Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Cum sa o intreb daca are prieten? din 8 sep 2008 22:48 de boby93
spune-i sa-ti povesteasca despre ea...lucruri pe care tu nu le cunosti....si intreabo si cum sta cu dragostea....atunci ea iti va spune:D
Re: Obsedata de un baiat din 8 sep 2008 22:47 de boby93
cere-i tu prietenia....ce e asa de greu.......????si mie mi-a cerut odata prietenia una cand eram pe a 5 a....eram cam nataflet atuncea asa ca......incearca si insista!!!!
Re: Help din 8 sep 2008 22:30 de baby
mama crede-ma daca e de 16 si e tare....da' tare :|[atunci cand ai nevoie de el] e perfect:lol::lol::lol::love:
pai ce sa faci....sa ai grija de el....:rolleyes:
:,:-*
Re: Primul act.. perfect din 8 sep 2008 22:27 de angela
Stiam ca trebuie vreo 7 zile timp de refacere, avand in vedere ca himenul s-a rupt si exista o rana, etc.Insa daca nu o doare, si spui ca totul e perfect, atunci numai bine.:flowers:
Penis de 16 cm la 18 ani din 8 sep 2008 22:17 de Miky18
Salut am 18 ani si nu imi creste penisul marimea lui in erectie este de 16 cm ce s afac?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 8 sep 2008 22:09 de baby
da si mie imi plac unele melodii si sunt fata:rolleyes:
spre exemplu melodiile "de ziua ta" si "mesaj pt europa" is prea tari...
bine si multe altele
in schimb in unele se cam exagereaza
dar ce mai ziceti de melodiile lui Spike-"viceversa" ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 sep 2008 21:32 de GhoTiK
zic ei ce zic:| da exceptii sunt destule:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 8 sep 2008 20:58 de nebunu'
de melodia chelo-toate femeile nu am auzit,iar restul melodiilor spun adevaruri in general valabile despre femeii.....exista si cateva exceptii.........daca ati vazut exista pe acest forum un topic cu numele:"Fetitele din ziua de azi..." si acolo ...
Re: Primul act.. perfect din 8 sep 2008 20:22 de the_gogu
nu,da-i inainte :rolleyes:
Primul act.. perfect din 8 sep 2008 20:17 de Energy
Astazi, primul act sexual al prietenei mele a decurs perfect, credeti ca ar fi o problema daca am continua si maine?
Re: Re: Codul bunelor maniere din 8 sep 2008 20:13 de valentine
Se vede ca nici tu nu ai citit ce a scris el si doar vroiai sa arati ca ai o idee despre acel cod. El nu a zis ca femeia intra prima, ci ca iese prima si asa oricum, aveti amandoi dreptate, de intrat - intra primul barbatul, dar de iesit, iese ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: pls....help din 8 sep 2008 20:10 de the_gogu
vrei sa stii diferenta dintre tine si colegele tale? simplu ele au fost prostite de altii mai "mari" ca cica sunt mai maturi e in mintea lor...dar de se s-ar da unul de 18-19 ani la una de 15? cand ar putea sa aiba una de varsta lor care e mai ...
Re: Re: Re: intrebare pt baietzi:) din 8 sep 2008 20:02 de valentine
De aici se subintelege deoarece daca ar da drumul la folosit creierul si la gandirea logica, ar realiza faptul ca nu ii lipseste nimic si i se ofera tot ce e mai bun :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 sep 2008 19:57 de boby93
la olimpiade le este sugerat atletelor sa inghita sperma innainte de competitie deoarece contine multe proteine intareste sistemul imunitar si multe alte beneficii care le ajuta si care nu pot fi detectate la test.....asa ca....este sanatoasa:D
Re: Re: Parul pubian din 8 sep 2008 19:22 de boby93
sincer...nu sunt in totalitate de acord cu tine.....partea cu rasu jos e bine.....daca esti tuns acolo si "gogu" pare mai mare decat daca se rataceste prin padure...cat despre cel de pe piept tin sa te contrazic deoarece majoritatea fetelor ...
Re: Re: intrebare pt baietzi:) din 8 sep 2008 18:33 de valentine
Sa arate bine, sa se ingrijeasca, sa nu isi tina creierul la naftalina, sa gandeasca logic (cica creierul feminin nu e proiectat sa gandeasca tot timpul logic), sa nu fie excesiv de geloasa, sa stie sa-si sustina punctul de vedere cand este cazul, ...
Re: Despartire la distanta... voi ce credeti`? din 8 sep 2008 17:33 de barosank17
:ok::ok::ok::ok::ok:
Re: Cura de slabire+exercitii din 8 sep 2008 16:21 de barosank17
Dk ai o masa sanatoasa krd k si asa poti slabi..in primul rand ar trebui s te lasi de dulciuri,coca cola,tigari cafele...dk e cazul;)
trb s fci multe abdomene pt burtik..in jur d 50 d abdomene p zi era bn dim si seara
dupa ora 6 s numai ...
perversiune din 8 sep 2008 16:18 de fiorela
E super sa faci sex cu forta cu prietenul,sa vina excitat cerandu-mi sa facem sex iar eu sa nu vreau in acel moment.Dar sa ma excite si sa facem sex.Apropo a incercat cineva sa faca sex in apa,in general,cada,la mare,etc?Daca nu-s prea indiscreta ...
Re: Re: am nevoie de sfaturile voastre plzzzzzz din 8 sep 2008 15:21 de Incepator
Mie mi se pare o tampenie ca inca totul se bazeaza pe niste chestii din batrani . Onoare in virginitate .
R*h*t...Asta e ce a fost a fost...ii zici acasa decat sa afle acolo...
Ce ma f*t pe mine parintii astia comunisti am si eu...
Daca ...
Pagina 1768 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
48 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||