Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: credeti ca mult sex face rau? din 10 sep 2008 14:14 de baby
:o:o ooooo da aveti ceva activitate
eu una nu pot intelege cum o fac oamenii asa des intr-o zi:unsure:
cumva dureaza ft putin partidele ....asta fiind si motivul pt care sunt atata de dese?:ermm:
nu cred ca face rau sexul:love:
:,:-*
Mult sex face rau? din 10 sep 2008 14:11 de ionut1981
Credeti ca mult sex face rau? nu stiu daca e o problema dar nu ma mai satur de facut sex, poate fi o boala ? o fac cu femeia mea de 6-7 ori pe zi si tot nu ma satur .Astept raspusul si parerea voastra
Re: problema cu grupa de sange din 10 sep 2008 13:49 de Trexv
Ai fost la un medic si el ti-a spus ca e din cauza grupei de sange?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: numele din 10 sep 2008 13:40 de baby
da ce ma daca era pasarica era cu pene?:huh:
nu dom'le nu e paroasa deloc.
e veveritza cheala:`
ok?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 sep 2008 13:37 de baby
ei daca iti poti da seama :lol::lol:
da ma cunosti tu cumva ca sa poti face astfel de afirmatii?
de ce vrei sa lasi impresia ca esti un porc nesimtit?:huh: a? de ce?:`
ia zi...intelegi?
:lol::lol:
Re: Re: insarcinata? din 10 sep 2008 13:30 de luinwe
cu experimentul "mileniului" d la geneva, oameni d stiintza spera sa inveteze teleportarea la un momentdat....:lol::lol::lol:
Re: Povestea mea din 10 sep 2008 12:58 de luinwe
cunosc genu de fete...am un prieten bun, care a "patit-o" la fel ca tine...tipa aceeea este prietena cea mai buna a prietenei mele...si neam intalnit prin oras d mai multe ori in 4...si mereu tipa se lasa la avansurile prietenului mei, si acele ...
Re: Re: Re: din 10 sep 2008 12:26 de Incepator
Te pot privi parinti cu alti ochi (pentru fete) daca nu mai esti virgina ?
Daca da , sunt de aia comunisti !):():():():(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce nu a vrut sa facem s din 10 sep 2008 12:26 de vera_mary88
vad ca ai aflat raspunsul la intrebare chiar de la ea :lol:
Nu iti era mai usor sa o intrebi direct?
Daca o femeie nu are chef sa faca o data aia nu inseamna ca te inseala ci pur si simplu nu are chef, nu-i o tragedie :rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: insarcinata? din 10 sep 2008 12:21 de dyanaaa
ma pula site asta ii sa intrebi orice si ce te framanta.dak ai de gand sa faci misto si sa vb dea pula atunki taci dracului din gura.daca vrei sa ajuti pe cineva cu niste sfaturi atunki intra si fa asta.dak vrei sa iti bati joc mergi la mata si ...
Re: Re: din 10 sep 2008 12:13 de Stranger_to_love
Voi tot vorbiti de ginecolog daca are sau nu voie sa spuna,dar nu vorbiti de problema reala: parintii ei.Ii scade valoarea pe piata daca ea nu mai e virgina.Asta e gandirea parintilor si nu e deloc sanatoasa.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: exista leac pt din 10 sep 2008 11:47 de vera_mary88
Nu stiu daca o poti opri defintiv dar stiu ca o poti controla, sa nu te mai crizezi din lucruri de nimic daca tot faci circ fa pentru niste chestii grave nu pentru orice nimic..Trebuie sa ai incredere in cea de langa tine, pentrece mai mult timp cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare pt baietzi:D din 10 sep 2008 11:44 de vera_mary88
Pai ia-l de manutsa si mergeti intr-un magazin cu parfumuri si fa-te ca tu tre sa iti iei parfum si te tot uiti la parfumuri de fete si din discutie in discutie ajungeti si la alea de baieti si din greseala cu intentie incearca ala hugo boss pe ...
Problema cu grupa de sange din 10 sep 2008 11:33 de kennyanu
Buna ziua!
Revin cu o problema la dvs.
Am grupa de sange A II cu rh-ul pozitiv. Ca fiecare grupa exista advantaje, dar si dezavantaje. Voi vorbi despre un dezavantaj al carui efect il simt mai ales iarna.
La trecerea de la rece la caldura (adica ...
Re: Re: Re: Re: ipotent? din 10 sep 2008 08:14 de Energy
Cum sa caute astia in dictionar daca nici cum se scrie nu stiu. :|
Re: Re: Re: e posibil...??? din 10 sep 2008 04:31 de nils_2fast_4
wai frateeeee.... ma doare paru de la cate bombe am citit deja :lol::lol::lol::lol:
da chiar nu avetzi putzina minte?... folositzi-o dreq k d-aia v-o dat cap D-zeu... nu k sa nu va ploaie in gat... OMG :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Re: Penis de 16 cm la 18 ani din 10 sep 2008 04:22 de nils_2fast_4
:ok: nu conteaza mah... uni-s mai dotati, altii mai putsin dotati... important ii sa shtii s-o folosesti :-`
:D :devil:
Re: Re: Re: insarcinata? din 10 sep 2008 04:16 de nils_2fast_4
OMG... cati retardatzi d'astia sunt in site-u asta? :))=)))
auzi...o facut testele de sarcina... o ieshit negative... i-o venit ciclu la timp... shi ea tot vrea sa shtie dak ii insarcinata sau nu :))=)):lol::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
OMG OMG ...
Re: Re: din 10 sep 2008 01:35 de simosimina
:)) ai invatat sa dai search pe google? ma bucur :flowers:
Re: din 10 sep 2008 01:33 de Stranger_to_love
Hmmm,buna la ce? Daca la gust atunci depinde de gusturi,cica ar depinde si de ce mananci.
Buna pt. ten? Cred ca e un mit.Buna pt. proteine? hmm,cred ca ar muri de foame o fata daca s-ar hrani doar cu asta,totusi e 90% apa.
Dpdv ...
Pagina 1764 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
49 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||