Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum de

din 30 sep 2008 20:43 de Incepator

Un mare pacat...dar totodata nu ai adus un suflet de om..care nu era vrut . :((

Re: Re: Re: Re: Ramai gravida daca esti virgina?

din 30 sep 2008 20:39 de Incepator

Raspunsul e in frazele tale . "Inca sunt virgina" deci nu v-ati "ars" deci nu si-a dat drumu in tine deci nu o sa ai nimic . Si culmea aveati amandoi pantaloni pe voi plus lenjerie intima..va dati seama ca sperma nu va trece printre toate astea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum decurg

din 30 sep 2008 19:32 de Ana

eu am facut avort pe 24 septembrie, adica miercurea trecuta... mi'a facut anestezie locala, si a durat cam 7 minute... ceva durere a fost, dar nu insuportabila, si daca stau bine si ma gandesc, am meritat'o din plin... faza e ca dupa, adica joi, ...

Re: prezervativ rupt

din 30 sep 2008 18:19 de angela

NU POTI RAMANE, daca nu a ejaculat in tine.:ok:

Re: Re: Re: Ramai gravida daca esti virgina?

din 30 sep 2008 17:40 de pisicutza

Mi s-a intamplat si mie ceva asemanator...nu cu mult timp in urma am fost la prietenul meu acasa( eu sunt inca si acum virgina) si m-a tinut in brate, am avut amandoi pantaloni pe noi, si am inceput sa ne miscam ca si cum am face sex iar dupa am ...

Re:

din 30 sep 2008 15:04 de Stranger_to_love

E de la stress pentru ca nu te simteai atras de ea. :)

Probleme cu potenta

din 30 sep 2008 14:39 de blackwhite

am 17 ani....nush ce naiba se intampla da aseara am vrut sa fac sex cu prietena mea...si ...pur si simplu..nu mi so sculat..deci plz niste sfaturi...mi se scula dea nu de tot..dupaia iar moarta...:((( se poate sa fie de la stres ...sau ii vorba si ...

Re: Diane. Ce trebuie sa fac?

din 30 sep 2008 14:10 de simosimina

Maxim 12 ore poti intarzia cu luarea pastilei. Daca ai trecut..cum spui u 14 ore...trebuie sa fol prezervativ 7 zile...

Re: Re: sex p ciclu

din 30 sep 2008 14:03 de simosimina

Asa e..biologia din cls a 7a..dar poate sa inceapa sa o citeasca si pe cea de a 12a... :))

Re: Re: este adevarat???

din 30 sep 2008 14:03 de simosimina

:)))) citeste mai sus ce am scris. Este o boala care se transmite EXCLUSIV prin sex... Nu este ereditara...si se face tocmai din cauza sexului. De obicei apare o mica rana...pe care dk nu o tratezi ...ea se mareste..si Doamne fereste. De obicei ...

Re: sex p ciclu

din 30 sep 2008 13:07 de Incepator

Eu tot ma gandesc la biologia de a 7 a. Ai internet, foloseste draga google . http://www.google.ro Si problema s-a mai discutat mi se pare da doar un search pe forum . Scuze daca am fost dur .:~*:~*:~*:~*:~*:~*

Re: Re:

din 30 sep 2008 12:48 de vladbodan

nu ,... a se intelege in sensul de a mai lua apararea , a se implica si multe altele , sa nu vina admininstratoru la tine si sa urle la nevasta ta de dobitoc ce e ... si sa vina barbatu si sa ii mai dea peste cioc ...

Re: am 1,82 m si 65 kg ,( cea ce e foarte putin)

din 30 sep 2008 12:46 de vladbodan

pai sexul consuma multe calori dragul meu cristian , si daca e intens atunci felicitari , unele fete prin sex intens au scapat si de celulita , si cunosc cazuri si sunt fericite ca au scapat dar ... ai putea totusi sa iti mai usurezi situatia ca ...

Re: este adevarat???

din 30 sep 2008 12:41 de vladbodan

nu risti sa ai cancer de col uterin , dar rist sa fi prost vazuta :mellow: asta e o boala care se transmite usor , nu e din cauza inceperi vieti sexuale neaparat , poate si o femeie de 40 de ani sa faca asa ceva , desigur exista un ser care de ...

Re: Re: Re: Re: e posibil sa raman insarcinata

din 30 sep 2008 11:07 de simosimina

Am si yo o intrebare..u ti-ai citit intrebarea? In primul rand..UNDE s-a scapat putin pe tine? In al 2lea rand RAMAI INSARCINATA DECAT DACA SPERMA A INTRAT ADANC IN VAGIN..ASTFEL INCAT SA SE POATA CONTOPI SPERMATOZOIDUL CU OVULUL(ovulul este ...

Re: vi s-a intamplat??

din 30 sep 2008 10:12 de SORIN28

Nu stiu de ce dar am asa o impresie ca acest subiect va fi mutat la aberatii...pentru ca afara de o caterinca ieftina nu este :ok:

Re:

din 30 sep 2008 02:59 de Stranger_to_love

De animale salbatice? :blink: Ce faci daca nu esti 2x2 sa poti sa-ti protejezi familia? :wacko:

Re: Re: Re: Re: Re: Relatie versus Aventuri

din 30 sep 2008 02:49 de Stranger_to_love

De parca femeile nu vor sex.Ar trebui sa vrea dar isi reprima instinctele ca sa nu fie considerate curve,plus educatia de la tata:"daca te prind ca nu mai esti virgina te bat/omor".Sexul e sex,nevoia e nevoie,sentimentele sunt sentimente.Unele ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: vi s-a intamplat??

din 29 sep 2008 22:57 de baby

toti oamenii asa ar trebui sa faca:` pai peste mine daca intra cineva in baie fara sa aiba permisiunea fac o criza de nervi de arunc si cu......sapunul dupa el/ea whatever:` avem dreptul la intimitate nu ca as face cine stie ce chestii ...

Re: Re: vi s-a intamplat??

din 29 sep 2008 20:44 de roky

....pai si daca incui usa e ca si cum m-ar prinde din nou in fapt,isi da si ea seama ca nu ma incui doar pt a face treaba mica ci am un motiv :D

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1741 din 3732
«   1 ... 1738   1739   1740   1741   1742   1743   1744 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare