Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: sexul anal din 14 sep 2008 12:04 de pacpac
1. nu trebuie sa bagi degetul in vagin ca sa lubrifiezi anusul.In timpul actului sexual cand femeia se uda,vei gasi lichid pe labii,intre anus si vagin,poate chiar sa se scurga si ceva pe anus depinde de pozitie si de cantitatea de lichid.
2. ...
Re: Cu dedicatie pt ExoticDream din 14 sep 2008 11:29 de baby
cred ca barbatii chestionati aveau probleme de au zis alea:lol: ori erau nevestele langa ei:lol::lol:
si e rau daca banii si sexul sunt importante?
:,:-*
Re: Ea virgina, eu nu din 14 sep 2008 03:01 de ursaru
Faceti un preludiu mai lung si ea va fi suficient de relaxata incat sa o poti penetra.
Re: Re: Re: sexul anal din 13 sep 2008 23:50 de Cynthia
de 1 nu comentez,el stie sa explice mai bine ce face.
2.Exista o chestie numita anallingus,si e chiar nevinovata.De scato ce zici?
3.Spre marea ta surprindere,eu simt placere cand fac sex anal si nu sunt singura,crede-ma.Asta cu "eu sufar, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 sep 2008 23:46 de lary_milano
poate poate mai bine taci din gura daca nu sti despre ce e vorba :)[/quote
mi-au sters comment-ul...in ziua de azi trebuie trebuie sa spui vorbe convenabile....hmmm...era totusi un coment interesant, si foarte foarte interesant...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 sep 2008 23:29 de lary_milano
hmm...:lol: Cel mai mult ma amuza faptul ca asa zisele tale "victime colaterale" dupa ce se dezmeticesc si isi dau seama ce gaina aveau in cotetz se uita in oglinda si rad...AR CAM TREBUI SA TE PUNA PE GANDURI O ASTFEL DE CHESTIE DRAGA ...
Re: Re: sexul anal din 13 sep 2008 23:22 de angela
1. tu bagi degetul de la ''pasarica''in anus si invers?Bravooo nene..uite asa apar infectiile plus ca nu e deloc igienic.:x
2. Sa bagi limba in anus???:x Woooowww:x Stii ca pe acolo exista urme de fecale, ca sa nu ii zic altfel si deci riscul de ...
Re: sexul anal din 13 sep 2008 22:50 de baby
cica "never say never"
eu nu as face asta nici daca mi-ar dona tipul un rinichi:lol::lol: sau inima:lol::lol:
bine la inima parca m-as mai gandi:~*:lol::lol:
da unde e placerea pt fata cand face sex anal? acum pe bune:`
si cica mai si ...
Re: Oare penisul meu este destul de mare? din 13 sep 2008 22:07 de mionutm
fratilor eu am 16-17 cmin lungime si vreo 12-15 in circumferinta - nu stiu sigur ca nu am masurat-o asa dar sa stiti ca am facut dragoste cu mai ulte fete si chiar cu fete de ocazie pe care le-am intrebat daca e totul ok si nu s-a plans niciuna! va ...
Re: Re: Re: Sarutul cu limba din 13 sep 2008 22:01 de roxana
sal all am 13 ani si nu stiu cum sa sarut cu limba nustu imi este frik. sa nu dau gres ..:wacko::unsure: as vrea sa incerk cu cnv
[i][Cenzurat de ExoticDream][/i]
Re: sexul anal din 13 sep 2008 21:48 de pacpac
pune mana si citeste despre sexul anal.eu 2 saptamani am citit si i-am propus sotiei.Cu toate ca am o "vrajeala" de pici si cu sotia ma inteleg aproape perfect mi-a zis "nu".3-4 luni mi-a luat sa ii arat ca simnte placere si la fundulet.
1-in ...
Re: Este admis ? din 13 sep 2008 21:15 de pacpac
fa si kegel si celelate zilnic.Daca poti sa bagi si alegare cam 1h/zi ar fi bine.Ar trebui sa vezi ceva rezultate dupa 1-2 saptamani.La varsta ta cred ca poti da 4-6 numere cu pauza de 10-15 mins intre ele si logic ar fi ca fiecare sa tina mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 13 sep 2008 19:40 de luinwe
mai dat gata cu raspunsul tau...ce sa mai...destept....daca tot e vb d lana...destept ca oaia pe zaduf
Re: Re: Re: Re: din 13 sep 2008 19:34 de sgc
vreau sa spun ca daca n-ai nimic de spus despre tine personal, sau n-ai nicio problema despre care vrei sa-ntrebi ceva, macar taci. zau, sunt satula de atatea clone si paraclone-n spatiu virtual.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rupere din 13 sep 2008 19:28 de Listener
Inseamna ca ti-am facut circumcizie cu mana :D frate laso fa ce am zis mai sus ca va fii bine :ok: o sa te automolestezi daca o tai sau o rupi si nici macar ata ca pielea penisului se va rupe prima si capul o sa se cioparteasca o sa vezi ca ata tot ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Alunita pe penis din 13 sep 2008 19:20 de stefan xD
am si eu una am 15 ani si un penis de 16 cm 4 cm grosime si imi place lol da am o problema cu ejacuarea
Re: Re: Re: Re: Ruperea ATZEI... din 13 sep 2008 19:15 de Listener
Si inca ceva prin vagin daca se rup aceste extremitati se infecteaza si risti sa intri in fimoza (bacterii care se depun in interiorul capului la caldura si umiditate ..aici o sa te doara cand urinezi cu mana de z ori mai multa eficienta daca o ...
Re: Ruperea ATZEI... din 13 sep 2008 19:03 de Listener
1 la mana vad multi virgini pe aici acea ata nu o sa se rupa nici la 90 de ani daca faci de trei ori pe zii pe putin sex atletic :))
2 virginitatea care este sunt defapt doua probleme extremitatile de la gaura de unde ejaculezi si urinezi(meatul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 13 sep 2008 18:52 de Listener
Nu daca ai citit ce am scris mai sus am speculat ca este mai bine sa o lasi decat sa o tii..tinan-d o fata o sa sara repede logic la primul boschetar decat lasand-o afara are sanse mult mai mari sa iasa cu cineva cu capul pe umeri ..Peste asta ...
Re: Re: din 13 sep 2008 17:45 de Blitzkrieg
Simo , heloooou. E aproape de ora 6.
Şi ce trebuie să faci la 6 ?.
Treeeeebuie să-ţi ieeei me-di-ca-men-te-le.
Uite :
http://www.trilulilu.ro/scouty_tam/b79bb660c3610a
E cu dedicatie. :flowers::flowers:
Pagina 1757 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
44 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||