Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: avort

din 1 oct 2008 16:25 de Stranger_to_love

Ce este acela un pacat? Nu cumva un termen inventat de biserica? Ce e mai pacat? Sa nu se nasca deloc sau sa traiasca o viata intreaga in suferinta?

Re: Prietenie dupa despartire?

din 1 oct 2008 16:23 de vladbodan

depinde de situatie , de ce sa nu ramai prieteni cu ea ... ai avut o relatie foarte buna pana atunci , poate continua si pana acum , dar cu sentimente diferite , unuia ii pasa mai mult decat celuilalt

Re: Masurarea corecta a penisului

din 1 oct 2008 16:21 de tudores

Eu zic sa-ti faci 2 noduri. Unu la testiucule si al doilea la penis si vezi care e mai mare. Daca poti trece fara sda te doara nodul creat cu testiculele prin nodul facut din penis este ok. Diferenta dintre cele 2 circumferinte ale nodurilor ...

Re: Re: Re: Re: Prietenie dupa despartire?

din 1 oct 2008 15:47 de raul

[b]nu ,ai adevarat ! eu ma-m despartit de nevastatmea acu cateva zile cu pupaturi si cu vb frumoase chiar am dormit ultima noapte sa plec cu ea in pat .[/b]

Re: Re: Re: Re: avort

din 1 oct 2008 14:32 de yasmy

ca daca faci avort?nu tot omori ?e singurul pacat care nu se iarta..si cel mai mare off sufletesec(!)

Re: Re: prezervativ rupt

din 1 oct 2008 14:27 de andreeaaa

chestia e k nici macar nu a ejaculat:(

Re: Re: De ce schimba multe dupa casatorie......

din 1 oct 2008 14:21 de Incepator

In afara de new look...daca va apucati de vreo partida...incercati ceva nou ....si cat mai spontan . ;)

Re: Tigari

din 1 oct 2008 12:11 de simosimina

Pay...pp ca nu vrei ca parintii sa isi dea seama ca fumezi. Daca fumezi afara..nu risti sa iti miroasa hainele asa rau a tigari..dar dk te duci intr-un bar sau club..vor mirosi sigur. Faza cu tigarile mentolate este falsa...ee decat au gust ...

Re: De ce schimba multe dupa casatorie......

din 1 oct 2008 12:06 de simosimina

Daca iti spune mereu ca este obosit atunci cand vrei sa faceti sex...sincer ..fara sa te superi cred ca are pe altcineva. Iar faza cu uitatul..sunt de acord..ca de acum..mai trece cate o fata de te uiti si u dupa ea...dar sa faca acest lucru FARA ...

Re: Re: Re: Re: ce ma sfatuiti?

din 1 oct 2008 11:51 de vera_mary88

Si daca aveti copii impreuna nu merita sa iti traiesti viata langa o persoana pe care nu o mai iubesti doar din obisnuinta....Dar vezi sa nu te inseli cu cealalta...si sa regreti dupa aceea...:unsure:

Re: Re: Re: Re: Masturbare excesiva ,intensa,profu

din 1 oct 2008 11:41 de vera_mary88

Incearca sa faci sex macar daca tot iti place sa te masturbezi o sa iubesti sexul:devil: Spor la treaba:p

Re: Scuze pentru un barbat care isi loveste parten

din 1 oct 2008 02:48 de oana

prietenul meu a dat in mine.ne-am despartit, dar palma aceea inca ma mai doare. ma tot intreb de ce a dat si daca s-a simtit mai bine dupa aceea. scuze nu pot sa ii gasesc oricat as vrea. inca il mai iubesc, dar nu pot ierta ce a facut.

Re: Scuze pentru un barbat care isi loveste parten

din 1 oct 2008 02:47 de oana

prietenul meu a dat in mine.ne-am despartit, dar palma aceea inca ma mai doare. ma tot intreb de ce a dat si daca s-a simtit mai bine dupa aceea. scuze nu pot sa ii gasesc oricat as vrea. inca il mai iubesc, dar nu pot ierta ce a facut.

Re: Re: Masturbare excesiva ,intensa,profunda.

din 1 oct 2008 02:39 de za'one

Am folosit expresii colorate pe acest site, dar rar mi s-a intamplat sa simt "excesiv, intens si profund" sa numesc pe cineva... proasta. Ei, draga simosimina, dat fiind postul de mai sus ti-ai castigat acest atribut din partea mea.

Re: Masturbare excesiva ,intensa,profunda.

din 1 oct 2008 02:04 de simosimina

Eu cred ca acest subiect este iar scris la misto..deci treb pus la rubrica "Aberatii si Caterinci"... Ca daca nu ar fi scris la misto..ar rezulta ca omul care a scris asta...are nevoie urgenta de consiliere psihologica...Cum sa traiesti pt ...

Re: cand in sfarsit...

din 1 oct 2008 02:01 de simosimina

Eu zic sa lupti..cred ca ea a ramas legata de obisnuinta creata alaturi de fostul ei iubit..Ii treb o perioada de acomodare cu tine...Dar in perioada asta..nu cred ca ar fi indicat sa-l vada pe EX boyul ei...Insista..pana la urma va ceda...Asa ...

Re: Masturbare excesiva ,intensa,profunda.

din 30 sep 2008 22:53 de baby

din punctul meu de vedere nu e normal.......dar omule daca pt tine este.....si nu faci rau nimanui..... spor la treaba :lol::lol::lol: aaaaah iar rad de baietii astia care se.......lauda:lol: :,:-*

Re: Chestii la care nu ma pricep...

din 30 sep 2008 21:27 de carrie

Mai demult, tot la o emisiune de genul asta... moderatorul spunea ceva de genul: "de mii de ani oamenii cauta metode de a introduce sperma in vaginul femeii SI NICIUN MILIMETRU MAI DEPARTE!" Asa cum se spune mai sus, prezervativul are o istorie ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce nu mai exista baieti

din 30 sep 2008 21:15 de carrie

Exista si barbati, si femei cu sentimente profunde! Asa ca balacareala asta fara noima ca barbatii nu mai au sentimente sau ca femeile sunt superficiale etc. nu isi are sensul. De ambele parti ale baricadei sexelor exista atat oameni de calitate cat ...

Cand in sfarsit am gasit pe cineva...

din 30 sep 2008 21:10 de Coracao

cand in sfarsit am gasit si eu pe cineva care sa-mi placa si cu care sa-mi doresc o relatie, ceva...murphy isi baga coada. si respectiva imi zice ca inca mai tine la fostul prieten dar ca vrea sa-l uite si ca ma lasa sa o ajut. propunandu-i diverse ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1740 din 3732
«   1 ... 1737   1738   1739   1740   1741   1742   1743 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare