Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: When you left i lost a part of me..

din 28 dec 2007 11:58 de mayasha

eu una mereu am tinut legatura cu fostii.dar doar ca amici. acum nu stiu ce mi se intampla de vreau sa ma impac cu el. Dar oricum.m-am impacat deja cu el :)) pt ca el a vrut. iar pustiului i-am dat deja papucii.oricum nu mergea relatia. plus k am ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: masaj erotic

din 28 dec 2007 10:11 de stefanoski

Tu cu cine votezi ? :lol::lol:

Re: Excitatie in timpul sarutului

din 28 dec 2007 03:11 de ExoticDream

Stai linistit, este normal, iar fata ar trebui sa o interpreteze ca pe o reactie naturala, ba chiar sa se simta flatata ca traiesti din plin intimitatea momentului! Daca se sperie, inseamna ca habar n-are cum functioneaza corpul omenesc, daca se ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce se dezbr

din 28 dec 2007 03:03 de ExoticDream

De acord. Nu mi se pare normal sa iesi din casa in tinuta "decoltata" la orice ora din zi si din noapte, indiferent cat de bine ai arata. In anumite ocazii si mai ales daca te duci insotita de prietenul tau (sau intr-un grup de prieteni), merge, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: masaj erotic

din 28 dec 2007 02:48 de ExoticDream

Tu ai avut un pic cam multa treaba cu parintele viei subversive (Bachus) zilele astea, asa-i? Ti-i cam impleticit limbajul.... :wacko::wacko::wacko:

Re: Casnicie fara sex

din 28 dec 2007 02:41 de ExoticDream

Nici unul dintre userii nostri obisnuiti nu se poate lauda cu o casnicie de 20 de ani, asa ca nu te putem ajuta din experienta, putem sa incercam punandu-ne un pic "in papucii tai" si eventual ai sotului tau. Dupa parerea mea, intr-o relatie ...

Re: Re: Re: Re: Re: masaj erotic

din 28 dec 2007 00:42 de Undershadow

May poi depinde ...masaj erotic incepe de la citeva mingaieli care te excita si pina la mmm cum sati zic eu ...penetrarea vaginului cu degetele/botu :) ...da sunt sigur ca nu o sa ajunga pina acolo asa ca hai may...ai doar o viata si daca incearca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce se dezbraca fetele?

din 27 dec 2007 23:29 de Stranger_to_love

De ce daca sunt dispuse sa faca sex repede cu tine trebuie sa se si imbrace sumar? Eu cred ca de proaste.Chiar nu au nimic altceva cu care sa atraga barbatii(si nu ma refer la inteligenta,dar o privire,o miscare ceva,un flirt acolo) asa ca se ...

Re: Re: Oare o fi o greseala doar? Sunt gravida?

din 27 dec 2007 23:27 de baby

esti culmea!!cum sa isi dea seama dak si-a dat drumul in ea sau nu dak nu are deloc cunostinte despre sex si alte chestii de genu... adolescentii din ziua de azi trec direct la practica fara sa aiba cunostintele de baza si fara a lua masuri de ...

Re: Re: Re: Re: Re: De ce se dezbraca fetele?

din 27 dec 2007 23:14 de Nekunoskuta

Totul tine de preferintele barbatului: daca vrea sex o va prefera pe cea mai dezbracata, daca vrea o persoana cu care sa discute si eventual sa aiba o relatie serioasa prefera una mai decent imbracata. Uite asa pierd fetele cate "o partida buna" ...

Re: Oare o fi o greseala doar? Sunt gravida?

din 27 dec 2007 23:06 de Nekunoskuta

El spune ca... Nu pot intelege IN VECI chestia asta! Cum adica? Tu nu iti dai seama daca si-a dat drumul in tine sau nu? Sunteti fantastice! Repeta testul de sarcina. Daca iese pozitiv si de data asta cere sfatul mamei tale, in aceste momente ...

din 27 dec 2007 22:21 de baby

:blink:e normal stai linistit...o sa iti treaca in timp:blink: daca se supara sau nu ramane sa constati tu...... :huh:nu cred k e chiar asa grav...asa k sper sa nu se supere :-*

Re: Re: Re: masaj erotic

din 27 dec 2007 22:21 de andra

nu cred ca o sa mearga mai departe k stie ca nus pregatita ..si ma respecta sutem de 6 luni impreuna..

din 27 dec 2007 20:34 de Stranger_to_love

frateeeee.sorooooooo,mamaaaaaaaa Ce intrebari!!! Cati ani ai? 14 maxim iti dau.Ma mir ca nu ai intrebat daca e normal sa saruti o fata. Binenteles ca normal sa te exciti cand saruti o fata,mai ales daca nu ai sarutat niciodata. Cat ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Singurei d

din 27 dec 2007 20:26 de Stranger_to_love

Adica nu e in bucuresti de revelion? :wacko: Atunci nu se rezolva decat daca vine ea aici.

Excitatie in timpul sarutului

din 27 dec 2007 19:38 de Paradox

E normal sa ma excit cand ma sarut cu o fata ? Daca stau lipit de ea in acest timp, si simte oare se supara ?:huh: Sau sa stau mai distant cand o sarut ?

Re: Oare o fi o greseala doar? Sunt gravida?

din 27 dec 2007 18:59 de ExoticDream

Repeta testul de sarcina si, daca tot pozitiv iese, mergi sa te vada un doctor. In cazul in care esti insarcinata, va trebui sa te gandesti serios ce faci (tu, impreuna cu "taticul" si parintii, avand in vedere varsta ta). De ce oare va apucati ...

Re: Orgasm ca lumea prin masturbare

din 27 dec 2007 17:48 de Omu'

Pai eu zic asa: 1.Un orgasm oferit de un baiat e mai placu (cred). Conditia este sa stie cum iti place sa stie ce sa faca sa intri in urmatoare treapta de "viteza". 2.Indiferent daca o faci tu sau o face un baiat, abtinete sa-ti dai drumu de ...

Re: Re: masaj erotic

din 27 dec 2007 16:56 de mist

chestia de care ii e frica e ca de obicei baiatul incearca mai mult decat un masaj... si pe urma mai e si frica : " ce ma fac? cum ma comport? ce ar trebui sa fac eu ?" eu zic sa cauti pe google trebuie sa gasesti ceva despre masaj :D cred ca ma apuc ...

Re: masaj erotic

din 27 dec 2007 14:28 de baby

cred k ar fi interesant masajul erotic:-` pai accepti daca tu consideri k o sa fie bine....e decizia ta....nici macar nu stim de cat timp esti cu el... cantareste toate datele si dak iti convine.......accepta pai cum adik sa iti faca masaj ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2055 din 3732
«   1 ... 2052   2053   2054   2055   2056   2057   2058 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare