Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: STIE CINEVA MARCI BUNE DE PARFUMURI PENTRU FEM din 12 sep 2008 08:42 de licurici
D&G light...preferatul meu:heart:
Re: Re: Parintii vor sa ma duca la ginecolog! din 12 sep 2008 00:58 de deeadeea21
ginecologul nu are dreptul sa spuna parintilor daca esti sau nu virgina, iar certificate de virginitate se pot scoate doar de la medicul legist :)) . oricum, ca sa scapi mai usor, le spui ca iti e rusine, ca nu ai curajul sa mergi, sa-ti mai dea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum va alintati jumatatea? din 12 sep 2008 00:51 de deeadeea21
nicicum :)) eventual "iuby", dar destul de rar. el in schimb foloseste tot felul de apelative care cateodata chiar ma distreaza, mai ales daca suntem intr-un loc public si se trezeste sa imi spuna "prajiturica" sau mai stiu eu cum :lol::lol::lol: . ...
Re: Re: Re: Re: Vreau doar un sfat , daca se poate din 11 sep 2008 23:10 de GhoTiK
dupa ce indeplineste faza cu media se intoarce sa intrebe ce mai are de facutB)
sa nu ii dam prea multe de facut:lol:
Re: Cum sa uit..?.... din 11 sep 2008 22:55 de ExoticDream
Din nefericire, nu poti da timpul inapoi.... greselile din trecut te urmaresc si singurul paliativ ar fi sa inlocuiesti partile urate cu altele frumoase, in speranta ca forta celor noi va face ca trecutul sa nu razbata prin ele.
El se ...
Re: Este posibila marirea penisului??? din 11 sep 2008 22:43 de pacpac
lasale draq ca poate faci vre-o prostie.mai bine fa exercitii sa te tina mai mult.Par si sa te tina aia conteaza,ca degebea o ai de 50cm daca intr-un minut ai terminat.
Re: Re: Re: Re: Cum va alintati jumatatea? din 11 sep 2008 22:29 de ExoticDream
"Iubire" nu suna la fel de bine?!? Fonetic cam tot aia e... crezi ca "EL" se simte special daca il "americanizezi"? Penultimul apelativ nu-l ai si in varianta englezeasca? Asta chiar cred ca-l ridica in slavi! Dat fiind ca el este jumatatea, nici ...
Re: Re: Re: La 13 ani, e normal sa am penis de 13 din 11 sep 2008 22:13 de GhoTiK
pana invata sa citeasca:D
Re: Re: Re: Vreau doar un sfat , daca se poate din 11 sep 2008 22:05 de ExoticDream
Media mare este o conditie necesara, dar nu si suficienta!
B)B)B)
Vreau doar un sfat , daca se poate din 11 sep 2008 21:36 de Vanda
Ok .. Multumesc pentru sfat :D
Re: Re: La 13 ani, e normal sa am penis de 13 cm? din 11 sep 2008 21:34 de baby
mi-e teama ca daca fac un copil.......cand face 6 ani deja ma intreaba cum se face sex:`sau nici nu mai intreaba:unsure:ca doar exista internetul:`
:,:-*
Re: Re: Vreau doar un sfat , daca se poate din 11 sep 2008 21:19 de GhoTiK
:ok::ok::ok:
o incepi numai dak ai medie mare la scoala:-`
Re: Re: din 11 sep 2008 21:19 de sgc
foarte tare, chestia cu mersul la discoteca, in fiecare vineri, sambata si duminica. cred c-ai pierdut cel putin un 0 de la distanta aceea. R.E.I., eu am terminat in urma cu 12 ani, iar diploma este pe numele gica simona-genovia, pentru ca atunci ...
Re: Re: Re: este posibila marirea penisului??? din 11 sep 2008 21:13 de luinwe
eu nu cred ca acele tehnici dau randament....si iam spus ca sa nu mai fie complexat...14 cm nu e un penis mic
Re: Cura 309 sau cura amix 200? din 11 sep 2008 21:13 de Dana
Am incercat eu aceasta cura..va zic de pe acu nu dati banii pe amix 200. Am incercat si eu si sora mea... nici macar un rezultat de la nici una dintre noi... ziceam .. poate daca incercam doar eu... sincer nici macar un efect nu a avut... parca am ...
Re: cum sa uit..?.... din 11 sep 2008 20:44 de baby
nu poti sa uiti:ermm:
mereu ziceam ca poti sa uiti dar am constatat ca nu uiti.
nu ai cum! ramane pur si simplu imprimat in suflet:unsure:
nu ai ce sa faci.....doar sa mergi mai departe stiind ca el este un om care nu te merita din moment ce ...
Re: Re: este posibila marirea penisului??? din 11 sep 2008 20:24 de juanitos
aoleu........el a intrebat daca dau randament acele tehnici...nu daca are rost sau nu....degeaba i se spune ca e bine cu 14 cm ca degeaba...el tot va fi complexat...credeti-ma!!! cel mai mult la-ti ajuta spunandu-i ce sa faca pentru a-si mari penisul ...
Cum sa uit..?.... din 11 sep 2008 19:34 de nicoleta
nu credeam vreodata ca o sa ajung aici...el a fost mereu marea mea iubire......a fost primul meu prieten oficial,nu a fost ceva f serios,ne-am desp,dar fara sa`mi explic de ce am continuat sa tin la el, parca pe zi ce trece tot mai mult...stiu ca se ...
Re: este posibila marirea penisului??? din 11 sep 2008 17:34 de luinwe
dc va plagetzi totzi d marime....ai 14 cm ok???
aia care au 10 cm la 20 ani ce sa mai zica....stai calm omu'...atat timp cat fuctioneaza....
eu zic ca n'are rost, si nu prea cred catzi potzi mari penisul prin excercitzii
Este posibila marirea penisului??? din 11 sep 2008 16:05 de alinnn
salut...am si io o intrebare....sunt adevarate acele tehnici si exercitii pt marirea penisului???cik dak trag de penis in toate directiile km juma de ora pe zii sar putea sa cresc..sunt foarte dezamagit de penisu meu...14 cm la 19 ani...din acest ...
Pagina 1761 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
43 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||