Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Din categoria din 29 sep 2008 19:21 de 3 pitici
Jurnalul ei:
Sambata seara mi s-a parut ca se purta ciudat. Facusem planuri sa mergem la un bar ca sa bem ceva. Fusesem la cumparaturi cu prietenele mele toata ziua si am ...
Re: vi s-a intamplat?? din 29 sep 2008 18:23 de vladbodan
mmda , daca nu iti bati joc de noi , atunci ajung la verdictul ca mama ta e ... mai bine nu zic sa nu te simti ofensat, data viitoare incuie usa si gata , te tot plangi atata si ii zici si tu ca te deranjeaza faptul ca ea tot intra si gata
Re: Re: vi s-a intamplat?? din 29 sep 2008 16:53 de bubulutza
offtopic....baby la ce facult ai luat ? am vazut pe aici k ai dat bacul anu asta :D
Re: vi s-a intamplat?? din 29 sep 2008 15:29 de baby
mai lasa-maaaaaa:lol:
tu stii cat am ras citind asta??:lol:
nu de alta dar am mai auzit povesti cu baieti prinsi facand "pacate" in baie si au mai luat si bataie dupa ce s-au simtit bine:lol::lol:
eu sincer nu prea as crede....ca o mama face ...
Re: vi s-a intamplat?? din 29 sep 2008 15:19 de roky
......si daca v-au prins ce explicatie ati gasit sau ce ati vb cu parintele dupa ce v-a prins ....?
Ati fost prinsi masturbandu-va? din 29 sep 2008 15:08 de roky
v-au prins vreodata parintii masturbandu-va(baieti)????.......de fiecare data cand intru in baie,nu conteaza ce fac,mama da buzna peste mine,deschide usa baga repede capul si apoi iese ca si cum nimic nu s-aa intamplat asa face de cand am 14 ani(acum ...
Re: Re: Re: Re: Re: Tigari din 29 sep 2008 14:36 de vladbodan
nu ai cum sa nu fi depistat ca fumezi , daca chiar asta e problema ta atunci lasa acel viciu deoparte
Re: Diane. Ce trebuie sa fac? din 29 sep 2008 12:59 de baby
uite ca am prospectul in fata mea si iti scriu :
cica numai in cazul unei intarzieri mai mari de 12 ore trebuie sa iti faci probleme.
deci tu ai intarziat 14 ore?????
sa zicem ca trebuia sa o iei ieri la ora 20 si de fapt ti-ai amintit ca nu ...
Re: de ce-mi dau drumul asa repede? din 29 sep 2008 10:04 de pacpac
mai omule!masturbare,masturbare dar cand faci sex in cat timp termini?Asa si eu daca trec la lucru manual termin in 1-2 mins,daca imi face sotia sau cand fac sex termin dupa 5-10-15mins depinde
Re: sex..tratament din 28 sep 2008 23:34 de dtp
Pe langa faptul ca nu poti avea contact sexual in timpul tratamentului cu ovule in cazul candidei trebuie sa urmeze tratament si prietenul tau (daca nu o face deja). Altfel dupa tratament risti sa iei din nou de la el.
Re: De ce schimba multe dupa casatorie...... din 28 sep 2008 22:48 de nemesis
Simplu: te inseala. Mai simplu: este indragostit de altcineva.
Re: Dame de companie: pro sau contra? din 28 sep 2008 22:47 de nemesis
Nu. Mi se pare aiurea. Stai sa-i explici ceea ce vrei, cum vrei, cand vrei... Nu crezi ca-i mai bine sa ai o partenera stabila pentru astfel de fantezii? "A merge" la o partenera stabila este ca si cum ai merge la o "profesionista pe tine"... ...
Re: CREDETI IN BLESTEME? din 28 sep 2008 22:29 de nemesis
Nu, dar cred ca exista idioti care cred in asa ceva!
Re: Re: Re: Sms-uri de buna dimineata si noapte bu din 28 sep 2008 22:24 de za'one
Logic ar fi: daca va despartiti, nu mai ai "motiv ca sa te mai trezesti dimineata" (nu de alta, dar se presupune ca nu mai primesti mesaje). No, d-aici pana la a te trezi noaptea... poate ne mai explici.
Re: Re: e posibil sa raman insarcinata din 28 sep 2008 22:05 de fiorela
daca inainte de a-si da drumul in tine ai avut ciclul recent nu exista posibilitatea sa ramai.si nici asa nu e sigur daca poti ramane.daca dupa 11 zile de la contact o sa ai o scurgere roza-maroniu,deschis,at exista posibilitatea sa fi ramas,dar ...
Re: Re: Re: Re: SEX NEPROTEJAT din 28 sep 2008 21:33 de fiorela
Poate m-am exprimat eu gresit,dar e prima data cand iau anticonceptionale.De asta nu stiu daca am ramas sau nu .Sau daca poti sa ramai?am luat 4 pastile,am avut contact neprotejat,si eram pe a 4-a zi de ciclu.:(
Re: Re: Re: Re: SEX NEPROTEJAT din 28 sep 2008 21:33 de fiorela
Poate m-am exprimat eu gresit,dar e prima data cand iau anticonceptionale.De asta nu stiu daca am ramas sau nu .Sau daca poti sa ramai?am luat 4 pastile,am avut contact neprotejat,si eram pe a 4-a zi de ciclu.:(
Re: Este posibila marirea penisului??? din 28 sep 2008 21:10 de x***
eu i-ti zic sa fii linistit ,marimea se incadreaza la categoria de medie deci e bine, ce crezi care zic ca o au de 18-19 zic adevarul? ,da sint si care o au da in general 14-16 cm aici sint majoritatea ,te rog sa nu crezi in nici-o metoda de marire ...
Re: pot sa raman insarcinata,va rog e urgent?????? din 28 sep 2008 17:59 de angela
ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Cum dracu sa ramai insarcinata daca aveai chilotii pe tine?????:blink:Prin telepatie???????:wacko::blink:Inca ceva, invata si tu sa pui niste virgule, sau puncte. What the ...
Re: Re: din 28 sep 2008 17:54 de angela
Daca intr-adevar ar exista blestemele, nu am mai iesi din casa, nu am mai vb cu nimeni, nu am mai supara pe nimeni, de frica sa nu ne blesteme cineva.:wacko:
Sa nu exageram, exista si raul in lumea asta, dar exista si binele.:ok:
Pagina 1742 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
121 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||