Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re

din 27 aug 2008 23:43 de Stranger_to_love

Si daca e virgina dupa aia zici ca nu stie meserie. Daca asa consideri tu femeile si asa gandire limitata ai,treaba ta. Pai aia iti si trebuie tie,o teava,ca o femeie e prea mult pt. tine.

Re: Re: Re

din 27 aug 2008 22:49 de Incepator

Tie iti place sa speli teava dupa altii ?

Re: Re

din 27 aug 2008 22:36 de Stranger_to_love

Ba da ce gandire de romani aveti. Ce conteaza cu cati a facut-o daca acum e cu tine si nu te insala?(si nu a luat nici o boala sau nu e fosta prostituata :lol: )

Re: Re: virginitatea

din 27 aug 2008 22:19 de Radu

pe mine mar deranja, daca miar fi placut de ea inainte sa se culce cu respenctivul. daca nu, pe mine nu ma deranjeaza, daca sunt al doilea, al 3lea ...

Re: Re: Re: Epilatul la barbati

din 27 aug 2008 21:38 de GhoTiK

exaaact:ok:

Re: Re: Epilatul la barbati

din 27 aug 2008 20:58 de sw3et3st

Parerea mea....e scarbos sa vina prietenul sa te ia in brate si sa dai cu nasu' de parul lui de la subrat. Si cum ar fi sa ii faci oral prietenului daca e padurea deasa???:blink::ermm:

Re: Re:

din 27 aug 2008 18:38 de sgc

iar baby te-a confundat cu bozgorul si-a raspuns. deci, nu este neaparat nevoie sa oferi flori in secunda in care vezi ca apare la locul stabilit pentru intalnire. florile se pot oferi si-n timpul plimbarii. sper ca am inteles corect intrebarea ta.

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 27 aug 2008 17:44 de sgc

emotiile vor exista mereu in fata cunoasterii umane. nu stiu daca tuturor fetelor le plac baietii amuzanti(caz in care fiecare fata ar trebui sa se imprieteneasca, cu bufoni. mie, spre exemplu imi plac cei ce sunt sensibili, au si-o anumita doza de ...

Re: virginitatea

din 27 aug 2008 17:19 de Incepator

Sa stii ca ar conta..chiar daca nu mai e virgina ,,, tot as iubi-o, dar daca aflu ca eu spal teava dupa 10 000 de prosti care si-au bagat-o in ea.....mai bine ma dau cu capu de pereti , Dar asa dak a facuto numai cu fostu prieten...nu are nici ...

Re: Re: Re: prima intalnire..

din 27 aug 2008 16:53 de kennyanu

acuma e discutabil. eu am facut acest topic cu scopul de afla daca trebuie neaparat sau nu, sa ma duc cu flori de la prima intalnire. adica cand ne intalnim fata in fata eu sa ii dau florile sau in timpul plimbarii sa cumpar florile

Re: Relatiile mele nu dureaza!

din 27 aug 2008 16:50 de Br27crs

sor'mea are 21 si arata ca o pustoaica de 14 ani si nu mi se pare ca este nemultsumita:)):))

Re: Re: Re: Re: Re:

din 27 aug 2008 15:44 de pcgeek

Ok,evident ca voi evita acea situatie,dar daca o sa o intreb asa direct si rapid o sa para ca e la interogatoriu,si cred ca nu i-ar palcea. Treptat-treptat, am scapat de timidate,am devenit putin mai socialbil dar tot am emotii cand vorbesc cu ...

Re: Re: Re: Re:

din 27 aug 2008 15:38 de sgc

:) intr-adevar un dialog monosilabic precum exemplul dat ar putea fi neplacut, mai cu seama ca scopul ambelor parti "El" si "Ea", este o mai buna cunoastere. nu pierde din vedere faptul ca si ea s-ar putea sa fie emotionata cand discuta cu tine. ...

Re: Re: Re: Re:

din 27 aug 2008 15:24 de baby

vai urasc cand ma intreaba un baiat....."aaa si ce mai zici?":blink::blink: asta dupa ce mai pusese aceeasi intrebare:lol: frate intreaba orice altceva....intreaba fata aia ce culori ii plac, ce mancaruri ii plac, ce animale ...

Re: Re: prima intalnire..

din 27 aug 2008 14:32 de baby

dar vaaaaai:` sa mor de inima de nu a fost perfect ce ai zis:huh: nu zau? cu nimic nimic? nici macar o floare?:` eu zic ca e cel mai mare babalau daca nu ii ia o floare:ok: si uite ca sunt fata si stiu cum gandesc ele;) e frumos sa ii ...

din 27 aug 2008 14:18 de sgc

am inteles la cine va refereati. pe mine ma cheama simona-genovia cimpean. dar puteti sa-mi spuneti si andreea, sau maria, sau rodica, daca tot pomenea fiica dvs. intr-o insemnare de blog, din 2006, ce-a aparut si prin 7 plus, ca ma numesc rodica si ...

Re: prima intalnire..

din 27 aug 2008 14:18 de Bozgoru

sincer.. nu te duce cu nimik la prima intalnire...ca daca te duci cu ceva te ia drept babalau... si va crede ca poate sa faca orice din tine mai incolo ca vede ca esti f acaparat de ea

din 27 aug 2008 14:09 de sgc

este adevarat, mai cu seama daca se deprinde acest obicei de la o varsta frageda, cand corpul n-a ajuns inca la maturitatea dezvoltarii.

Re: Re: Merita sa-l mai iert?

din 27 aug 2008 14:02 de angelika

acum ma suna,imi da sms-uri...isi cere iertare...vrea sa ne vedem...zice ca ma iubeste...ca se schimba...ca va face tot posibilul sa fie bine... Doamne as vrea sa fug...departe..departe... nu stiu...cred ca este genul caruia nu-i place sa ...

Re: Vreau sa invat sa sarut! Material informativ?

din 27 aug 2008 13:42 de capraru kok

te invat yo

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1789 din 3732
«   1 ... 1786   1787   1788   1789   1790   1791   1792 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele