Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Pt baieti: ati dezvirgina o fa

din 2 oct 2008 08:35 de unu

bai oameni buni, am intrat azi dimineatza p forumul asta din curiozitate, ca puii mei am si eu p cineva care e virgina, and shit, nu e prima, nici ultima, va tot aud ca va c***ti p voi, cu diverse pozitii, si chestii de genu, daca iubesti totul vine ...

Re: Re: Re: Re: este adevarat???

din 2 oct 2008 00:28 de simosimina

Afla ca stiu mai multe decat retardatii aia de la TV...mama mea e medic ginecolog...so...cred k stiu mult mai multe...Imi cer scuze ca te-am dezamagit..dar stiu destule... SI se dau gratuit la fetite..pt k ele inca nu si-au inceput viata ...

Re: Re: Re: Diane. Ce trebuie sa fac?

din 1 oct 2008 23:10 de baby

e bun ca nu te simti rau de la ele. mi-e imi vine sa vomit mereu:(( ametesc....si imi vine sa o mananc si pe mama:(( abia ma abtin:lol: iti dai seama ce misto e sa iti fie foame si sa iti vina sa vomiti. da' cu ce am gresit oare???? :lol: ...

Re: Re: Diane. Ce trebuie sa fac?

din 1 oct 2008 23:04 de mercury345

Aha, merci. Exact asa a fost cu orele cum ai zis. Prospectul l-am citit eu dar nu mi-l aminteam exact in seara cu pricina, ca stiam ca una trebuie sa faci daca e a doua sapt si una daca e a 3-a.. si la mine era exact la granita. Dimineata am ...

Re: Re: Re: Re: ramai gravida daca esti virgina?

din 1 oct 2008 22:09 de Incepator

Si eu, si eu .

Re: Re: Ramai gravida daca esti virgina?

din 1 oct 2008 21:05 de poet

:blink: ma , nu ramai scumpo gravida , de ce nu te documentezi? daca ejaculeaza in apa si tu faci baie in aceeasi apa nu ramai:flowers: nu stiai ca spermatozoizii mor in contact cu apa, mor si in contact cu aerul dupa un timp:, asa ca nu te ...

Re: Ramai gravida daca esti virgina?

din 1 oct 2008 19:48 de vladbodan

nu , tu cu siguranta vei fi scutita ;) sa fim seriosi , chiar atat de speciala te simti incat tu ca virgina sa nu ramai?

Re: Re: Re: despartire

din 1 oct 2008 19:47 de vladbodan

daca te ajuta cu ceva ... eu sunt foarte ironic de felul meu , si sec , prin chestia asta fac pe multa lume sa se simta prost , cu replici mai nasoale , dar anturajul ma cunoaste , siiii cam atat , dar daca e vorba de cearta cu cineva nu vorbesc ...

Re: cand in sfarsit...

din 1 oct 2008 19:20 de angela

Chiar crezi ca merita tipa?Si eu ma aflu intr-o situatie asemanatoare,numai ca eu am renuntat la el, pentru ca daca cineva ma vrea nu ar sta pe ganduri daca sa fie cu mine sau cu cealalta. SI nici nu vreau sa fiu consolare, sau tipa de schimb ...

Re: Re: Re: Re: despartire

din 1 oct 2008 19:15 de angela

SE spune ca razbunarea e arma prostului. Acum nu stiu. Daca vrei s-o faci sa sufere, gasesti pe alta, afiseaza-te cu noua tipa in fata ei, si mai ales adopta o marca de indiferenta fata de ea, te faci ca ea nici nu exista, fii fericit, cu zambetul ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ramai gravida daca esti virgin

din 1 oct 2008 18:54 de pisicutza

multumesc mult...miam facut griji ca ar putea trece intr-un fel fau altul lichidul datorita petei pe care am avut-o...dar m-am linistit..inca o data multumesc :)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Din categoria

din 1 oct 2008 18:43 de nemesis

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Re: Re: Re: despartire

din 1 oct 2008 18:25 de simosimina

Eu nu cred ca te-ai simti mai bn daca ai oftica-o. Dar in fine..fiecare cu "placerile" lui. Stai cu alta! Si dk u crezi ca asta o va oftica.. Dk ea nu mai tine la u..poti sa stai si cu Angelina Jolie..degeaba..

Re: Re: Re: cand in sfarsit...

din 1 oct 2008 18:09 de simosimina

:)) Nu e vorba de asta..dar asa suntem noi..mai "inaccesibile",,,bn nu toate fetele..acum depinde de fiecare. E placut sa vezi cum se "lupta" un baiat sa iti castige nr de tel..sau o intalnire :) Suntem cam perverse si putin rele la fazele ...

Re: Re: Re: Masurarea corecta a penisului

din 1 oct 2008 16:34 de tudores

Completare cu scuzele de riguare! Sa-ti pui ochelarii si sa te uiti si prin Lupa cand faci nodurile si strangi tare!:) Pentru intarirea calitatii vorba lui baby trebuie sa faci exercitii de incordare si descoradre si-ti iese si sa mai lucrezi ...

Re: Re: cand in sfarsit...

din 1 oct 2008 16:34 de Stranger_to_love

Eu nu inteleg de ce e chestia asta cu cedatul.Il place bine,nu il place iara bine.Daca nu il placea acum,de ce l-ar placea dupa ce insista ca tiagnii aia:haide mancatias cumpara ceva pana ii cumperi marfa sa scapi de el.

Re: Prima data..... joc cu degetele, sangerare....

din 1 oct 2008 16:31 de tudores

Eu cred ca trrebuie sa-ti pui problema daca intre momentul cand te-ai jucat tu cu degetul sau degetele intr-insa si momentul cand ai regulat-o cu penisul, desi e mare diferenta sa bagi un deget si sa bahi toata mana, nu cumva a facut-o cu altul si de ...

Re: Re: Re: prezervativ rupt

din 1 oct 2008 16:28 de vladbodan

si atunci daca nici nu a ejaculat cum naiba iti poti pune asemenea intrebari ):( GOOOOOOOOOOOOOOOOOOD

Re: Re: Re: este adevarat???

din 1 oct 2008 16:27 de vladbodan

si de asemenea daca ai fi citit , am scris ca se dau vaccine inainte de a incepe viata sexuala dar nici tu nu prea vezi multe , nu era necesar sa imi repeti ceea ce stiam , iar eu am citat din ceea ce a spus chiar acum cateva zile la pro tv la ...

Re: Re: Masurarea corecta a penisului

din 1 oct 2008 16:26 de baby

ce masuri trebuie sa aiba ca sa fie de calitate? :lol::lol: poate sa fie lung cat furtunu de pompieri...daca nu sta tare si mandru dom'le...tot degeaba :lol: :,:-*

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1739 din 3732
«   1 ... 1736   1737   1738   1739   1740   1741   1742 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare