Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: din 11 sep 2008 15:17 de sgc
dar, i-ai spus pana acum ce anume te supara?!? vreau sa spun ati discutat deschis fatza-n fatza, despre ceea ce pretinzi ca nu-ti convine tie, sau esti de multi ani victima unor iluzii create si alimentate de persoane foarte "bineintentionate", aici ...
Re: Re: Re: Re: Cat timp l-ati astepta pe cel pe c din 11 sep 2008 14:56 de marllene
pai stii cum e? ca exista si cybersex-ul si mai exista concedii...so nu duce la extrem situatia omului
Re: Re: Iubirea pe net din 11 sep 2008 14:08 de marllene
da exista iubirea pe net si asta pentru ca creierul o dezvolta. Nu uitati ca, creierul ramane cel mai important organ sexual al omului, asa ca tot creierul e responsabil si de actul de indragostire. Apoi depinde si de tine si de calitatile pe care le ...
Re: Re: Despartire la distanta... voi ce credeti`? din 11 sep 2008 14:01 de marllene
Vreau sa va spun ca distanta fizica intre doi oameni poate fi depasita atunci cand chiar iubesti. Sunt intr-o situatie similara si ori de cate ori un simplu gand de genul despartirii imi trece prin cap ma apuca depresiile. Trebuie sa te gandesti daca ...
yo am 15 ani si14 cm si raza de 13 cm e bn ? din 11 sep 2008 13:03 de adryan
Re: Vreau doar un sfat , daca se poate din 11 sep 2008 03:55 de ExoticDream
[b]Sa NU incepi.[/b] Ai timp destul mai incolo, dupa 17-18 ani, deocamdata vezi cum stai cu scoala, asta "arde", nu alte chestii. Exista un timp pentru toate....
B)B)B)
Re: Re: De ce se sterg unele subiecte de pe acest din 11 sep 2008 03:50 de ExoticDream
Hai sa-ti explic de ce se intampla asta, mai ales ca eu sunt "de vina" in general.
Vezi tu, noi aici incercam sa fim ordonati, nu de dragul ideii in sine, ci din ratiuni practice. Circa 50% dintre cei care intra pe forum posteaza subiecte ...
Re: Vreau doar un sfat , daca se poate din 11 sep 2008 01:07 de Incepator
Ia si linisteste-te ! Eventual masturbeaza-te !
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa uitzi o fata din 11 sep 2008 01:02 de Incepator
Stau si ma intreb, daca mergeai cu ea ka un show si ea era sufletu' petrecereii...si facea atmosfera..si baietilor probabil le placea ...TU CUM TE SIMTEAI ?
g.e.l.o.z.i.e Muhahah....nu a fost incredere...aici e buba .
Vreau doar un sfat , daca se poate din 10 sep 2008 23:49 de vanda
Am doar 14 ani .. nu stiu ce sa fac .. sa imi incep viata sexuala sau nu? .. Stiu ca sunt prea mica , dar imi poate da si mie cineva un sfat .. va rog frums :D .. Multumesc !
Re: Re: Re: Re: Re: cum sa uitzi o fata din 10 sep 2008 23:17 de vladbodan
inseamna ca nu ai incredere , iar daca nu ai incredere esti un nimic , fara suparare, ea de ce ar avea incredere in tine?
Re: Re: Re: Povestea mea din 10 sep 2008 22:47 de luinwe
esti sigur ca esti indragostit?(?)(?)
Re: Re: Petting cu partenera virgina -> sangerare! din 10 sep 2008 22:45 de luinwe
sau sa fie o rana...asta daca nu tziai taiat "ghiarele":huh::huh:
Re: Re: Re: Daca faci sex, iti dispar cosurile? din 10 sep 2008 22:31 de luinwe
nu trebuie sa faci nimic...itzi recomand o solutie. mergi la farmacie si cere "Zineryt"
p mine ma ajutat mult:ok::ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotia mea nu face nimic in din 10 sep 2008 22:23 de luinwe
e o povestioara in popor...aia cu "Pielicica"...poate unii o stiu...imi aduc aminte ca ne'a povestit'o invatatoarea in I-IV...la fel in poveste, nevasta "putoarea pamantului"...si omu omu nemultzumit. el mergea la lucru si nevasta statea ...
Daca faci sex, iti dispar cosurile? din 10 sep 2008 22:04 de alex_18
baaa imi raspunde si mie cinevaa???plsss:`;)
Re: perversiune din 10 sep 2008 21:34 de trabuc
cand o sa mai faci "sex in forta" cu prietenul tau,spunei acestuai sa-si puna amortizor la instrument ca sa nu speriatii vecinii.....
Re: Insarcinata la 17 ani.... din 10 sep 2008 21:28 de pardaf
....asta e viatza,daca n-ai folosit prezervativ,acum trebuie sa cresti copilul......
Re: din 10 sep 2008 21:13 de sgc
buna. am grupa de sange AII, Rh negativ. problema pe care-o subliniezi tu, nu are legatura cu grupa sangvina, ci cu faptul ca terminatiile capilarelor sunt foarte sensibile la diferentele mari de temperatura. ele se dilata cand intri in casa, la ...
Re: Re: din 10 sep 2008 21:02 de sgc
nu cred ca depinde de sfaturile cuiva, cum se valorifica o sansa, mai ales daca-i ultima sansa. ar trebui sa constientizezi gravitatea situatiei, atunci cand se discuta de ultimatumuri, si-ar trebui sa te intrebi daca nu cumva cei multi ani ...
Pagina 1762 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
54 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||