Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Cat de vinovati se simt baietii cand inseala?

din 29 aug 2008 08:16 de Energy

Vorbind in numele meu pot spune ca am remuscari in momentul in care ma intalnesc cu ea. Ce-i drept, sunt cu aceasta fata de 2 luni dar sincer nu prea simt nimic, numai ca ea imi ofera ce altele la varsta ei se feresc.

Re: Re: Re: Re: Re: Prietenie foarte buna vs relat

din 29 aug 2008 06:38 de valentine

Nu ai cum sa te detasezi. Si peste 10 ani daca va reintalnti, cu siguranta o sa iti reamintesti, chiar daca e vorba doar de o fractiune de secunda, de una dintre noptile fierbinti petrecute impreuna...

Re: acea umflatura ... :|

din 29 aug 2008 02:47 de simosimina

..pay virgina nu mai ai cum sa fii...sangerarea nu este obligatorie... Iar faza cu umflaturile.. Ramane umflata zona de la intrarea vaginului mai mult?

Labii umflate dupa sex!

din 29 aug 2008 02:42 de mayanna

buna:) sunt noua pe aici.:D si nu stiu daca a mai fost sau nu abordat acest subiect... acu 4 luni mi`am inceput viata sexuala... nu am sangerat.. dar am avut dureri groaznice..:( ... apoi dupa fiecare contact sexual.. imi raman labiile umflate... si ...

Re: Re: Re: Re: Prietenie foarte buna vs relatie

din 29 aug 2008 02:06 de ExoticDream

Nu, nu atractie (cu exceptia cazului in care unul mai are inca sentimente fata de celalalt), ci amintiri. Cand ai impartit o felie de viata cu cineva si ai facut asta in cel mai sincer mod posibil (dragoste impartasita), chiar daca intre tine si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: 14 ANI 6CM

din 29 aug 2008 01:38 de Incepator

Numai respect pentru persoanele care stiu matematica .

Re: Re: Re: Re: Re: 14 ANI 6CM

din 29 aug 2008 01:32 de ExoticDream

Sa-ti explic.... Problema se pune in mod... dinamic. Omul a zis pe 18.08.2008, la ora 16:07, ca, la 14 ani cat are, lungimea comorii sale este de 6 cm. Pe 19.08.2008, la ora 18:49, ne-a informat ca bijuteria cu pricina a ajuns la 6,6 cm, ...

Re: Re: Sfaturi pentru prima data!

din 29 aug 2008 01:27 de Incepator

Prima data, zic eu sa nu o faci, virginitatea e mult mai pretioasa cand ai o varsta mult mai mare. (bine sa nu exageram) Daca vrei sa o faci iti trebuie : -pastiluta magica -prezervativE -lubrifiant Excitati-va amandoi la maxim, si apoi ...

Re: Re: Re: Problema aparat uro-genital (gonococ,

din 29 aug 2008 01:12 de alfa

secretia poate fi cel mai probabil candida, pe care o poti contacta de la partenera daca are dezechilibru de flora (vaginala). Sunt sigur ca un doctor i-ti poate spune mai multe pe care eu nu le stiu.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vinul potrivit pentru o in

din 29 aug 2008 00:47 de ExoticDream

Mie nu-mi place alcoolul....! Ar suna ca o pedeapsa daca m-ar obliga sa beau! Prefer ceva.... mai dulce... si poate-poate un pic de sampanie de amorul "artei"! :love::love::love:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 29 aug 2008 00:16 de ExoticDream

Si mie imi plac orasele nordice, un vis al meu mai vechi este sa fac o excursie acolo, inca nu am ajuns sa vizitez Oslo, dar am trecut destul de in fuga prin Copenhaga si Malmo, mi-a placut mult stilul.... pacat de vant, ploaie si gradele cam ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 28 aug 2008 23:25 de eu tu el

si care sunt avantajele netului prin satelit????

Cum poti sa rezisti mai mult ?

din 28 aug 2008 23:05 de hackfresse

Salut am niste intrebari care ma framanta ... si mai mult ca sigur ca pentru uni o sa li se para stupide 1)Eu ma masturbez o data pe zi (inainte de culcare seara pe perioada veri)ca sa pot dormi totul e bine pot sa dorm dar daca nu ma masturbez ...

Re: Re:

din 28 aug 2008 19:44 de sgc

ea a zis, dar daca dati o cautare pe www.cardinal-shipping.com/about us, cred ca-mi dati dreptate.

din 28 aug 2008 16:32 de Blitzkrieg

Dacă nu deranjez, poţi se ne spui vârsta ?

din 28 aug 2008 16:29 de claudita_mik

pey problema este ca imi este ft frik, si nu vreau sa afle si parintii mei ...iar daca sunt insarcinata voi face avort dar exista clinici care nu au nevoie de acordul parintilor , eu fiind minora

din 28 aug 2008 16:27 de Blitzkrieg

Dacă tot vrei un răspuns rapid, de ce nu faci o vizită rapidă la un ginecolog ?

din 28 aug 2008 16:14 de claudita_mik

yo inteleg ca trebuie sa ma calmez..dar atat de mare putea fi riscul incat sa raman insarcinata? va rog cat mai multe persoane saimi dati un sfat...eu km faceam dush q apa rece sa fie shi din cauza asta sa-mi intarzie????????? sau trebuia sa-mi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma

din 28 aug 2008 16:07 de Blitzkrieg

În primul rând calmează-te.Nu vei rezolva nimic cu nervi. Datoriă faptului că există "picătura plăcerii", citeşte următoarele rânduri scrise de oameni din domeniu: [i] " Cele mai multe femei folosesc un test de urina pentru a afla ...

Re: Re: Re: Re: Re: Pana la ce varsta creste penis

din 28 aug 2008 15:37 de katherine

Bine.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1786 din 3732
«   1 ... 1783   1784   1785   1786   1787   1788   1789 ... 3732   »

loading...