Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Relatiile mele nu dureaza! din 28 aug 2008 15:31 de Blitzkrieg
Găseşte-ţi un băiat-radiografie şi poţi devenii o cauză recuperabilă.
Re: Re: Re: Povestea mea din 28 aug 2008 14:50 de Blitzkrieg
Degeaba îţi doreşti mai mult dacă dorinţa ta depinde şi de alţi factori decizionali iar aceştia îţi sunt potrivnici. Rămâi numai cu dorinţa.
Probabil o cunoştiinţa veche.
Chestia e discutabilă. O femeie niciodată nu te va ...
Re: Re: Re: Re: Pana la ce varsta creste penisul? din 28 aug 2008 14:46 de Trexv
Multumesc :ok: Nu am observat :wacko:
pt katherine- te inseli pentru ca 18 ani nu e varsta la care penisul inceteaza sa se dezvolte. Eu am spus 21 de ani pentru ca e medie facuta in urma unor studii. La unii se opreste din dezvoltare la 17-18-19 ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pana la ce varsta din 28 aug 2008 14:27 de katherine
Subscriu.
Re: Re: Re: Povestea mea din 28 aug 2008 14:27 de katherine
De ce atunci cand un barbat spune ,,nu" inseamna sfarsitul discutiei si de ce atunci cand o femeie spune ,,nu", inseamna inceputul unei negocieri?! Respect-o...nu insista.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pana la ce varsta din 28 aug 2008 14:23 de Curiosul_xer
Iti multumesc baby...De treaba userii de pe acest forum...Chiar ma-ti incurajat:)
Re: Re: Povestea mea din 28 aug 2008 14:23 de Bimbo
Tu daca ai fi indragostit nu ti-ai dori mai mult? Cat ce priveste relatia intre mine si ea iti spun sigur ca sunt mai mult decat o simpla cunostinta.Sunt in cercul ei restrans de prieteni si are mare incredere in mine.Probabil ca nu corespund,dar ...
Re: Pana la ce varsta creste penisul? din 28 aug 2008 14:22 de katherine
Cum o ai la 18 ani, asa o s-o ai toata viata.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pana la ce varsta cres din 28 aug 2008 14:19 de baby
da crezi ca e nevoie chiar de 30 de cm?
daca are 14 cm si e tare e perfect:love::lol::lol::lol:
:,:-*
Re: Re: Pentru moderator.....in special...... din 28 aug 2008 14:16 de Blitzkrieg
matematica sexului ? . :devil:
Re: Re: Pentru moderator.....in special...... din 28 aug 2008 14:07 de octav
pai atunci de ce aveti albumele acelea foto ? :P
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pana la ce varsta creste p din 28 aug 2008 14:04 de Curiosul_xer
Pai nu sunt sigur 100% dar undeva pe acolo.Adik vrei sa zici k 14 cm sunt de ajuns sa fie multumita o fata?:)
Re: Re: Re: Re: Re: Pana la ce varsta creste penis din 28 aug 2008 14:03 de Blitzkrieg
Şi de unde ştii tu sigur ca satisfacţia o să fie zero ?
Re: Re: Re: Re: Pana la ce varsta creste penisul? din 28 aug 2008 13:59 de Curiosul_xer
Pai nici nu stiu cum sa zic.Dak imi zice prietena hai ma frate sa o facem.Eu cu ce curaj sa o accept dak sunt aproape sigur k satisfactia o sa fie 0.Adik ce simte saraca fata la 14 cm?:(
Re: Re: Re: Pana la ce varsta creste penisul? din 28 aug 2008 13:58 de Blitzkrieg
Vezi că ai dat quote de la alt user.:lol:
Re: Re: Re: Pana la ce varsta creste penisul? din 28 aug 2008 13:56 de Blitzkrieg
Păi dacă imaginea ta nu te deranjează atunci de ce astfel de gânduri îţi influenţează personalitatea ?
Re: Re: Re: Pana la ce varsta creste penisul? din 28 aug 2008 13:53 de Curiosul_xer
Te inteleg...am zis k am citit multe despre asta si chiar am folosit functia de "cautare" si nu peste tot scrie k 21 de ani este limita...dak ai sta sa cauti vezi k sunt mult mai multe pareri...oricum ms de rasp
Re: Re: Pana la ce varsta creste penisul? din 28 aug 2008 13:50 de Curiosul_xer
Pai imaginea nu ma deranjeaza...multe fete imi spun k sunt chiar frumos...dar toata problema e k ma simt chair nasol cand ma gandesc k o am mik si k posibil sa rada partenera de mine:(...
Re: Re: Pana la ce varsta creste penisul? din 28 aug 2008 13:48 de Trexv
Daca ai fi folosit functia de "cautare" ai fi gasit raspunsul la intrebarea ta ;) Pana la 21 ani se dezvolta, dar asta depinde de la organism la organism........
Re: Pana la ce varsta creste penisul? din 28 aug 2008 13:47 de Blitzkrieg
De fapt dupa 18 ani începe să scadă.
Asta ca să te linişteşti.(glumesc)
:lol::lol:
Da fapt spune-mi: Tu eşti mulţumit de tine ? ( de imaginea ta )
Pagina 1787 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
65 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||