Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 7 sep 2008 23:10 de ExoticDream
Parerea mea este ca greseli poti fi de ambele parti, insa in majoritatea cazurilor barbatii nu recunosc asta chiar daca ii prinzi ca au inselat! Normal este ca atunci cand cuplul are probleme, ele sa fie discutate calm, deschis, cu argumente si ...
Re: Re: Re: Re: din 7 sep 2008 22:28 de ExoticDream
La fel ca si Stranger, cred ca starea [i]fizica[/i] de virginitate/nevirginitate nu este esentiala pentru a intelege mecanismul sexual. Nu cred ca un sex rapid, facut cu o prostituata sau cu o fata la intamplare, poate schimba din punct de vedere ...
Re: Re: Marimea penisului conteaza? (Intrebare pt din 7 sep 2008 21:15 de Stranger_to_love
Dar daca e mare si stie sa-l foloseasca? B)
Re: Codul bunelor maniere din 7 sep 2008 20:27 de boby93
imi pare rau de tine daca crezi asta.......eu am citit si respectat codul bunelor maniere si am avut doar de castigat.....din ce ai scris tu la inceput inteleg ca nu l-ai citit,,,,,,daca il citeai stiai ca nu totdeauna intra femeia prima pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: ce sa fac:( din 7 sep 2008 19:52 de ursaru
Pai Valentine are dreptate...un baiat nu prea poate rezista fara activitate...iubirea ei nu-i tine de foame in Spania acolo:D
Re: Re: Ce i-am facut la prietena mea?? din 7 sep 2008 19:22 de Yo_razvy
Haha =)):))...bai animalule...eu nu am experienta sexuala deodata ce sunt virgin dar si eu raman la parereak ai luat-oprea tare frate...nush ce sa zic:))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 7 sep 2008 19:11 de Danny_DaBoss
EXACT CE ZICEAM EU... nu recunoasteti..
Re: Re: Re: Re: ce sa fac:( din 7 sep 2008 18:55 de anturika
tu dc pui paie pe foc....nu asta era problema..tentatii sunt peste tot nu in Italia, Spania sau pe unde zici tu...si aici sunt peste tot sunt daca tie gandul la asta.
Re: Re: Re: ce sa fac:( din 7 sep 2008 18:41 de valentine
Si tu crezi ca el a stat 6 luni in roz in Spania?:huh: Daca ai sti tu cate tentatii sunt pe acolo...nu ca la noi, acolo femeile se mai si ingrijesc.
Re: Re: Re: Viteza de uitare a unei iubiri din 7 sep 2008 18:04 de mira_printesa18
o intrebare grea.de multe ori ma gandesc si ma intreb daca chiar l-am uitat pe fostul meu iubit.am fost 6 ani impreuna si a fost o relatie grea.a avut si bucurii dar mai multe rele decat bune.l-am iubit enorm de mult si as fi facut orice pt ...
Re: Re: din 7 sep 2008 17:53 de simosimina
Pay dk u faci "sex" decat cu palmela si manuela...sincer te cred... :~*
Iar in legatura cu site-ul..mai cauta k mie mi-e lene :)))
Re: din 7 sep 2008 17:27 de Stranger_to_love
Daca ma duc la o prostituata si vai,nu mai sunt virgin,atunci imi dai voie sa-mi dau cu parerea? :blink:
A,deci cand te masturbezi nu trebuie sa fi excitat inainte,am inteles.
Sa ma exprim mai plastic.Penisul nu face diferenta dintre ...
Re: Re: Re: Orgasm simultan! din 7 sep 2008 16:03 de anturika
nu e ceva unic...poti avea orgasm simultam de mai multe ori...eu am avut parte de cateva si intradevar te simti in al 10 -lea cer..dar pacat ca trece repede..si astepti cu nerabdare sa se mai intample odata.....primul l-am avut la 18 ani...a fost ...
Re: Marimea penisului conteaza? (Intrebare pt fete din 7 sep 2008 15:58 de anturika
din punstul meu de vedere nu conteaza marimea ci modul in care o foloseste..si ce pozitii si penetrari il avantajeaza..ce faci cu ea daca e mare si nu stie ce sa faca cu ea.....parerea mea este ca nu conteaza marimea ci felul in care o ...
Re: Re: Re: Dorul de casa.... si iubit! din 7 sep 2008 14:20 de angela
Ochii care nu se vad se uita, atata timp cat nu exista iubire si incredere.Tu deabea esti in clasa a 10-a , poate ar trebui sa te gandesti ca nu multi au sansa sa studieze in alta tara.Ar trebui sa te gandesti ca e o buna oportunitate pt viitorul ...
Re: Re: Re: din 7 sep 2008 14:19 de valentine
In primul rand, daca nu ma insel eu, tu esti virgin (daca nu esti, nu mi-o lua in nume de rau), deci ar fi de apreciat sa te abtii sa declari ceva fara sa fi testat, ca sa sti despre ce e vorba :)
In al doilea rand, ca sa continui pe aceeasi ...
Re: Re: Dorul de casa.... si iubit! din 7 sep 2008 14:00 de Mihaelascumpik
Poi..trebuie sa termin cls a 10 aici ..
Prieteni am.. dar nah.. nu ma simt bne cu ei.. si cu pr meu vb mereu.. dr nu are cum sa vina la me.. ca el e la servici ca are 20 de ani :D dar in schimb vorbim mereu si la telefon.. si pe net.. dar ...
Re: Re: Re: din 7 sep 2008 13:48 de simosimina
=))) barfitoare? =)) dk asa faca prietena ta cand se duce acolo..nu inseamna ca toata lumea face asa! Eu iti spun doar ce mi-a spus ea DESPRE EA!! Intelegi? =)) In fine.. Masturbarea nu e tot aia cu sexul.....Dar dk la u sunt una si aceeasi...e ...
Re: Re: din 7 sep 2008 13:20 de Stranger_to_love
Si i-a spus ca e de la neinceperea vietii sexuale,nu? :.
Eu cred ca doctorul a confundat cauza cu efectul.Eventual are deraglari din cauza chistului nu are chistul din cauza dereglarilor.
Care e logica? Daca te masturbezi si ai orgasm nu e ...
Re: Re: Re: Re: ce ma sfatuiti? din 7 sep 2008 12:02 de angela
Sunt 15 ani la mijloc, insa atata timp cat sotul/sotia te insala , e clar ca iubirea s-a dus. Multi tac din gura, si merg mai departe crezand ca va fi mai bine.Cunosc pe cineva care a divortat dupa 10 ani de casnicie pentru ca sotia l-a inselat ...
Pagina 1770 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
73 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||