Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: din 10 sep 2008 01:22 de Stranger_to_love
Am ajuns la o problema concreta.
Deci tu ai poza in Playboy,daca ai fi vedeta pt. ca cei de la revista asta fac pictoriale decente,nu ca depravatii aia de la Hustler unde alea isi desfac labiile sa se vada toata anatomia.
Ce mai conteaza ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Este buna din 10 sep 2008 01:09 de simosimina
hai lasa-ne cu tampenii d`astea.
Ai vrea sa postezi acolo..k doar faci parte din acea categorie :)))
Vezi sa nu uiti sa te demachezi cand te culci ..ca faci riduri ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Este buna sper din 10 sep 2008 01:05 de Rayku
daca deschid un subiect TRAVESTITI o sa postezi doar tu si o sa aiba trafic mic threadu :`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: exista leac pt gel din 10 sep 2008 00:47 de Incepator
Ce daca e urata ?
Re: Re: Re: Re: numele din 10 sep 2008 00:34 de semafor
....atunci imi spui numele lu pasarica ta???
Re: Re: Re: Re: Re: Re: 14 ANI 6CM din 10 sep 2008 00:31 de Rayku
offtopic: prea penala :lol:
ontopic: daca vrei sa-ti creasca p#$% , mananca o p#$% si incearca sa o pisi :ok:
Re: exista leac pt gelozie??? din 10 sep 2008 00:28 de Rayku
daca un barbat nu e si un pic gelos ori incepe prietena ta sa-si faca de cap, ori te vad alti tipi, te iau de fraier si incep sa se dea la pretena ta... asa ca fii gelos si cand e cazu' mai ia-te de cate unu cu care vorbeste femeia ta :`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 9 sep 2008 23:17 de nebunu'
dupa felul in care te-ai exprimat ,eu am crezut ce tu ai inteles altceva din melodia "sub papuc srl" ....intelegi???
Re: Parul pubian din 9 sep 2008 22:39 de Listener
Cu masina dat jos ca daca rad se fac bube naspa si fetele o sa se uite ciudat...N-am dreptate cat despre piep il las ca a crecut bine ;)
Re: Re: Pentru fete.. unde vreti sa-si dea drumul din 9 sep 2008 22:38 de baby
pai sa ejaculeze unde vrea el mai putin in vagin[asta daca nu cumva se viseaza tata].........sau pe fatza......
vai....cred ca l-as arunca de pe bloc daca si-ar intinde "omuletii"pe fatza mea
:x:x:x:x
:,:-*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 9 sep 2008 22:33 de baby
nu ...nu inteleg.
ia mai explica-mi
tocmai asta spundeam ca in melodia lui Spike [sub papuc srl]femeile sunt facute de...hahat:`
draga si daca tot ma crezi in afara subiectului PARAZITII sa stii ca dadeam exemple de melodii care enerveaza ...
Re: Re: Re: numele din 9 sep 2008 22:18 de baby
nu !
nu-ti spun pt ca ma enerveaza oamenii curiosi:`
sau cumva dormi mai bine daca iti spun?:huh:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 sep 2008 22:17 de vladbodan
ma ingrozesc cateodata de ce citesc cata incapatanare aici , e o chestie foarte aiurea in taberele opuse , care spun NU spermei pe corpul fetei ... fiindca cunosc destule fete care nu recunosc nici ca se masturbeaza desi e o chestie normala , dar ...
Re: Re: ......... din 9 sep 2008 22:09 de baby
educati....ca sa nu zicem dresati:lol::lol:
Re: Re: Help din 9 sep 2008 21:59 de vladbodan
:lol::lol::lol::lol::lol: mia placut replica , respect ;)
Re: mkk din 9 sep 2008 21:40 de vladbodan
:huh: pix ... foarte creativ , ideea e ca nici nu specifici daca lai bagat adanc sau nu , sau poate doar te-ai zgariat in interior ... totusi , la ce nevoie ai de pix cand sunt atatia baieti disponibili , ca sa nu mai zic ca ai 10 degete daca nu ai ...
Re: Re: help my!!!!!!1 din 9 sep 2008 20:52 de barosank17
ajuta-ma sau salveaza-ma;)
era help me:D dar viteza degetelor..
Re: help my!!!!!!1 din 9 sep 2008 20:45 de Rayku
daca imi traduci ce inseamna "help my" ai un raspuns de nota 10 de la mine :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 9 sep 2008 20:24 de ExoticDream
Te asigur ca nu mi-ar fi placut nici atunci, aproape nu exista "vers" in care sa nu fie amintite, in cel mai "curat" limbaj posibil, detalii anatomice impreuna cu a lor conotatie sexuala, asta pe langa misoginismul afisat in "creatiile" lor (am ...
Re: Re: insarcinata? din 9 sep 2008 19:49 de dyanaaa
ms pt raps.da chiar ii posibil sa fiu daca mi-a venit ciclu la timp si testele au iesit negativ?
Pagina 1765 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
25 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||