Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Lubrifiere si excitare in timpul actului sexua

din 24 sep 2008 01:48 de simosimina

:))))))) Doamne iarasi intrebari tampite.. NORMAL ca trebuie sa fii uda si excitata..cum ai vrea sa fii?? :O:O:O Cred k stii ca penisul trebuie sa intre...deci daca nu ai fii uda...ups...nu ar intra asa bine... Este subiect de pus la Aberatii si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dc sex ana

din 24 sep 2008 01:45 de simosimina

Mey "atotstiutorule" AM FACUT SEX ANAL de atatea ori cu prietenul meu..si nu a/am simtit NICIODATA miros de rahat..intelegi? NU ESTE OBLIGATORIU CA LA TOATA LUMEA SA SE SIMTA! Asa ca nu mai vb in necunostinta de cauza...inca o data SHUT UP... :-* ...

Re: Re: Re:

din 23 sep 2008 23:05 de Trexv

Nu spun ca trebuie de fiecare data cand merge sa urineze... Cred ca 1-2 ori pe zi ajunge si nu, nu se pot produce infectii pentru ca tractul urinar poate aparea doar daca urinarea este intarziata ( de ex: noapte te trezesti ca trebuie sa mergi la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dc sex anal?

din 23 sep 2008 22:53 de Trexv

Domnisorica de ce te ataci atat si imi zici un tampit "SHUT UP" cand eu iti dau cu niste dovezi care sa iti arate ca este recomandata clisma? Eu am spus doar ca nu ma atrage ideea de sex anal si tu hopa ca ai sarit imediat... Hai lasa nu imi mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 23 sep 2008 22:42 de silviana03

mie imi plac versurile...si sunt destule fete care asculta:ok:

Re: Lubrifiere si excitare in timpul actului sexua

din 23 sep 2008 22:15 de vladbodan

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: asta face caterinca de noi , iar prietenul tau daca nu e caterinca treaba ... cam bate campii :lol::lol: pai te lubrifiezi pentru ca esti excitata :blink: si te exciti pentru ca te simti bine , ce poate ...

Re: Re: Re: problema rusinoasa

din 23 sep 2008 17:54 de grapini

deci ..shi eu am 14 ani ...eu am ,,invatzat'' ...sa sarut ...la 12 ani .....itzi spun ...prima data este mai greu ..asaha am fost shi eu ..respingeam baetzii ..nu vroooiam ..imi era frik ...trebuie sa ai curaj ...de ex ..ce am facut eu ...am ...

Re: Re: POPULARI PE HI5

din 23 sep 2008 17:01 de angela

E foarte tare site-ul eu am avut surprinderea sa dau de pozele unei pitipoance pe care o cunosc si care intr-adevar se potriveste in categoria ''popularilor'.Deci daca aveti hi5-isti care se incadreaza in cele spuse de moderatori, trimiteti ...

Re: Re: Re: Re: Re: CE SA FAC???????

din 23 sep 2008 16:21 de mira_printesa18

nu poti spune ca iubesti copii din moment ce ai face un avort....oamenii care gandesc asa nu mai pot fi numiti oameni....eu era sa fiu avortata de mama...am fost la un pas...acum sunt singurul ei sprijin....si nu m-ar da la nimeni pt ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatie versus Aventur

din 23 sep 2008 16:03 de mira_printesa18

sa te vedem pe tine ca intalnesti o fata care te face sa te indragostesti lulea de ea...atunci nu vei mai gandi asa...decat daca esti nebun cu acte:ok::ok::ok::ok:

Re: Re: Re: Re: Relatie versus Aventuri

din 23 sep 2008 16:01 de mira_printesa18

toti barbatii sunt l fel...vreti doar sex..sa aveti cat mai multe....are dreptate baby....o relatie serioasa implica mult mai multe lucruri...astfel de oameni care cauta doar placeri de la viata se vor trezi mai tarziu pe la 50 de ani( ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 23 sep 2008 14:17 de vladbodan

chiar daca topicul e vechi , incetati sa credeti ca iarba creeaza dependenta , thc-ul din el e o substanta halucilogena care iti creeaza stari de spirit diferite .. un fel de euforie , mai modern spun "flash-uri" iarba este mai putin daunatoare ca ...

Re: Re: Nu pot trece...

din 23 sep 2008 14:12 de baby

stiti incercam sa il incurajam dar cand vezi atatia oameni foarte frumosi,siguri pe ei, cu bani,cu lipici la pers de sex opus....logic ca ajungi sa te simti naspa dar cazul domunului care a deschis acest topic nu cred ca e asa de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Nevoie de ajutor !!!

din 23 sep 2008 14:04 de pacpac

si eu am patit-o.a durat cam 2-3 luni pana sotia( atunci prietena) mi-a pacalit putzulica si s-a "infipt" :).Mereu ma incuraja si imi spunea ca "o data ce sta par pana in momentul penetrarii,e doar o problema psihica" si intr-o zi cand imi facea ...

Re: Nu pot trece...

din 23 sep 2008 13:49 de vladbodan

nici eu nu am incredere in mine , nici nu arat de 5 stele cu fibre pe mine si alte minuni "metalice" incorporate , sunt foarte flegmatic si prin chestia asta oameni necunoscuti nu ma plac si le testez rabdarea , intr-un final isi vor da seama ca ...

Oare penisul meu este destul de mare?

din 23 sep 2008 13:47 de mary

eu am 16 nai si o am de 18 ?? oare mai creste sau ramane la lungimea asta >>?? :cat::ermm::rolleyes::flowers::.:.:`:`B)(?)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 23 sep 2008 10:48 de baby

pai da..chiar de ce nu ne zici cateva chestii misto si cateva chestii naspa despre tine era frumos sa pui si o poza sa te analizez...sunt sigura ca esti ok dar na......asa suntem noi oamenii......eu vreau sa fiu Miss univers tu vrei sa fii ...

din 23 sep 2008 09:20 de Incepator

N-am rabdare sa desenez.... Daca ai sti tu...cand toate acele complexe se aduna si ,,apasa" asupra ta....iti vine sa iti ,,polizezi" venele .

din 23 sep 2008 01:17 de katherine

Scuze...dau si eu pe forum o data la 2 saptamani and I have to put out the cat! :lol:

din 23 sep 2008 01:09 de baby

romana.....romanaaaaaaa va rog "sa inteleaga si eu" :lol::lol::lol: poate se sinucide omu daca mai discutam aici mult:mellow: :,:-*

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1749 din 3732
«   1 ... 1746   1747   1748   1749   1750   1751   1752 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare