Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sacrificii din din 22 sep 2008 01:57 de nemesis
Desigur, de la a spune pana la a face... e [i]cale lunga[/i], ca sa spun asa.
Re: Re: Re: Re: Re: Test pentru barbati din 22 sep 2008 00:45 de nemesis
Cauta definitia semanticii... Ma indoiec de veridicitatea celei de-a doua afirmatii.
Stai linistit. De metafore ai auzit.
Hmm... :ermm:
What???
Stiu, stiu! Non idem est si duo dicunt idem...
Da, sunt sigur ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Barbati necunoscuti-tati ai co din 21 sep 2008 20:52 de vladbodan
:blink::blink: cunosti sensul cuvantului a dona?
donezi = gratis
altfel ar fi for deja de mult o cladire numa cu sperma peste tot , birouri , usi , pereti , etc:lol::lol:
eu cel putin asta inteleg din donare... daca nu e asa va rog sa ma ...
Re: 3 acte sexuale, nici o sangerare! din 21 sep 2008 18:53 de vladbodan
nu inteleg de ce toti fac o asa mare paguba daca se poate asa cand e vorba de dezvirginat , lui nu ii e tot una daca erai sau nu virgina ? de ce il intereseaza chestia asta , mi se pare atat de banal, de parca scopul lui nu e acela sa intretina ...
Re: 3 acte sexuale, nici o sangerare! din 21 sep 2008 18:17 de angela
Daca nu ai sangerat asta nu inseamna ca nu ai fost virgina.La unele femei , himenul se rupe chiar si dupa prima nastere, sau niciodata. La altele e inexistent.Poate ar trebui sa ii spui asta animalului, pardon prietenului tau inainte sa te acuze ...
Re: Ce ziceti? E ok? din 21 sep 2008 18:13 de angela
E chiar foarte frumos.Daca parintii tai sunt de acord, mi se pare super ok.In felul acesta va consolidati relatia. Numai bine!:ok:
Re: Re: Re: de ce se schimba multe dupa casatorie. din 21 sep 2008 18:10 de angela
Daca ai incercat multe, inseamna ca are pe alta.Nu vreau sa te ingrijorez, insa astea sunt semnele cand un barbat are pe alta. Te-ai gandit sa vezi ce face in timpul liber? Poate nu e cu prietenii, si e cu alta.Poate ar trebui sa faci niste ...
Re: din 21 sep 2008 17:36 de Stranger_to_love
Chestia e ca tu ai in cap,mai mult sau mai putin constient,scopul de a ti-o face iubita pe respectiva.
Ce sa faci? Cand vorbesti cu vreuna sa ai o atitudine ca si cand ai vorbi cu un amic sau o ruda.Adica sa nu te intereseze daca "gresesti".
Re: din 21 sep 2008 17:07 de Stranger_to_love
Timid inseamna sa fi retras,dar tu zici ca nu esti.Ai curaj sa vorbesti cu o fata,dar nu stii ce sa spui si ce sa faci,nu? daca e asa nu esti timid.
Re: de ce se schimba multe dupa casatorie... din 21 sep 2008 10:46 de angela
Discuta cu el, mergeti undeva doar voi 2 fara prieteni, rude, incearca tu sa redescoperi romantismul pierdut, si fa-l si pe el sa intre in jocul tau.POti apela la cine romantice, ceva ce stii ca lui i-ar placea: un nr de striptease etc, sa faceti sex ...
Re: Re: Ejaculare precoce la 16 ani din 21 sep 2008 10:39 de AND14REI
HELP
Re: Re: Re: Sms-uri de buna dimineata si noapte bu din 21 sep 2008 02:40 de ExoticDream
Si voi tot limba klingoniana invatati la scoala?!? N-are nici semne de punctuatie..., bine ca permite metaforele! As zambi un pic stramb daca mi-ar declara cineva ca ma... beske!
:wacko::wacko::wacko:
Re: Re: Re: Re: Test pentru barbati din 20 sep 2008 20:11 de Blitzkrieg
Se poate să le fi auzit şi de la alţii spuse cu altă semantică.
Mulţi oameni gândesc în felul meu aşa cum mulţi gândesc în felul tău.
Asta e. :((
Văleu , nu vreau să mori. Cât dramatism. Îmi tresar firele de la ...
Re: Re: Re: Re: vinul potrivit din 20 sep 2008 17:22 de KVictor
Cel mai bun vin care l-am folosit in prezenta fetelor ca prietene a fost Rai Roz de Murfatlar si toate mi-au respectat alegerea si mi-au sustinuto in caz ca ceilalti baieti care mai erau nu ar fi vrut...iar daca e sa ies cu iubita intotdeauna Sange ...
Re: Re: Curbarea penisului din 20 sep 2008 16:44 de KVictor
Curbarea penisului poate intradevar sa aduca femeia mai repede la climax (atunci cand este in apogeul orgasmelor) datorita faptului ca ea iti va simti penisul pe toti peretii intravaginali fara sa depui prea mult efort ca atunci cand ar sta ...
Re: Re: UN GUST AMAR ... ??? din 20 sep 2008 14:17 de lavstory2006
As prefera sa nu ii spun de mica mea escapada. Cu timpul, aventurile se uita. Si la urma urmei, nu exista nimeni care sa nu fi inselat vreaodata.
Re: Re: Re: Sacrificii din iubire din 20 sep 2008 13:46 de mira_printesa18
ba da ,as renunta.doar ca atunci cand iubesc nu imi fac ochi dulci cu altii...pai as renunta daca as fi sigura ca merita...si daca l-as cunoaste suficient de bine.....asta inseamna ca trebuie sa fiu cu aceea persoana cel putin 1an si ...
Re: Re: Sacrificii din iubire din 20 sep 2008 13:03 de ExoticDream
Inseamna ca nu l-ai pune pe el inaintea familiei si a serviciului/scolii.... asta ma face sa reconsider unele aspecte discutate la alt subiect.... Ca sa-mi fie clar, te-as intreba daca ai fi capabila sa parasesti familia, scoala/serviciul si o ...
Re: din 20 sep 2008 03:16 de Stranger_to_love
Asta e problema.Te-ai maritat prea tanara si din nebunie.
Daca nu aveti copil eu zic sa nu mai insisti in casatoria asta.La 26 de ani altele de abia se gandesc la casatorie.
Re: Re: Re: Re: Daca faci sex, iti dispar cosurile din 20 sep 2008 01:43 de alex_18
am folosit zineryt...imi apar si mai multe...si faza k tr sa faci tratament 3 luni e vrajeala...
Pagina 1751 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
46 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||