Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: facultate...

din 2 oct 2008 22:31 de baby

sa nu imi zici ca vrei sa auzi de la cineva vesnica si tampita poveste cu agatatul.:` doua puncte una bucata tipa misto...flori ,ciocolata,vesnicele vorbe => "ma pierd in ochii tai"....sau "esti perfecta" blah blah sarut sub clar de ...

din 2 oct 2008 20:16 de Listener

Nu conteaza ca esti la facultate are un scop (ca la mine ca e viata fata de raha.ul de scoala si liceu comunist) dar in rest e la fel cu fetele daca vrei sa agati si pe strada poti ;)

Re: Necaz

din 2 oct 2008 20:07 de angela

Nu stiu ce sa iti zic.Probabil tentatia fostului era mult prea mare decat o relatie cu tine la acel moment. Daca ea s-a schimbat, nu vad de ce te-ar mai interesa trecutul ei.Oricine mai face greseli.Important e sa nu se mai repete aceeasi situatie, ...

din 2 oct 2008 18:49 de vladbodan

deci in primul rand ... de ziua ei nu erai impreuna cu ea , deci nu ai cu ce sa o condamni , era single , face ce vrea ea nu ce vrei tu al doilea rand faptul ca ia facut hand-job asta nu o face mai sfanta cu nimic , ca eu nu cred ca el a fost ...

din 2 oct 2008 17:04 de simosimina

..inseamna ca in momentul ala inca mai simtea ceva pentru fostul prieten..din moment ce s-a culcat cu el. Mai bine incearca sa nu te mai gandesti la asta. Daca ea ti-a zis ca acum te iubeste..si presupun ca iti si arata acest lucru..de ce sa te ...

din 2 oct 2008 17:03 de DarkAngel

NU exista ghid de agatat pt facultate sau liceu... depinde de abilitatile tale interumane de raltionare si de a capta atentia unei fete. Pt asta ori sti cate ceva despre ea si cum sa o abordezi ori inveti din mers (dupa ce intri in vorba cu ea) I ...

Re: Re:

din 2 oct 2008 16:56 de simosimina

Ohooo dk ar fi ca relatiile sa dureze pe viata....

Necaz

din 2 oct 2008 16:51 de cine_fresh

Buna Ziua. Am o problema cu prietena mea. Suntem impreuna de 6 luni. Ne-am cunoscut pe 30 martie si pe 31 era ziua ei. eu m-am indragostit de ea si am inceput o relatie de pe 1 aprilie. Dar in timp am aflat ca ea a fost de ziua ei cu fostul prieten ...

Re:

din 2 oct 2008 16:41 de Stranger_to_love

Si mai ziceai de baieti ca sunt perversi.Seductia nu e doar un joc copilaresc? In fond aceasta dureaza un timp limitat pe cand o relatie dureaza o viata.E bine sa aflii cat mai repede daca poti avea o relatie cu persoana respectiva.

din 2 oct 2008 15:54 de simosimina

:)) ce intrebare :))) e aiurea... Cred ca iti dai si u seama cum treb sa "agati" o fata..

Re: Re: Re: Pt fete: baieti cu sau fara experienta

din 2 oct 2008 14:54 de baby

da o sa cresc eu:lol: mereu zic ca atunci cand am sa ma fac eu mare.....ehei:lol: nu stiu..deocamdata nu am reusit sa ii fac sex oral....poate o sa reusesc.......cat despre partener....ok poate sa imi faca pana vede stele verzi nu trebuie sa ...

din 2 oct 2008 12:07 de Incepator

Hai bree...deja e vorba de lucruri mature .:P

Agatatul la facultate...

din 2 oct 2008 11:43 de juanitos

tocmai au inceput facultatile...voi cum ati agata fetele de la facultate daca ati fi anulI? cum v-ati comporta cu ele?? credeti ca mai pot fi traite povesti de dragoste ca in liceu??

Re: Re: Pt fete: baieti cu sau fara experienta?

din 2 oct 2008 10:06 de vera_mary88

Ei si la mine primul prieten avea experienta mai multa si actualul mai putina si stiti ceva chiar daca nu avea asa mult experienta a ajuns sa fie cu mult peste primul deci...nu cred ca intr-o relatie serioasa conteaza daca este sau nu ...

Re: Re: Re: Re: despartire

din 2 oct 2008 09:55 de vera_mary88

Nu o sa te simti deloc mai bine...Life goes on fete sunt o gramada cu care poti face si sex printre altele...Iesi distreaza-te..cu timpul o sa o uiti...Crezi ca o sa te simti mai bine..eu cred ca daca ea nu se arata afectata prin tot ce faci ca sa o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pt baieti: ati dezvirgina

din 2 oct 2008 09:43 de Incepator

Curajosule !!!

Re: Re: ma mai iubeste sau nu?mai tine la mine?dis

din 2 oct 2008 09:37 de Incepator

Urmatorul pas pe care il va face ea : Te va juca pe degete . Zic asta pentru ca tu o iubesti si ea mai putin .

Re: Re: Re: Re: Re: Re: este adevarat???

din 2 oct 2008 09:35 de Incepator

Ai lamurit-o .

Re: Re: Re: Re: Re: este adevarat???

din 2 oct 2008 09:20 de juanitos

daca iti incepi viata sexuala la o varsta mai mica nu va duce la cancer de col uterin dar sigur vei devenii o cwrwa!!! stiu sigur asta:ok::ok::ok:

Re: ma mai iubeste sau nu?mai tine la mine?dispera

din 2 oct 2008 09:15 de juanitos

chiar daca mai tine la tine, tine foarte putin...daca zici ca te-a mai si lasat pt ei...stiu, e dureros sa iubesti o persoana care nu prea mai tine la tine dar nu-ti merita iubirea dak iti face asa....incearca sa fii mai indiferent chiar dca nu o sa ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1738 din 3732
«   1 ... 1735   1736   1737   1738   1739   1740   1741 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare