirmare, titlul. cred ca tipa care-a insirat atatea calitati a fost platita, ori a intalnit minunea de barbat, nemaivazuta si nenascuta. am vazut ca sunt si subiecte despre ...
Re: Re: Re: ajutati ma va rog..probleme din 10 sep 2008 20:24 de fiorela
Nu ai de ce sa-ti faci griji,aproape ca mi s-a intamplat la fel,dar eu am facut ecograf,ca sa fiu mai sigura.Daca tot nu esti convinsa ca ceva nu e in regula ce te costa sa faci un ecograf,parerea mea.
Re: Alegere intre iubire si si din 10 sep 2008 19:42 de mira_printesa18
de parerea asta sunt si eu..impreuna cu persoana iubita poti sa faci multe..trebuie doar sa ai incredere in propriile forte si ambitie.....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: unde sa mai mergem? din 10 sep 2008 19:40 de aha
prietenul meu stie sa gateasca foarte bine si orice.si eu stiu dar nu chiar orice.asa k ne descurcam nu?:p
Re: De ce iubiti barbati!!! din 10 sep 2008 18:37 de tequila
parereamea...nu are in totalitate dreptate...nu toti sunt la fel..si sincer nu prea mai gasesti un baiat mai "special"....asta e viata...:(
Re: Re: ......... din 10 sep 2008 18:14 de tequila
nu-i vorba k eu nu imi arat sentimentele din contra o fac si binenteles k am discutat cu ei si spun de fiekre data:"promit k nu o sa te mai dezamagesc si o sa fac progrese"..deunde atate bucurie...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: unde sa mai mergem? din 10 sep 2008 17:52 de luinwe
macar cartofi parjitzi si oua ochiuri sa stie sa faca:lol::lol:
la mn cred ca m'ar ajuta. maicamea e genu de parinte "de treaba", mai ales cu prietenii mei.
depinde si de ei 2...prin lucru in echipa cred ca le iese ceva gatit... chiar daca ...
Re: unde sa mai mergem? din 10 sep 2008 17:44 de angela
Puteti sa evadati un week-end la munte(daca bugetul va permite), sau face o drumetie prin imprejurimi, o vizita la un muzeum, o biserica, etc, un loc frumos din zona voastra.
:ok:
Re: De ce se sterg unele subiecte de pe acest foru din 10 sep 2008 17:21 de barosank17
si mie de multe ori mi se editeaza titlul topicului si nuj dc..si cine face asta:(
Re: Re: Re: Re: Re: unde sa mai mergem? din 10 sep 2008 16:27 de baby
sau sa faca gogoshi cum am incercat sa facem noi.....:lol::lol:
ideea cinei romantice e ft buna...dar numai in cazul in care ai niste parinti de nota 10..........altfel te trezesti ca iti iei o bataie la fundu gol de la ei:lol::lol:
aaaa mai ...
Re: credeti ca mult sex face rau? din 10 sep 2008 15:37 de luinwe
vis sau realitate??
pai nu e boala:)))))=)))stai linistit, dai inainte daca e realitate:-`
Re: Re: Re: Re: unde sa mai mergem? din 10 sep 2008 15:34 de luinwe
sa cresti mare!:D
alta idee: va trimitetzi parintzi de'acasa, si oraganizati o cina romantica...asta daca stitzi sa gatitzi, daca nu cumparati hrana rece sau va rugati parintzi sa va ajute:D
Re: Penis de 16 cm la 18 ani din 10 sep 2008 15:29 de luinwe
e o vorba printre romani:"nu conteaza cantitatea, ci calitatea"
daca citesti intructiunele dupa verso inainte sa'l folosesti, si merge treaba, e super bine:ok:
Re: Re: Pot sa raman insarcinata prima data? din 10 sep 2008 15:29 de cristina_sw3
si qm te-ai simtit q prezervativ prima oara??k eu vreau s fac pasul asta sh nuj dak e bn q prezervativ...:~*:~*:~*:~*:~*:~*
Re: Re: E bine daca inainte de a face sex bem ceva din 10 sep 2008 15:23 de luinwe
corectO:)
Alegere intre iubire si si din 10 sep 2008 15:02 de luinwe
hmm...cum ar fi sa ai bani, sa fii in top 100 din lume, sa ai 50 ani, om respectat d afaceri, si sa n'ai sotie....si sa nu cunosti viatza d familie...suna naspa:huh:
dar daca ai fi o persoana d rang mediu financiar, fericit cu o sotie fumoasa, ...
Re: credeti ca mult sex face rau? din 10 sep 2008 14:42 de simosimina
:lol: E normal..mai ales la inceputul unei relatii..eu si acum, dupa 1 an jumatate de cand sunt cu iubitul meu..o mai facem de 2 ori pe zi...Nu iti mai zic cum era vara trecuta...Am mers la mare..si am fost decat o zi la plaja :lol::lol: E ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 sep 2008 14:17 de GhoTiK
nu-l lua in seama,probabil e cv copil de 14-15 ani :-j
la cum vorbeste...asta e:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 10 sep 2008 14:15 de canon
pai in preludiu o sa te cam folosesti de saruturi....daca tu ai o erectie in timpul unui sarut..(adica inainte ca fata sa isi dea chilotii jos cum a mai spus cineva) nu e un semn de ejaculare prematura ?
Pagina 1763 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
47 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||