Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dupa c

din 16 sep 2008 22:47 de RainBow

se poate intampla sa fie vreun efect de la pastila aia postinor...nu mai luati mai oamenilor aiurea pastilele astea...chiar nu e de joaca cu ele

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dupa cat t

din 16 sep 2008 22:38 de dyanaaa

nu.deci stai sa iti explic:eu am facut dragoste cu prietenul meu de mai multe ori.de fiecare data am folosit prezervativ.s-a rupt o data dar am luat postinor.ciclul mi-a venit si luna trecuta dar eu simt niste dureri mai jos de burtik care ...

Re: intrebare

din 16 sep 2008 22:32 de baby

adica ai dezvirginat fata cu degetu ce mai vrei mai mult de atat?????? in plus mai citeste si tu poate realizezi ce e ala himen:ok: dar dupa cum suna.......pare aberatia vietii tale :,:-*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 16 sep 2008 22:21 de barosank17

nu sunt comunisti dar cik sunt mik si k dupa 18 am tot timpul s fac sex cu cn vreau...nuj mie frica..singura metoda..e s nu m duk:) k dk ma duk iese rau..

Re: intrebare

din 16 sep 2008 21:56 de Robert

am incercat sa maschez varstele noastre...dar poate are o legatura,eu 19 ea 16

Prima data..... joc cu degetele, sangerare....

din 16 sep 2008 21:55 de Robert

Seara buna, vin si eu cu o problema la voi. acum aprox 2-3 saptamani mi-am convins prietena sa facem dragoste,ea 15 ani,eu 18 si i-am propus ca sa pregatim usor acest moment. am hotarat amandoi sa ma lase sa ma joc cu degetele in vaginul ei(a ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eu 14 ani, el 20, vreau se

din 16 sep 2008 21:47 de radu

nepoate mai prosti???:))))))))nu maturizati???eu la 15 ani ca baiat stiu ce vreau...am capul pe umeri...ma descurc singur in orice situatie...stiu ce e aia o fata....si totusi cred ca stiu daca vreau sa nu sa fac sex.....si vreau...ca ...

Re: Re:

din 16 sep 2008 20:48 de Stranger_to_love

N-ai cu cine.Daca nu e ca ea nu e bine.

Re: Re:

din 16 sep 2008 16:20 de Stranger_to_love

De fapt e rodul sexului si al faptului ca nu s-au protejat.Acela este si va fi,daca il pastrati,un copil facut accidental,nu planificat,nu dorit dinainte. Tocmai pt. ca ai doar 20 de ani ar trebui sa te gandesti.Crezi tu ca pana la 30 de ani o ...

Re: Re: Re: Re: dupa cat timp se vede burtika?

din 16 sep 2008 16:16 de dyanaaa

da crede-ma k am facut vreo 4 teste si toate au iesit negativ.pai luna trecuta mi-o venit.acuma ar trebuii sa imi vina prin 23:) sper sa vinaaaa:)

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 16 sep 2008 16:10 de haaapciuuuuu

singura metoda sincer ca sa nu trebuiasca sa tot acoperi adevaru este sa le zici pur si simplu ce s-a intamplat... daca ascunzi chestia asta si iti e si frica, exact deaia o sa afle ai tai.. dar sincer cum zic si restu parintii tai sunt ...

Re: Re: Re: Re: Re:

din 16 sep 2008 15:58 de Stranger_to_love

Daca ai o fata si o educi bine garantat ca nu o sa umble cu toti baietatisii.Dar daca doar ii interzici fara sa-i explici nimic despre baieti atunci fii sigur ca asa o sa faca.

Re: Re: Re: dupa cat timp se vede burtika?

din 16 sep 2008 14:53 de baby

mai fa un test da sa le faci corect:unsure: si daca durerea persista mergi la medic menstruatia a venit? cand trebuie sa vina si cand a venit ultima data? :,:-*

Re: Re: dupa cat timp se vede burtika?

din 16 sep 2008 14:41 de dyanaaa

pai eu sper sa nu vina k nu imi doresk.testu l-am facut bine si a iesit negativ.dar ma doare burtik foarte tare in fiecare zi...:( nush ce sa fie...

Re: Re: Re: Ce inseamna petting???

din 16 sep 2008 12:42 de simosimina

Imi pare rau ca te dezamagesc...dar e exact ceea ce am spus eu..si am dat si eu search..pe un site f bun..asa ca...nu ma mai contrazice atat. Si AM SPUS DEJA ca petting este si sarut frantuzesc..sau etc...tot ce am spus mai sus...ai repetat si u ...

Re:

din 16 sep 2008 06:51 de NeBuNiKa

High School Musical 1 si High School Musical 2,Sleepover e super.. chiar daca e vechi :) .. Mama la 16 ani :D Si DoomsDay :rolleyes:

Re: Re: Daca faci sex, iti dispar cosurile?

din 16 sep 2008 06:32 de NeBuNiKa

Am trait sa o aud si pe asta.. :unsure:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa uitzi o

din 16 sep 2008 03:27 de ExoticDream

Interesant! De ce n-ai postat asta mai devreme? Daca as fi stiut faza cu hartia, multe lacrimi as fi scutit, eheheheeeee! :((:((:((

Re: Re: Ce inseamna petting???

din 16 sep 2008 02:33 de nemesis

Ei... uite ca nu inseamna asta. In petting intra mult mai multe gesturi decat "partenerii se ocupa mult mai intens si mai tandru de partile erogene ale celuilalt". De exemplu: un sarut "frantuzesc", un semn lasat pe gat, atingeri ale zonelor ...

Re: Re: Re:

din 16 sep 2008 02:22 de Stranger_to_love

Chiar daca practic poate penetra putin limba acest termen este folosit pt. sex vaginal si anal. In cazul sexului oral facut de o fata unui baiat penisul penetreaza mai mult cavitatea bucala.Deci e tot sex penetrativ?(intrebare retorica)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1754 din 3732
«   1 ... 1751   1752   1753   1754   1755   1756   1757 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare