Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

E posibil sa raman insarcinata?

din 27 sep 2008 19:42 de gabriela 2

va rog e ffff vreau sa stiu daca pot sa raman insarcinata din moment ce el a scapat sperma,iar apoi si-a umezit penisul cu saliva lui dupa care a pus mana pe a mea....va rog fffff urgent:(

Re: Re: Re: Curbarea penisului

din 27 sep 2008 18:51 de AND14REI

AL MEU ESTE CURBAT SPRE DREAPTA, MUSCHIUL CAVERNOS ESTE MAI UMFLAT PUTIN IN PARTEA STANGA SI ACESTA DUCE LA O CURBURA...

Re: Yasmin, sex neprotejat => risc?!?

din 27 sep 2008 11:01 de deeadeea21

daca ai luat ac din prima zi a menstre nu ramai insarcinata. daca citesti cu atentie prospectul vei vedea :) . daca le incepi din a 2-a zi sau mai tarziu atunci trebuie protectie suplimentara 7 zile.

Re: fara prezervativ !

din 27 sep 2008 05:05 de simosimina

dk faci sex neprotejat in 1a zi cand ti s a term menstruatia..poti sa nici nu iei Postinor..k nu ai cum sa ramai insarcinata. Primele 5 zile dupa ciclu poti asta..apoi exista riscul unei sarcini..

Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort?

din 27 sep 2008 04:54 de danutz37

asha ca sa nu mori prost kum zici . daca fata este pe ciclu nu se poate face avort.....................lol pentu ca nu este insarcinata.

Re: De ce nu-mi sare sperma?

din 27 sep 2008 03:52 de danutz37

draga labutza las o ma i ushor cu masturbarea. asta ar fi una din cauze. atunci cind cantitatea este mai mica decit distantza, likidu nu tashneste se scurge. a dreku fizica asta.............lol. inca un sfat daca o faci cu fata nu ai sa vezi ...

Re: Postul negru

din 27 sep 2008 02:07 de DarkAngel

1 postul negru daca nu il faci frecvent este un soc pentru organism poate crea dezechilibre daca tu crezi in ce zice biblia preotii etc... ai sti ca nu te poti razbuna tinand post sau facand orice fel de rugaciuni etc. Alea au rolul de a te alina de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 27 sep 2008 01:00 de danutz

mey tu daca maninci te caci pe tine ,cum sa nu maninci 2 - 3 ore inainte,ca doar nu bagi pe o gaura si iese pe alta

Re: La 19 ani...inca am ata, este normal?

din 27 sep 2008 00:55 de Listener

Ejacularea precoce este alt subiect in legatura nu mai ASCULTATI PROSTII CU URINAREA POTI FACE MITOZA CU BACTERII etc.(nu mai are rost sa explic) nu o faceti si gata ..daca vrei sa ai control asupra ejacularii i-ti sugerez un exercitiu care consta ...

Fara prezervativ!

din 27 sep 2008 00:54 de roxanik`

Am cazut de acord cu prietenul meu sa facem sex fara prezervativ ca am auzit ca e mult mai fain ! Insa am o intrebare , daca fac sex neprotejat dupa 1zi dupa ce mi sa terminat ciclul si am de gand sa iau si "pastila de a 2-a zi" dupa ce terminam ...

Re: La 19 ani...inca am ata, este normal?

din 27 sep 2008 00:52 de Listener

Se numeste fraul preputului si nu se pierde (doar la circumcizie,acel preput i-ti tine pielea peste cap "preput") el se intinde si eventual la unii se rupe la extremitati (deobicei langa uretra si extremitatea inferiora "pe pielita)..in general ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cele mai bune anti

din 27 sep 2008 00:32 de Int3rzisA

Ce folie ma? Poate tableta. Pai recomandat de toti e sa vezi un doctor ceva; sa vada daca iti sunt bune pt organismul tau etc. Nu stiu sincer, dar asta e parerea mea. Eu inca nu am folosit asa ceva pana acum . O fii bine, nu o fii - ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ati av

din 26 sep 2008 18:35 de mira_printesa18

nimeni nu are dreptul asupra unei vieti de pe acest pamant decat Dumnezeu!!! eu am avut un coleg in liceu pe care mama lui la facut la 15 ani...fara ajutorul parintilor....si tot un asa caz..o vecina...la 15 ani a avut primul copil..deci ceea ...

Re: ;)

din 26 sep 2008 18:25 de simosimina

Si mie imi place sa dea in me atunci cand o facem.Mai ales atunci cand am un chef din ala salbatic...mai avem in dotare si niste catuse :p

Re: buna la toate fetele am si eu o problema

din 26 sep 2008 18:01 de alyris

este posibil sa fi ramas,iar cel mai bun lucru dupa era sa ia pilula de a doua zi.anticonceptionalele nu se dau dupa ureche,ci prescrise de ginecolog. am vazut ce au scris unele fete,si nu ar trebui sa va speriati.eu iau pastile de 5 ani de ...

;)

din 26 sep 2008 17:41 de alyris

perversitate..cuvantul asta imi e f cunoscut :p fetelor daca vreti o perversiune(pe care majoritatea baietilor o agreeaza) este sexul in grup!! eu am incercat..dar eram prea mica sa realizez cat de animalic era...dar de atunci nu am mai incercat:D ...

Re: Re:

din 26 sep 2008 16:58 de sgc

ma rog, baby stie cine-a cerut-o de nevasta. am vazut pe weblog, ca-i vorba de brad pitt. acum vreo 2 zile(parca ieri). desi, tot de-acolo am aflat ca soacra ei e rusoaica(in urma cu mai multe zile). si foarte important, baby are reteta de dres ...

Re: Re: Re: Re: Re: RELATIE CU UN BARBAT INSURAT

din 26 sep 2008 14:18 de vladbodan

mie sincer nu mi se pare nimic iesit in comun , poti iubi la fel si un prieten bun care iti e alaturi , nu vad ce e rau in asta , daca esti insurat sau ai prieten nu inseamna ca nu poti avea prieteni cu care sa discuti , ar fi prea monoton cel putin ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 26 sep 2008 13:33 de vladbodan

deci revenind la topic , te sinucizi sau nu , ASTEPTAM CU TOTI ACEST MARE SUSPANS , SA STIM DACA ARE ROST SA NE UITAM LA PRO TV FRATE LA ORA 5 !!!! deci da sau nu , ca sa nu mai avem si alte discutii:wacko: :lol::lol:(X)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu pot

din 26 sep 2008 13:09 de Incepator

Observ ceva suparare, nu-i nimic toate trec, nu va enervati.... Sa nu va suparati pe mine asa sunt eu . Legat de topic...vezi acum ne-am certat presupu nca deja ti-am devenit anti-patic . O:)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1744 din 3732
«   1 ... 1741   1742   1743   1744   1745   1746   1747 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare