Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Din categoria

din 29 sep 2008 19:21 de 3 pitici

Jurnalul ei: Sambata seara mi s-a parut ca se purta ciudat. Facusem planuri sa mergem la un bar ca sa bem ceva. Fusesem la cumparaturi cu prietenele mele toata ziua si am ...

Re: vi s-a intamplat??

din 29 sep 2008 18:23 de vladbodan

mmda , daca nu iti bati joc de noi , atunci ajung la verdictul ca mama ta e ... mai bine nu zic sa nu te simti ofensat, data viitoare incuie usa si gata , te tot plangi atata si ii zici si tu ca te deranjeaza faptul ca ea tot intra si gata

Re: Re: vi s-a intamplat??

din 29 sep 2008 16:53 de bubulutza

offtopic....baby la ce facult ai luat ? am vazut pe aici k ai dat bacul anu asta :D

din 29 sep 2008 15:29 de baby

mai lasa-maaaaaa:lol: tu stii cat am ras citind asta??:lol: nu de alta dar am mai auzit povesti cu baieti prinsi facand "pacate" in baie si au mai luat si bataie dupa ce s-au simtit bine:lol::lol: eu sincer nu prea as crede....ca o mama face ...

din 29 sep 2008 15:19 de roky

......si daca v-au prins ce explicatie ati gasit sau ce ati vb cu parintele dupa ce v-a prins ....?

Ati fost prinsi masturbandu-va?

din 29 sep 2008 15:08 de roky

v-au prins vreodata parintii masturbandu-va(baieti)????.......de fiecare data cand intru in baie,nu conteaza ce fac,mama da buzna peste mine,deschide usa baga repede capul si apoi iese ca si cum nimic nu s-aa intamplat asa face de cand am 14 ani(acum ...

Re: Re: Re: Re: Re: Tigari

din 29 sep 2008 14:36 de vladbodan

nu ai cum sa nu fi depistat ca fumezi , daca chiar asta e problema ta atunci lasa acel viciu deoparte

Re: Diane. Ce trebuie sa fac?

din 29 sep 2008 12:59 de baby

uite ca am prospectul in fata mea si iti scriu : cica numai in cazul unei intarzieri mai mari de 12 ore trebuie sa iti faci probleme. deci tu ai intarziat 14 ore????? sa zicem ca trebuia sa o iei ieri la ora 20 si de fapt ti-ai amintit ca nu ...

Re: de ce-mi dau drumul asa repede?

din 29 sep 2008 10:04 de pacpac

mai omule!masturbare,masturbare dar cand faci sex in cat timp termini?Asa si eu daca trec la lucru manual termin in 1-2 mins,daca imi face sotia sau cand fac sex termin dupa 5-10-15mins depinde

Re: sex..tratament

din 28 sep 2008 23:34 de dtp

Pe langa faptul ca nu poti avea contact sexual in timpul tratamentului cu ovule in cazul candidei trebuie sa urmeze tratament si prietenul tau (daca nu o face deja). Altfel dupa tratament risti sa iei din nou de la el.

Re: De ce schimba multe dupa casatorie......

din 28 sep 2008 22:48 de nemesis

Simplu: te inseala. Mai simplu: este indragostit de altcineva.

Re: Dame de companie: pro sau contra?

din 28 sep 2008 22:47 de nemesis

Nu. Mi se pare aiurea. Stai sa-i explici ceea ce vrei, cum vrei, cand vrei... Nu crezi ca-i mai bine sa ai o partenera stabila pentru astfel de fantezii? "A merge" la o partenera stabila este ca si cum ai merge la o "profesionista pe tine"... ...

Re: CREDETI IN BLESTEME?

din 28 sep 2008 22:29 de nemesis

Nu, dar cred ca exista idioti care cred in asa ceva!

Re: Re: Re: Sms-uri de buna dimineata si noapte bu

din 28 sep 2008 22:24 de za'one

Logic ar fi: daca va despartiti, nu mai ai "motiv ca sa te mai trezesti dimineata" (nu de alta, dar se presupune ca nu mai primesti mesaje). No, d-aici pana la a te trezi noaptea... poate ne mai explici.

Re: Re: e posibil sa raman insarcinata

din 28 sep 2008 22:05 de fiorela

daca inainte de a-si da drumul in tine ai avut ciclul recent nu exista posibilitatea sa ramai.si nici asa nu e sigur daca poti ramane.daca dupa 11 zile de la contact o sa ai o scurgere roza-maroniu,deschis,at exista posibilitatea sa fi ramas,dar ...

Re: Re: Re: Re: SEX NEPROTEJAT

din 28 sep 2008 21:33 de fiorela

Poate m-am exprimat eu gresit,dar e prima data cand iau anticonceptionale.De asta nu stiu daca am ramas sau nu .Sau daca poti sa ramai?am luat 4 pastile,am avut contact neprotejat,si eram pe a 4-a zi de ciclu.:(

Re: Re: Re: Re: SEX NEPROTEJAT

din 28 sep 2008 21:33 de fiorela

Poate m-am exprimat eu gresit,dar e prima data cand iau anticonceptionale.De asta nu stiu daca am ramas sau nu .Sau daca poti sa ramai?am luat 4 pastile,am avut contact neprotejat,si eram pe a 4-a zi de ciclu.:(

Re: Este posibila marirea penisului???

din 28 sep 2008 21:10 de x***

eu i-ti zic sa fii linistit ,marimea se incadreaza la categoria de medie deci e bine, ce crezi care zic ca o au de 18-19 zic adevarul? ,da sint si care o au da in general 14-16 cm aici sint majoritatea ,te rog sa nu crezi in nici-o metoda de marire ...

Re: pot sa raman insarcinata,va rog e urgent??????

din 28 sep 2008 17:59 de angela

ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Cum dracu sa ramai insarcinata daca aveai chilotii pe tine?????:blink:Prin telepatie???????:wacko::blink:Inca ceva, invata si tu sa pui niste virgule, sau puncte. What the ...

Re: Re:

din 28 sep 2008 17:54 de angela

Daca intr-adevar ar exista blestemele, nu am mai iesi din casa, nu am mai vb cu nimeni, nu am mai supara pe nimeni, de frica sa nu ne blesteme cineva.:wacko: Sa nu exageram, exista si raul in lumea asta, dar exista si binele.:ok:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1742 din 3732
«   1 ... 1739   1740   1741   1742   1743   1744   1745 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare