Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: din 16 sep 2008 01:25 de valentine
A penetra = a patrunde
In timpul actului sexual oral, teoretic, limba patrude vaginul, penisul patrunde gura (ca sa ne referim strict la patrundere - stiu ca o sa sari cu cuvantul "a linge"). Ca fapt si prin urmare, te-ai lamurit care e treaba ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ce inseamna petting??? din 16 sep 2008 01:09 de simosimina
...depinde :)
Re: Re: Re: Baietilor, cum va tineti penisul in ch din 16 sep 2008 01:03 de simosimina
Cate search-uri ai dat sa postezi ce ai postat acolo? :))) Sincer nu ma intereseaza cum va tineti voi cucul in pantaloni, boxeri..etc... :))) Si intrebarea este tampita... D-aia nu dorm eu noaptea k aveau aia in nush ce secol pierce in penis ...
Re: Re: Baietilor, cum va tineti penisul in chilot din 16 sep 2008 00:55 de nemesis
Intrebarea nu este deloc tampita. Problema dateaza de foarte mult timp. De exemplu, in Anglia sec XVII, barbatii aveau piercing in penis. Se folosea un carlig care tinea penisul intr-o anumita pozitie in pantaloni astfel incat sa fie ferit de ...
Re: Re: Cum pot sa-mi intaresc muschii vaginului? din 15 sep 2008 23:19 de baby
sa isi bage zeama de lamaie in vagin?:huh:
explica te rog mai bine:`
:,:-*
Re: Re: Cum pot sa-mi intaresc muschii vaginului? din 15 sep 2008 23:17 de vladbodan
e simplu... asta daca imi urmezi sfatul :D montezi un surub si o piulita , si reglezi dupa bunul lui plac :lol::lol:
Re: Re: Re: din 15 sep 2008 23:16 de Blitzkrieg
SGC tu pe vaporel aşa numai cu bluziţa ? :lol:
Re: dupa cat timp se vede burtika? din 15 sep 2008 23:10 de baby
testele de sarcina sunt sigure daca sunt facute bine
burtica se vede in functie de corpul tau
se poate vedea dupa 2-3 luni sau dupa 5
da' ce dyana vine barza?:mellow:
:,:-*
Re: din 15 sep 2008 22:58 de Stranger_to_love
Ba da,asa se zice la sex oral,sex nepenetrativ.
Cat despre petting,daca unul din ei sau amandoi nu vor sa treaca mai departe se vor rezuma la aceasta practica.
Re: Re: din 15 sep 2008 22:56 de sgc
ma pregateam sa pun eu intrebarea, dar vad ca mi-ai luat-o inainte. oricum, eu ii mai ridic un pic, in sutien, ca daca nu port sutien, 24h/24h...
Re: Re: Re: Ce inseamna petting??? din 15 sep 2008 22:04 de vladbodan
nu exista sex fara penetrare :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
sex oral , petting , whatever you name it ... se cheama preludiu , tot ce nu tine de contact sexual
Re: Baietilor, cum va tineti penisul in chiloti? din 15 sep 2008 21:21 de Blitzkrieg
Cu lanţuri ca să nu fugă, legat cu cu 3 lacăte care la rândul lor sunt
conectate la un soft a cărui parolă este criptată pe 128 biţi.
Transmisia parolei se face concomitent pe doua layere.
Primul layer este TCP/IP ( pe acesta ...
Re: Cum pot sa-mi intaresc muschii vaginului? din 15 sep 2008 20:18 de anonima
daca vrei sa-ti stramtezi vaginul poti sa folosesti putina zeama de lamaie,dupa ce ai efectuat o irigare vaginala cu apa caldutza....:ok: functioneaza! :D si daca imi permiti sa zic asta....prietenul tau e cel mai prost ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 15 sep 2008 19:44 de barosank17
va multumesc celor kre mi-au acordat kteva sfaturi utile ...ce pot s zik e k..nu-mi mai imi pasa de ce se va intampla..orikm parte de mine nu v-or mai avea..si o s le para rau pt ceea c mi-au facut..zile amare si etc..asta e viata..
Re: Re: Re: Re: intrebare pt baietzi:) din 15 sep 2008 18:47 de Miyuki
in pas cu moda?? :| park pe voi nu va interesa moda :mellow:
Re: Re: Re: Re: Ce inseamna petting??? din 15 sep 2008 18:07 de Stranger_to_love
Te crezi tare stiutoare pt. ca ti-ai inceput viata sexuala. :ermm:
Pricepi greu de tot.Unde am scris eu ca sexul oral este petting?
Si sexul oral e sex fara penetrare.Pettingul nu e sex,nu e nici macar masturbare.
Uite o ...
Re: Re: Re: Ce inseamna petting??? din 15 sep 2008 16:04 de simosimina
Sexul oral nu este petting...off..altul kre nu si-a inceput viata sexuala...Nu inteleg la ce naiba mai scrieti aici dk nu sunteti in cunostinta de cauza ...si mai si dati sfaturi..mai bn ati pune intrebari..ca noi sa va raspundem ...
Re: Re: Ce inseamna petting??? din 15 sep 2008 15:25 de Stranger_to_love
Si sexul oral ce mai e,daca pettingul e sex fara penetrare?
Re: Re: Re: Cazul fetei de 12 ani, care s-a sinuci din 15 sep 2008 14:09 de deeadeea21
e o tampenie toata chestia asta cu copiii emo, parintii au cea mai mare parte din vina in opinia mea. de ce? pt ca nu stiu sa fie prieteni cu copiii lor, sa aiba o relatie apropiata, sa isi faca timp pt ei. majoritatea parintilor nu stiu sa fie ...
Re: Baietilor, cum va tineti penisul in chiloti? din 15 sep 2008 13:22 de simosimina
Doamne ce intrebari TAMPITE! Hai sa intreb si eu fetele..."Fetelor cum va purtati sanii in sutien?" =)))))))))))))))) Aberatii si CAterinci este locul unde ar trebui sa fie postat acest subiect :)))
:))) si mai e si din 2004 :O:O:O Mari ...
Pagina 1755 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
49 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||