Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Viata...are prioritate

din 25 sep 2008 15:32 de vladbodan

acest subiect mai este si aici http://www.sexpert.ro/forum/forum_display.php?fid=22&mid=125952 ... cu aceeasi filmare :lol::lol: anyway ... e tare zdravan filmul :) daca va intereseaza melodia e de la Metallica - Nothing else matters ... varianta ...

Re: Re: Farmece (vraji)

din 25 sep 2008 14:43 de vladbodan

si tu chiar ai impresia ca exista asa ceva .. pf ar trebui sa fim constienti ca noi oameni suntem binele inclusiv raul ... de ce ? pai , noi ne distrugem , noi avem "puterea" de a face asta , uite ce se intampla in toata lumea se dezgheata ...

Re

din 25 sep 2008 14:35 de KVictor

Acuma nimeni nu a mentionat diferenta dintre curvele pe bani, dragele prostituate care se presupun ca sunt pline de BTS si pustoaicele de liceu din ce in ce mai multe care fac sex si nu numai ... moca cum s-ar spune ... si la pustoaicele de liceu pot ...

Re: Sacrificii din iubire

din 25 sep 2008 14:34 de anturika

le-am facut pe toate inafara de pc.9 ... dar din pacate nu a meritat...a doua oara ma gandesc mai bine daca le mai fac sau nu....la familie nu am sa renunt niciodata...

Re: Re: Re: Re: Re: dame de companie: pro sau cont

din 25 sep 2008 14:33 de angela

Eu zic ca D-zeu ne-a inzestrat pe toti cu ratiune, posibilitate de a simit, gandi..Daca nu, eram animale.Bine spun unii ca si noi oamenii am fi animale. Restul modalitatea de a gandi, educatia vin si din familie, scoala, plus experienta de viata. ...

Re: Re:

din 25 sep 2008 14:24 de Stranger_to_love

De ce TREBUIE? Ca asa ti s-a bagat in cap de mica. Daca tu nu faci nimic,ci doar te rogi iti spun eu ca nu coboara nimeni din cer sa te ajute.Doar noi putem avea grija de noi,cel mult alti oameni.

Re: Re: Re: Farmece (vraji)

din 25 sep 2008 14:21 de angela

Nu stiu daca exista vraji care sa aiba si efect,dar cred ca exista diavolul care face rau. De exemplu spune si in Biblie, cum Iisus a vindecat multi posedati de diavol, si a poruncit duhurilor rele sa iasa din trupurile lor.Probabil la fel e si ...

Re: Viata are prioritate !

din 25 sep 2008 14:18 de baby

probabil daca filmuletul asta ar fi dat pe toate posturile tv de cateva ori pe zi.....ar avea un efect ok eu am ramas socata de film:unsure: :,:-*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 25 sep 2008 14:02 de baby

nu cer ce nu pot oferi[in pat] nu fac sex oral...deci nu cer asta. ca o face....ok o face de placere...si tot evit sa primesc asa ceva pt ca apoi stiu ca nu-s in stare sa o fac nu zic ca nu am sa o fac niciodata,probabil o voi face.nu ...

Re: DE CE ?!?!

din 25 sep 2008 13:07 de pacpac

lol nu ai mei nimic. Incearca sa inspiri mai mult aer atunci cand siminti ca iti vine sa termini ca sa te relaxezi.Daca nu merge ,opreste-te,inspira.. pana cand esti gata iar si tot asa. -nu scoate penisul din vagin cand te opresti. -vb cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce fel de prie

din 25 sep 2008 13:02 de Blitzkrieg

Păi dacă din alte interese în afară de prietenie v-aţi găsit e normal să se întâmple aşa. Viaţa este cum ţi-o faci tu să fie. Dacă faci o acţiune şi te nemulţumeşte rezultatul ei ( reacţiunea=viaţa=realitatea ) asta ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 25 sep 2008 13:00 de vladbodan

hm ... atunci ma intreb daca ti-ar conveni sa nu iti mai faca , presupun ca ar fi o parte care ti-ar duce lipsa adica in sensul ca ti-ar fi dor de asa ceva probabil urmeaza sa faca si el asta ... cand va fi momentul necesar si daca tot ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce fel de prietena

din 25 sep 2008 12:41 de anturika

Nu stiu daca a aparut cineva care se baga intre noi..dar sa fie sanatoasa eu deja am racito cu ea...asta e... oricum ajung sa cred ca prieteni nu exista pt totdeauna..mereu te tradeaza :( ... mai bine raman singura doar cu cativa amici si atat

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 25 sep 2008 11:55 de Blitzkrieg

A doua variantă baby.

Re: Barbatilor, ati putea trai fara noi,.....femei

din 25 sep 2008 11:51 de vladbodan

ce porcarie , dar tu ai impresia ca tu ai putea sa traiesti fara barbati , unu care sa isi sfarme oasele la munca ca sa aduca un ban in casa , care sa protejeze familia si care sa fie la locul lui ... nu ai putut pune si problema inversa atunci ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 25 sep 2008 11:49 de baby

asa functioneaza la tine???????? daca mi-a luat bomboane tot bomboane ii iau si eu.daca el nu ma saruta nu o fac nici eu.daca nu ma tine de mana nu il tin nici eu. da uite ca eu i-am facut masaj si el nu....:` desiiiiigur :,:-*

Re: Re: Vreti sa primiti limbi?

din 25 sep 2008 11:48 de vladbodan

sa inteleg ca prietenul tau are limba sfartecata de cand si-a bagat "botul la veverita" ? :lol::lol: (X)

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 25 sep 2008 11:42 de Incepator

Cred ca se potriveste aici ,,Cu ce mana dai cu aia ai sa primesti inapoi".

Re: Vreti sa primiti limbi?

din 25 sep 2008 11:36 de baby

daca ziceai veverita si nu pasarica iti raspundeam :lol::lol: :,:-*

Re: Vreti sa primiti limbi?

din 25 sep 2008 11:35 de Incepator

Cam Kurios esti tu..depinde de preferinte....cine a incercat cine nu ....parerile sunt impartite....virginele zic yacs..veteranele zic iami-iami...deci..ai inteles.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1746 din 3732
«   1 ... 1743   1744   1745   1746   1747   1748   1749 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare