Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: din 25 sep 2008 11:27 de baby
sex oral si anal
sex anal nu fac.......nu fac nu faaaac:lol:
inca nu ma pot vedea facand asta deci nu fac:`
iar sex oral....sincer am incercat...adica...hm in fine daca se poate numi asa......si poate ca e din cauza educatiei......adica ...
Re: pt fete:baieti cu sau fara experienta din 25 sep 2008 11:13 de simosimina
Pay..nu stiu ce sa iti raspund ..dar cred ca un baiat experimentat ar fi indicat. In viata mea au fost decat 2 barbati..primul meu prieten care era cat de cat priceput..si actualul meu care e mult mai bun :p Pana la urma cred ca orice baiat se ...
Re: Re: Re: Re: dame de companie: pro sau contra ! din 25 sep 2008 11:12 de Blitzkrieg
Atunci se cheama femeie inteligentă :,
Re: Re: Re: dame de companie: pro sau contra ! din 25 sep 2008 11:10 de baby
e misto sa "inchiriezi" o dama de companie ft scumpa si ft aranjata, una de lux sa o pui sa iti.....spele podeaua:lol:daca tot face ce ii ordoni tu
concluzia: tipele materialiste sunt dame de companie:lol:
Cam Adevarat:lol:
Dar daca e si ...
Re: Re: Re: ce ma sfatuiti? din 25 sep 2008 11:08 de simosimina
Cred k ea si-a dat seama de asta..avand in vedere faptul k el vorbeste cu o ALTA..si cat de cat isi arata parerea de rau fata de ce a facut. SI crede-ma ca TIMPUL nu inseamna totul...Pur si simplu dk are ce salva..sa se agate de lucrul asta si sa ...
Re: Probleme in casnicie din 25 sep 2008 10:35 de vladbodan
ce as face eu in cazul tau ar fi , sa o fac sa se simta prost in ultimul hal apoi sa vina tarash la mine in genunchi sa-si ceara scuze si nu doar sa faca sa fie ca inainte , sa fie de 3 ori mai bine ca inainte ... f...ing woman's :`
Re: dame de companie: pro sau contra ! din 25 sep 2008 02:38 de simosimina
Probabil vroiai sa intitulezi acest dubiect: Tarfe pro sau contra.. Pentru ca dama de companie nu este o femeie care presteaza servicii sexuale obligatoriu contra cost...Ele sunt pentru companie..in general in afara sunt intalnite.ELe insotesc ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 sep 2008 02:03 de simosimina
Oricum nu am de ce sa fac asta..si mi-ai dat o idee f buna :) O sa fii primul care primeste acea crema :))))) DECI REPET...AM FACUT DE ATATEA ORI SEX ANAL CU AL MEU..si nNICIODATA nu a existat vreun miros...Asa ca nu trebuie sa generalizezi dk ai ...
Re: Re: Re: Re: dame de companie: pro sau contra ! din 25 sep 2008 00:57 de Stranger_to_love
Una care a facut-o cu 3 baieti,dar cu toti neprotejat si una care a facut-o cu 10 ,dar cu toti s-a protejat.
Tu te inzestrezi singura si parintii.Daca parintii ti-au spus ca daca te prind ca faci sex te bat,cred si eu ca nu iti permiti sa ...
Re: Probleme in casnicie din 25 sep 2008 00:27 de rafa
daca ea tot nu a schimbat nimic poti schimba tu si te poti distra chiar frumos ii spui ca daca vrea sex tu ai descoperit cu noua ta prietena sexul anal si oral si daca vrea sa incerce o astepti in dormitor poate schimaba ceva sa nu fi surprins poate ...
Re: Re: Re: Re: Sms-uri de buna dimineata si noapt din 24 sep 2008 23:58 de Blitzkrieg
Au şi imn.
http://www.youtube.com/watch?v=YiB1A9c-KQA
Damn e chiar marfă. E mai marfă ca al nostru. :((:cat:
Lol ăştia chiar există ca naţie :
http://www.youtube.com/watch?v=uGQuwHjDM6w
Re: Re: Re: Re: Re: Re: pt fete:baieti cu sau fara din 24 sep 2008 23:45 de Blitzkrieg
Probabil că n-ai întîlnit dragostea vieţii tale. Când o să dai de ea să vezi schimbări pe capul tau. Te schimbi de nici tu nu te mai recunoşti.
O:)
Ceva în genul :
[i]
-Baby dar cum te-ai schimbat ?
-Păi atunci vorbea copilul din ...
Re: Re: Sms-uri de buna dimineata si noapte buna din 24 sep 2008 23:40 de vladbodan
:lol::lol::lol::lol::lol::lol: ca sa citesti si celalalt mesaj? sa fim serios , ... asta e motiv ca sa te mai trezesti dimineata? daca va despartiti atunci ce va fi , un motiv sa te trezesti noaptea?:blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu pot trece.. din 24 sep 2008 23:35 de Blitzkrieg
fără
da
http://www.youtube.com/watch?v=5AfTl5Vg73A&feature=related
O:)
Care "este" celelalte puncte de vedere ? O:)
Re: Re: Re: Sms-uri de buna dimineata si noapte bu din 24 sep 2008 23:25 de Blitzkrieg
250 lei, mie imi spui. :,
Re: Re: Re: Re: dame de companie: pro sau contra ! din 24 sep 2008 22:29 de kennyanu
angela le zice bine, inclusiv in primul ei mesaj.
eu ma gandesc ca daca nu ai o persoana iubita recurgi si la dame. acestea (cu ajutorul banilor) pot suplini pentru o ora, o noapte, un week-end etc. lipsa iubitei.
si din punct de vedere al ...
Re: Re: Re: dame de companie: pro sau contra ! din 24 sep 2008 21:33 de angela
Pentru ca sexul din punctul meu de vedere are mai mult farmec atunci cand si simti ceva pentru persoana respectiva. Sexul fara dragoste il fac si animalele.Eu nu vreau asta.Daca m-a inzestrat D-zeu cu posibilitate de a iubi, simti, vreau sa ...
Re: Re: Re: de ce se schimba m din 24 sep 2008 20:22 de alaya
iti multumesc mult!ai dreptate ,insa eu vreau sa cred ca mai avem o sansa!o sa mai incerc o perioada sa rabd asa....poate are o perioada mai grea pe care o vom depasi pana la urma....vreau sa am rabdare sa nu pierd ce am crezut ca am mai important in ...
Re: Re: de ce se schimba m din 24 sep 2008 18:50 de MihaelaM
da, draga mea, cand el a incetat sa ma iubeasca...am incetat sa il iubesc. atunci cand doi oameni nu mai au ce sa isi spuna nu mai ramane decat despartirea. eu consider ca doi oameni casatoriti nu pot trai doar ca doi buni prieteni. daca sexul ...
Re: Re: dame de companie: pro sau contra ! din 24 sep 2008 18:33 de Stranger_to_love
Alea de 100eu/h nu s-au culcat cu mii si mii de barbati,sa nu exageram.Cand te referi la incredere la ce te referi? La boli?
De ce mai bine iti gasesti o tipa cu care sa nu faci doar sex? Si sexul e o nevoie,un instinct.Macar sex,daca nu si ...
Pagina 1747 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
47 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||