Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: psiholog

din 30 dec 2007 04:48 de mist

pai sunt in Italia... da eu nu vorbesc cu nimeni... de fapt sunt propriul meu psiholog... doar ca aveam probleme ca nu puteam sa respir bine si aveam impresia ca ma sufoc si doctorul mi-a spus ca e deoarece sufar de (nu stiu cuvantul in romana :( ...

Re: Re: Re: psiholog

din 30 dec 2007 03:59 de Stranger_to_love

Cu atat mai grav.Ar trebui sa fie mai pregatiti ca la noi.Dar in ce tara esti? Cum ziceam.Nu-i suport pe nici unul. Nu ai o prietena apropiata sa-i zici problemele tale? Si cum de te-ai dus la psiholog? Tu ai vrut sa te duci sau te-a trimis ...

Re: hellp me

din 30 dec 2007 03:44 de Stranger_to_love

Pai din cate stiu eu daca ai 18 ani impliniti nu mai are voie sa zica nimic la parinti daca nu vrei. Ce lumeeeeeeeee.Cum sa-ti duci fiica la ginecolog sa vezi daca mai e virgina??? Ca revers daca tu erai baiat pun pariu ca parintii ar fi ...

Am oare o problema?

din 30 dec 2007 03:29 de Raduxxx

salutare, sunt nou pe acest site si nu stiu prea bine cum stau lucrurile pe aici. "problema" mea este urmatoarea: nu pot sa-mi dau drumu intr-un timp scurt. As vrea sa ejaculez mai repede. am 19 ani(aproape 20)..mi-am inceput viata sexuala de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Esti ratat daca...

din 30 dec 2007 03:18 de mist

ma intreb tu cate faci din toate astea :lol: :`

Re: Caterinca tare =))

din 30 dec 2007 02:55 de solokd

:lol::lol::lol:e mah e tare rauuu fata prea tar

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CE SA FAC?

din 30 dec 2007 02:10 de mist

cine stie... da oare de ce lumea nu intra sa zica si ea daca au rezolvat, ce s-a intamplat, cum merg treburile... macar asa sa multumeasca pentru putinul "sprijin" acordat :`

Re: Re: Gaze din vagin?

din 30 dec 2007 01:48 de mist

degeaba :` am schimbat pozitia si era si mai rau... uneori nu se mai opreste :(( si este foarte penibil... si nu exista nici remediuuuuu

hellp me

din 30 dec 2007 01:25 de Kamy19

Buna am 18 ani si asi dori sa imi incep viata sexuala am gasit baiatul potrivit eu vreau sa incep dar imi este frica de parinti mei daca afla se vor supara si nu or sa mai aiba incredere in mine . Imi puteti zice daca este adevarat ca este ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste pe net

din 30 dec 2007 01:22 de mist

luna decembrie aproape s-a termiant... tare as vrea sa vad concluzia ei... poate intra si ne zice ce a facut ca mor de curiozitate sa vad daca se poate asa ceva... dupa mine... eu cred ca lipsa de afectiune de obicei asa se ajunge sa te ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 30 dec 2007 01:07 de mist

ehh si poate o sa iti pregateasca ceva special :love: mai stii... daca aveti o relatie deschisa si vorbiti si el chiar e :love: eu cred ca ar iesi un first time de neuitat :love:

Re: Re: Re: Penis Pot vorbi?

din 29 dec 2007 21:58 de Rechina

Re: Re: Re: Re: hellp me

din 29 dec 2007 20:06 de mist

:lol: da de ce nu discuti cu partenerul tau ? el e singurul care te poate lamuri :| cred....

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sarutul cu limba

din 29 dec 2007 20:00 de mist

:lol: azzzz :mellow: deci go for it ! mai bine putin de :~* decat un :~* total :|

Re: Re: Casnicie fara sex

din 29 dec 2007 19:43 de dorinda

Sa stii ca tratamentele naturiste nu dau rezultate vizibile imediat. Trebuie sa treaca cel putin o luna sau doua, daca nu chiar mai mult. Crede-ma, eu una am ajuns sa nu ma mai iau prea mult dupa medici pentru ca unii din Bucuresti nu stiu ...

Re: Re: Re: hellp me

din 29 dec 2007 19:31 de Nekunoskuta

:lol: Pe bune...tu ma intrebi daca prietenul tau si-a dat drumul? :lol: Era si vaginul meu pe acolo? Nu de alta dar, fata de tine, mi-as fi dat seama ;)

Re: Re: Casnicie fara sex

din 29 dec 2007 19:22 de Nekunoskuta

O metoda buna sa impaci stresul lui si lipsa sexului este sa "organizezi" ceva intim care sa-l relaxeze. Cand vine acasa asteapta-l cu baia pregatita, lumanari parfumate si tu in chilotei. Sau pregateste-i o cina si un mic striptease. Asta daca ...

Re: Re: hellp me

din 29 dec 2007 19:17 de maria

da stiu dar poate sa-si fi dat drumu ... numai daca ma penetrat putin?

Re: hellp me

din 29 dec 2007 19:12 de Nekunoskuta

NU poti ramane insarcinata DECAT daca sperma lui ajunge IN vaginul tau! Mai citste despre sex inainte de a face vreo prostie!

Pot ramane insarcinata prima data?

din 29 dec 2007 18:34 de maria

am o lamurire... poti ramane insarcinata de la primul contact sexual...dar nu stiu cum sa va explic ca saintelegeti ce vreau sa zic. nu tot actul in sine.. apenetrat de cateva ori dar dar nu adanc...si ma durut... eu zic ca nu mai sunt virgina.. si ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2052 din 3732
«   1 ... 2049   2050   2051   2052   2053   2054   2055 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare