Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Lipsa de experienta

din 4 oct 2008 12:02 de simosimina

Cat de prost sa fi astfel incat sa iasa naspa??? :wacko::blink::wacko::blink:

cand in sfarsit...ce?!?

din 4 oct 2008 11:56 de KVictor

Omule, rare sunt fetele care practica jocul seductiei folosindu-se de aceasta faza, ca inca mai tin la fostul, deoarece e foarte riscanta si daca le place un baiat acela poate sa renunte la ideea de a mai fi cu ea si uite asa se duce de rapa o ...

Re: Cum e cand intrii intr-o virgina fara himen?!

din 4 oct 2008 11:15 de sanger

ESTI UN MARE TAMPIT! Credeam ca e o gluma sau ceva, dar nu... esti pus si simplu idiot.

Re: Re: Lipsa de experienta

din 4 oct 2008 08:28 de Incepator

Si daca iese prost ce ? Doar invatam din greseli .

Re: facultate...

din 4 oct 2008 01:39 de Listener

Nu-ti fa vise cu scoala-liceu-facultate & shit ca nu o sa gasesti nimic pe acolo,daca nu esti in stare sa vorbesti cu o fata. Ideea este ca depinde ce surse si pe acolo... degeaba legi o priza daca nu ai un generator sa o alimenteze la fel si la ...

Re: Cum te simti dupa un chiuretaj?

din 3 oct 2008 16:48 de pacpac

depinde cine ti-l face.Sotia nu a avut nimic.Cred ca mai rau se simntea daca se ducea la dentist.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prietenie dupa despart

din 3 oct 2008 15:25 de tudores

Asta da experienta de viata vera! Vin cu o completare daca-mi permiti:) Si stiu ca-mi permiti ca esti fata buna!:) Daca in relatia pe care ai avut-o cu persoana respectiva a existat si sex, ca toti ne invartim acestui nemaipomenit univers ...

clinica particulara

din 3 oct 2008 15:07 de mihaela

Tin sa va spun ca am vazut intrebarile voastre despre cum va veti simti dupa un chiuretaj eu am facut unul chiar acum cateva zile si am fost la clinica particulara MARIE STOPS care este o clinica ff buna .Eu am ales anestezia generala si va pot spune ...

Re: Statuie din cioburi....Stropi de sticla

din 3 oct 2008 13:22 de Incepator

Eu iti doresct insanatosire grabnica ! :P

Re: Re: Re: Re: Re: Cum se masturbeaza fetele?

din 3 oct 2008 10:50 de Incepator

Degetul e SFANT...si vibratoru'...ce va e asa de greu sa mergeti intr-u nsex shop si sa va luati unu..cand sunteti singure acasa ...va jucati cu el si gata..si nu mai stricati echipamentele IT (aparatura birotica) ;))

Re: Re: Re: Re: Cum se masturbeaza fetele?

din 3 oct 2008 10:17 de vera_mary88

Astea cu mousu...is vrajeli...mai zic si eu un castravete ca tot e moda da mouse :lol::lol::lol: ma rog daca e mouse de laptop din ala mic intra cred :wacko:

Re: Re: Necaz

din 3 oct 2008 10:00 de vera_mary88

Eu una nu mi-as putea scoate veci imaginea aia din cap daca as fi in locul tau...totusi era o luna...dar si daca se intampla in prima zi oricum deja erati impreuna...te cred ca te doare dar oare faptul ca acuma iti spune ca te iubeste etc...ca nu ...

Re: Re: Re: la cati ani???

din 3 oct 2008 09:26 de Incepator

Mdah...nu-mi dori tu !...Lasa sa vina de la sine .

Re: Re: imi intarzie menstruatia..

din 3 oct 2008 08:36 de pApUcEl

Si daca nu iei antibiotice.... mie mi-a intarzia cam 5 zile,de dimineatza am facut un test si mi-a iesit ca nu sunt gravida... Dar tot sunt speriata...

Re: Re: facultate...

din 3 oct 2008 02:36 de DarkAngel

Good description :lol:

Re: Re: Re: Re:

din 3 oct 2008 00:01 de baby

dar daca prima data e naspa si apoi ti-e teama sa o mai faci? huh? cum e? e naspa;) conteaza prima data...cel putin pt mine :,:-*

Re:

din 2 oct 2008 23:31 de nemesis

...dar eu sunt, asa ca ai ramas fara replici. Subiectul topicului (tamp, dar asta e!) este: "Perversiuni acceptate de femei". Sa revenim...

Re: Re: Re:

din 2 oct 2008 23:26 de Stranger_to_love

Nu inteleg de ce se pune mare accent pe prima data.Adica nu e ca si cum nu o sa se mai repete actul sexual. Degeaba prima data e super,daca dupa aia 5 ani nu mai faci sex deloc. :lol:

Re: Re: la cati ani???

din 2 oct 2008 22:43 de baby

maaaai copilu:lol: daca ai sa cunosti o fata si nu o sa mai fie virgina dar o sa te placa si o sa o placi si o sa aveti o relatie si e iubire si blah blah.....si tre sa ajungeti in pat......ii zici ca e cur*va pt ca nu a facut o cu tine prima ...

Re: Necaz

din 2 oct 2008 22:38 de baby

mai nu stiu daaaar....cand te desparti de cineva si apoi stii ca nu il poti uita si ca ii mai ajungi in pat nu te mai complici sa mai prostesti inca un biet baiat si sa ii dai sperante degeaba:` sincer nu mi se pare corect ce a facut ea dar ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1737 din 3732
«   1 ... 1734   1735   1736   1737   1738   1739   1740 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare