Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru ce suma de bani din 12 sep 2008 22:04 de tequila
serios!!si ala trebuie sa ne faca pe noi curve dak ala e curvar?
Re: Sacrificii din iubire din 12 sep 2008 21:50 de tequila
dak intradevar iubesti pesroasa respectiva cu conditia k si ea te iubeste pe tin ai fi capabil/a sa faci orice pentruel/ea
Re: El, ea si eternul "TE IUBESC" din 12 sep 2008 21:40 de tequila
:heart::heart:
Re: El, ea si eternul "TE IUBESC" din 12 sep 2008 21:36 de tequila
Dureri, stari de somnolenta... din 12 sep 2008 21:27 de dyaniss
De mult timp ametesc...iar acum de vreo luna am stari de somnolenta...as dormi toata ziua!...nu am chef de nimik...dureri de burta asa ca si crampele...ma dor ochii...sanii...cateodata chiar soldurile...spatele......dar ma simt obosita tot ...
Re: Re: Re: Re: Re: Iubirea pe net din 12 sep 2008 21:04 de luinwe
daca au web ...da.....daca nu stii ce fel arata..nu se mai numeste iubire p net..poate vrajeala p net
dar adca ai web, merge...:ok:
Re: Re: metoda d contraceptie din 12 sep 2008 21:00 de luinwe
pai da, la un moment dat ai al 2ilea orgasm...mda..deci pica ideea...
Re: metoda d contraceptie din 12 sep 2008 20:36 de baby
si daca tot ies omuletii?:ermm:
:,:-*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru ce suma de bani ati din 12 sep 2008 19:56 de luinwe
serios!!!??tre sa ne faci p totzi prosti daca ala e prost???:x:x:x:x
Re: Re: Mai sunt virgina daca m-am jucat cu degetu din 12 sep 2008 19:50 de luinwe
castravete:lol::lol::lol::lol:
. din 12 sep 2008 19:29 de BlackNight
Analizand frumos povestea asta atat de romantica am ajuns la concluzia ca unul din protagonisti e prost si unul nesimtit, datorita naivitatii si ideii persistente din creierul dumneaei cum ca sus numitul Daboss e prieten inca cu dansa premiul pentru ...
Re: Dezvirginare fara himen, fara sange?!? din 12 sep 2008 19:25 de tequila
dak e virgina nu e obligatorie sa ii curga sange dupa actul sexual...ti-o spun din propia experienta :p
Re: Mai sunt virgina daca m-am jucat cu degetul? din 12 sep 2008 19:21 de tequila
nu mai esti virgina din momentul in care ai avut vreun contact sexual...asa k in cazul tau esti virgina...altceva nu ai gasit inafara de deget?:p
Re: Marimea penisului conteaza? (Intrebare pt fete din 12 sep 2008 19:14 de tequila
pai asta depinde de fiekre pers in parte.dak u faci sex cu o persoana kre debea ai cun si vede k o ai mik adio nene dar dak esti implikt intr-o relatie serioasa nu ar conta asa de mult :,
Re: Re: Re: credeti ca mult sex face rau? din 12 sep 2008 17:29 de ExoticDream
Fiecare de cate 3,5 ori.... (Ce-mi place expresia asta "te termini"!)
O zi din cate? Daca nu au fost cel putin 20 de zile, mare risipa....... mare-mare!
:~*:~*:~*
Re: credeti ca mult sex face rau? din 12 sep 2008 16:43 de brunetica_an
cu timp fara timpp....7 ori pe zi :blink: ...cam mult...ori esti foarte bun...ori acutul in sine dureaza ff putin...si atunci ii normal sa nu te saturi :p
Re: Re: Re: Re: Prietena mea e gravida? din 12 sep 2008 15:33 de nussst
necunoscutaS ma poti ajuta ji pe mine cu calcularea ciclului menstual..??
pt ca am ji yo o problema de genu'
ti-aj ramane foarte recunoscatoare
Re: Re: din 12 sep 2008 14:32 de Alegzandru
....mda e bine ca ai accentuat "acceptate",pt ca o femeie nu trebuie sa faca mofturi cand barbatul ii cere sa faca perversiuni,cand un barbat i-a zis hai sa facem ....... femeia trebuie sa zica da ,chiar daca ii caovine sau nu ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Cum decurge un avort din 12 sep 2008 13:40 de Incepator
Vreau sa imi exprim punctul de vedere, daca ma lasi :
Prietenul tau stie de sarcina ?
Este de acord cu ea ?
Camin pentru copil aveti ?
Servicii aveti ?
Nu chinui un copil intr-o lume cruda ca a noastra mai bine sa nu vina,decat sa vina si ...
Re: Re: credeti ca mult sex face rau? din 12 sep 2008 09:42 de vera_mary88
Stii ce si curioasa? Daca te termini tu de 7 ori sau amandoi? :lol:
E absolut normal sa iti placa...si mie imi place da asa de des nu am timp sa o fac :lol::devil:
Pagina 1760 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
56 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||