Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu pot tre

din 26 sep 2008 13:04 de vladbodan

ma scutesti feriorule? te rog , nu trebuie sa mi te adresezi cu "domnule" daca nu ai fi invidios m-ai fi lasat in pace si ti-ai fi vazut de ale tale putin ma intereseaza de poza iti pui tu , succes cu poza ta , si nu stiu care sunt alea 99% ...

Re: Nu pot trece...

din 26 sep 2008 12:30 de simosimina

:blink::wacko::blink::wacko::blink::wacko: Sa inteleg k esti adolescent..nu ai mai mult de 17 ani...Daca e asa..e normal..toti adolescentii au perioade d`astea.. Dar daca ai peste 18 ani si gandesti asa...NU ESTE BINE...

Re: Re: Re: Re: Re: Nu pot trece...

din 26 sep 2008 11:50 de vladbodan

asemenea oameni intalnesc fara sa vreau si pe strada in special fete care vor sa fie in centrul atentie , sa se uite lumea dupa ea si sa zica in gand , doamne ce proastai , sau cu telefonul mobil cu mp3 si ii dau volum si se apuca de cantat si ...

Re: heloo

din 26 sep 2008 00:18 de baby

da normal ce e o rusine daca il placi???:huh: lasa sa stie si omu ca e placut:ok::lol: :,:-*

Re: Re: Re: Re: Nu pot trece...

din 25 sep 2008 23:28 de baby

sunt oameni care au nevoie de atata atentie,oameni care vor sa fie bagati in seama,oameni care vor sa fie apreciati,iubiti,adorati,compatimiti pur si simplu vor sa vada ca mereu cineva e alaturi de ei nu e grav....nu e de condamnat de ...

Re: Re: Nu pot trece...

din 25 sep 2008 22:36 de baby

legat de faptul ca vrea sa se sinucida tare ma gandeam daca i-ar zice cineva...."ok.....omoara-te" ce ar face? cred ca i-ar pieri cheful:lol: stii de obicei oamenii care vor sa se omoare cu adevarat nu mai fac tam tam cu statusuri ,nu mai zic ...

Re: Re:

din 25 sep 2008 22:11 de Stranger_to_love

Dar de unde stii ca e sus? Poate e jos forta aia pozitiva. Crezi tu ca forta aia pozitiva ne influenteaza? De fapt suntem slabi psihic si ne linisteste sa ne gandim ca nu suntem singuri pe lumea asta.

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 25 sep 2008 21:21 de vladbodan

aia nu mi se pare o minune dea lui d-zeu , fiinta nu el face sex cu femeile , si ca se misca in burta nu ti se pare normal ? tu nu amortesti daca stai in poziti mai ciudate , vezi sa nu ... asta nu e nici o dovada , nimeni nu poate dovedi ca ...

Re: Nu pot trece...

din 25 sep 2008 20:03 de Listener

Zice Incepator si mai lua o gura de MIERE ba tu te verifici dupa ce faci un topic ....oke faptul ca nu bei nu fumezi este o chestie de apreciat la fete...chestia la "virginitate la baieti" nu mai zic ca tot nu ascultati va deja am explicat dar ...

Re: Re: Re: Re: Re:

din 25 sep 2008 18:34 de Blitzkrieg

Uite şi minunea lui Dumnezeu. http://www.youtube.com/watch?v=pMpMoeIgwoQ http://www.youtube.com/watch?v=z7a8ouiCTuA

Re: Re: Lungime penis in erectie vs lungime in

din 25 sep 2008 18:31 de Yo_razvy

Eu am auzit de la niste persoane de varsta mai inaintata k kre ma inteleg ff bine k e penisul trebuie sa fie curbat in sus...akma nush km e mai bn:D

Re: Re: Re: Re:

din 25 sep 2008 18:14 de vladbodan

:huh:serios? aratami-o si mie sunt tare curios:) si nu imi spune ca el nu se vede ci se simte ca e o porcarie total dobitoceasca , cum se face ca simt doar ura in jurul meu cand sper pentru ceva mai bun de atat , sa nu mai vad atata violenta , sa ...

Re: Re: Re:

din 25 sep 2008 18:02 de angela

Nu am spus ca daca te rogi iti pica din cer.Am afirmat ca exista acolo sus o forta pozitiva,Lucian Blaga o numea Marele Alb,altii o numesc Dumnezeu, Allah care are intr-un fel grija de omenire. Daca esti ateu degeaba iti spun de Dumnezeu si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Farmece (vraji)

din 25 sep 2008 16:36 de simosimina

pay da...ca exista ...nu exista una fara alta. Dar nu am zis k extraterestrii ar face ceva rau impotriva omenirii...eu una abia astept sa ne viziteze de-a binelea..:))))

Re: Re: Re: Re: Re: Farmece (vraji)

din 25 sep 2008 16:22 de valentine

Probabil te referi la David Blaine, ca de Chris Angel trebuie sa fi crescut in vreo pestera si sa vezi oameni pt prima oara ca sa crezi ceva din ce face el...plus ca oricine care are o minima pasiune pt domeniu stie ca tot ce face chris angel e ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Farmece (vraji)

din 25 sep 2008 16:16 de vladbodan

pai tu ai zis ca daca exista extraterestrii exista si vraji cum vine aia :lol:

Re: :cat:

din 25 sep 2008 16:09 de simosimina

crede-ma ca nu tin regim..mananc tot ce am pofta..niciodata nu am tinut vreun regim anume...in al 2lea rand...nu ai cum sa dai vreun vant..Multe persoane la inceput au tendinta sa "elimine" penisul.sa-l scoata..sa stranga muschii anali... Trebuie ...

Re: Re: Re: Re: Re: Farmece (vraji)

din 25 sep 2008 16:04 de simosimina

:p nu am zis k extraterestrii ne fac rau.. :) din contra...

:cat:

din 25 sep 2008 15:51 de KVictor

Incepator are dreptate, oricum ar fi din lupta voastra niciunu nu castiga ... sunt cazuri in care, da nu se murdareste penisul de fecale depinzand de regimul fetei respective si ultima data cand a facut treaba mare ... dar la marea majoritate se ...

Re: Re: Re: Re: Farmece (vraji)

din 25 sep 2008 15:48 de vladbodan

1 ... nu vad ce legatura au extraterestri cu vrajile , fiindca da , sa zicem ca exista , dar te-ai gandit la faptul ca poate acei extraterestri nu ne viziteaza ca sa ne faca rau , ci pur si simplu sa exploreze universul , la fel cum noi am ajuns ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1745 din 3732
«   1 ... 1742   1743   1744   1745   1746   1747   1748 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare