Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

De ce schimba multe dupa casatorie......

din 19 sep 2008 22:29 de alaya

m-am maritat la 22 de ani dintr-o dragoste nebuna,simteam ca e totul pentru mine...apoi incet insa am descoperit ca nu e chiar cel de atunci...ochii ii fug mereu dupa altele,prietenii ii sunt prioritari ...iar relatia noastra sexuala se duce de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .

din 19 sep 2008 22:05 de omu_negru

ok..poate daca o faceai intr-un mod mai elegant era mai bine..adica sa fi lasat loc de buna ziua cum se zice, cine stie poate odata si odata ai nevoie de ea...ma rog, sa speram ca nu vei ajunge "la mana ei" in rest cum iti mai merge ? bine, sanatos ...

Re: Sacrificii din iubire

din 19 sep 2008 21:32 de barosank17

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Re: Re: Re: Re: Cura 309 sau cura amix 200?

din 19 sep 2008 20:07 de roxy21ada

Incearca si tu amix200 nu stiu dc la barbati merge dar in ceea ce ma priveste pe mn a functionat...daca nu functioneaza pot sa-ti dau un pot...incearca sa mananci timp de 1 luna doar legume si fructe, oricum gatite sau nu, si cu siguranta vei slabi ...

Re: Re: Re: Re: De ce nu mai exista baieti cu sent

din 19 sep 2008 12:07 de Incepator

Hai sa iti explic, mi-a palcut o fata, am vorbit cu ea...m-am indragostit de ea....si a observat ca eram dependent de ea....si uite m-a jucat pe degete..si si-a batut joc de mine... Azi e mai bine sa iubesti din fuga...daca se int ceva rau si va ...

Re: Re: UN GUST AMAR ... ???

din 19 sep 2008 10:48 de baby

pai daca ascundem faptul ca am avut o aventura si apoi iese la iveala adevarul?:ermm: bine e greu si sa ii spui dar si sa tii ascuns.......cel mai bine e sa nu inseli....:rolleyes: :,:-*

Re: Re: De ce nu mai exista baieti cu sentimente p

din 19 sep 2008 03:52 de valentine

de 3 ori am citit lucrul asta si tot nu-mi vine sa cred ca exista o femela care realizeaza lucrul asta:mellow: fi dragutza si explica-le cele mai de sus si celorlalte consoarte ale tale...

Re: UN GUST AMAR ... ???

din 19 sep 2008 01:47 de ExoticDream

Mda, chestia asta a mai fost postata aici si in alte locuri, dar daca tot veni vorba.... voi ce parere aveti: daca ati avea o relatie serioasa si dintr-un motiv oarecare ati face sex aiurea o data cu altcineva, v-ati marturisi greseala sau ati ...

Re: De ce nu mai exista baieti cu sentimente profu

din 19 sep 2008 01:23 de simosimina

Subiect din 2002.. dar daca tot a fost redeschis..de ce sa nu raspund?! Exista baieti cu sentimente profunde..dar e o problema..ei poarta o masca in societate...in primele sapt ale relatiei..chiar daca o adora pe fata.. Si aceasta masca este ...

Re: PRIMA INTALNIRE ... !!!

din 19 sep 2008 01:16 de simosimina

=)) Eu una sunt adepta relatiilor de durata...Dar daca as fi singura si s-ar ivi ocazia..nu as face sex de la prima intalnire.. Si nu cred ca vreo fata de pe aici,care va raspunde, va spune ca va face sex la prima intalnire...

UN GUST AMAR ... ???

din 19 sep 2008 00:04 de cornelus001

:rolleyes:Ti-ai inselat iubitul... Deodata in viata ta a aparut un "cineva" special din trecut si nu ai rezistat tentatiei. Invata sa traiesti acest moment, sa-l privesti cu pasiune la inceput si sa simti satisfactie, apoi putin regret, mai multe ...

PRIMA INTALNIRE ... !!!

din 19 sep 2008 00:02 de cornelus001

:ok:S-a dus vremea in care te judeca „lumea" daca erai tu mai indrazneata... S-a dus si vremea in care nu aveai voie sa te afisezi singura cu un barbat... Si, daca stam bine sa ne gandim, s-a dus si vremea in care nu prea erai bine vazuta daca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .

din 18 sep 2008 21:20 de omu_negru

stai ca nu mai inteleg la ora asta :P si am uitat povestea ta. iti placea de o fata, dar o alta fata ii placea de tine sau cum ? daca fetei care ii placea de tine i-ai spus asa ai facut-o intr-un mod cam dur...puteai pur si simplu sa o refuzi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 18 sep 2008 20:54 de baby

tu la 14 ani ai tai sa ma citesti si apoi sa faci sex:ok: daca a curs sange e clar ca nu mai esti virgina si din moment ce a introdus penisul in vagin nu mai esti virgina nici in vise:` daca te bate gandu sa avortezi sa il cari dupa tine pe ...

Re: Re: Re: Re: Re:

din 18 sep 2008 20:49 de baby

bebe poti sa faci si dak ai menstruatie:ok:cunosc un caz:mellow:a facut gemeni chiar:lol: mai bine mergi la ginecolog sa te consulte iti faci o ecografie vaginala iti da si tratament si vezi daca vine si bebe:rolleyes: da' nu vine stai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: .

din 18 sep 2008 20:34 de pcgeek

Salut,dupa o scurta pauza revin si va spun ca mi-a trecut.Imi place de ea,dar nu mai sunt atat de amorezat de fatuca aia.Poate din cauza faptului ca nu am vazut-o de 0 saptamana si ceva. Fetei carei ii palcea de mine cred ca am ranit-o spunandu-i c ...

Re: Scuze pentru un barbat care isi loveste parten

din 18 sep 2008 20:15 de Incepator

Trebuie impuscat un asemenea specimen ratat care trage intr-o fata|femeie.... Din partea mea ar trebui inchisi 2 3 ani si nu glumesc.... Parerea mea .. oricat te-ar enerva las-o nu da in ea.... Cina da nu merita sa zica ca e barbat..are ...

Re: Re: anticonceptionale?

din 18 sep 2008 20:10 de baby

Doamne urmeaza sa incep un tratament cu Diane 35:blink: cred ca o sa ma fac de o tona:((mai ales ca am si o pofta de mancare ft mare ori imi fac contract cu fabrica de pufuleti si covrigei:lol: :,:-*

buna la toate fetele am si eu o problema

din 18 sep 2008 17:18 de iulian

acum 1 ora am facuto cu prietena mea si am facuto cu prezervativ dar sa intamplat ceva ce nu ma puteam astepta prezervativu a ramas in ea vreau sa imi spuneti si mie sau cineva care stie ce putem face ca sa vedem daca este sau nu gravida si daca se ...

Re: anticonceptionale?

din 18 sep 2008 16:56 de simosimina

Depinde din ce punct de vedere vezi lucrurile. Daca ar fi sa o luam asa babeste..se zice ca de la ele faci cancer..etc blablabla.. Dar in multe tratamente se dau anticonceptionale..chiar dk fata este virgina. Sa iti dau si exemplu..in cazul ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1752 din 3732
«   1 ... 1749   1750   1751   1752   1753   1754   1755 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare