Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: facultate... din 2 oct 2008 22:31 de baby
sa nu imi zici ca vrei sa auzi de la cineva vesnica si tampita poveste cu agatatul.:`
doua puncte
una bucata tipa misto...flori ,ciocolata,vesnicele vorbe => "ma pierd in ochii tai"....sau "esti perfecta" blah blah
sarut sub clar de ...
Re: facultate... din 2 oct 2008 20:16 de Listener
Nu conteaza ca esti la facultate are un scop (ca la mine ca e viata fata de raha.ul de scoala si liceu comunist) dar in rest e la fel cu fetele daca vrei sa agati si pe strada poti ;)
Re: Necaz din 2 oct 2008 20:07 de angela
Nu stiu ce sa iti zic.Probabil tentatia fostului era mult prea mare decat o relatie cu tine la acel moment. Daca ea s-a schimbat, nu vad de ce te-ar mai interesa trecutul ei.Oricine mai face greseli.Important e sa nu se mai repete aceeasi situatie, ...
Re: Necaz din 2 oct 2008 18:49 de vladbodan
deci in primul rand ... de ziua ei nu erai impreuna cu ea , deci nu ai cu ce sa o condamni , era single , face ce vrea ea nu ce vrei tu
al doilea rand faptul ca ia facut hand-job asta nu o face mai sfanta cu nimic , ca eu nu cred ca el a fost ...
Re: Necaz din 2 oct 2008 17:04 de simosimina
..inseamna ca in momentul ala inca mai simtea ceva pentru fostul prieten..din moment ce s-a culcat cu el. Mai bine incearca sa nu te mai gandesti la asta. Daca ea ti-a zis ca acum te iubeste..si presupun ca iti si arata acest lucru..de ce sa te ...
Re: facultate... din 2 oct 2008 17:03 de DarkAngel
NU exista ghid de agatat pt facultate sau liceu... depinde de abilitatile tale interumane de raltionare si de a capta atentia unei fete.
Pt asta ori sti cate ceva despre ea si cum sa o abordezi ori inveti din mers (dupa ce intri in vorba cu ea) I ...
Re: Re: din 2 oct 2008 16:56 de simosimina
Ohooo dk ar fi ca relatiile sa dureze pe viata....
Necaz din 2 oct 2008 16:51 de cine_fresh
Buna Ziua. Am o problema cu prietena mea. Suntem impreuna de 6 luni. Ne-am cunoscut pe 30 martie si pe 31 era ziua ei. eu m-am indragostit de ea si am inceput o relatie de pe 1 aprilie. Dar in timp am aflat ca ea a fost de ziua ei cu fostul prieten ...
Re: din 2 oct 2008 16:41 de Stranger_to_love
Si mai ziceai de baieti ca sunt perversi.Seductia nu e doar un joc copilaresc? In fond aceasta dureaza un timp limitat pe cand o relatie dureaza o viata.E bine sa aflii cat mai repede daca poti avea o relatie cu persoana respectiva.
Re: facultate... din 2 oct 2008 15:54 de simosimina
:)) ce intrebare :))) e aiurea... Cred ca iti dai si u seama cum treb sa "agati" o fata..
Re: Re: Re: Pt fete: baieti cu sau fara experienta din 2 oct 2008 14:54 de baby
da o sa cresc eu:lol:
mereu zic ca atunci cand am sa ma fac eu mare.....ehei:lol:
nu stiu..deocamdata nu am reusit sa ii fac sex oral....poate o sa reusesc.......cat despre partener....ok poate sa imi faca pana vede stele verzi
nu trebuie sa ...
Re: facultate... din 2 oct 2008 12:07 de Incepator
Hai bree...deja e vorba de lucruri mature .:P
Agatatul la facultate... din 2 oct 2008 11:43 de juanitos
tocmai au inceput facultatile...voi cum ati agata fetele de la facultate daca ati fi anulI? cum v-ati comporta cu ele?? credeti ca mai pot fi traite povesti de dragoste ca in liceu??
Re: Re: Pt fete: baieti cu sau fara experienta? din 2 oct 2008 10:06 de vera_mary88
Ei si la mine primul prieten avea experienta mai multa si actualul mai putina si stiti ceva chiar daca nu avea asa mult experienta a ajuns sa fie cu mult peste primul deci...nu cred ca intr-o relatie serioasa conteaza daca este sau nu ...
Re: Re: Re: Re: despartire din 2 oct 2008 09:55 de vera_mary88
Nu o sa te simti deloc mai bine...Life goes on fete sunt o gramada cu care poti face si sex printre altele...Iesi distreaza-te..cu timpul o sa o uiti...Crezi ca o sa te simti mai bine..eu cred ca daca ea nu se arata afectata prin tot ce faci ca sa o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pt baieti: ati dezvirgina din 2 oct 2008 09:43 de Incepator
Curajosule !!!
Re: Re: ma mai iubeste sau nu?mai tine la mine?dis din 2 oct 2008 09:37 de Incepator
Urmatorul pas pe care il va face ea : Te va juca pe degete . Zic asta pentru ca tu o iubesti si ea mai putin .
Re: Re: Re: Re: Re: Re: este adevarat??? din 2 oct 2008 09:35 de Incepator
Ai lamurit-o .
Re: Re: Re: Re: Re: este adevarat??? din 2 oct 2008 09:20 de juanitos
daca iti incepi viata sexuala la o varsta mai mica nu va duce la cancer de col uterin dar sigur vei devenii o cwrwa!!! stiu sigur asta:ok::ok::ok:
Re: ma mai iubeste sau nu?mai tine la mine?dispera din 2 oct 2008 09:15 de juanitos
chiar daca mai tine la tine, tine foarte putin...daca zici ca te-a mai si lasat pt ei...stiu, e dureros sa iubesti o persoana care nu prea mai tine la tine dar nu-ti merita iubirea dak iti face asa....incearca sa fii mai indiferent chiar dca nu o sa ...
Pagina 1738 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
61 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||