Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 dec 2007 23:25 de solokd
hey nu ma injura era vb de majoriatea tinerilor ce ii atrage mai repede ..
doar atat ...sa nu ma bagatzi si m
pe mn acolo ca yo sunt baiat cuminte O:):-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 dec 2007 23:21 de LonelyGirl
Incercati meseriasa ca doar cu cea cuminte ce sa faceti daca n-are experienta?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 dec 2007 23:00 de SORIN28
Acum n-am chef sa iti caut exact(promit ca am sa o fac) dar era ceva cu "...eu l-am demascat brutal pe tata cu un sut in coaie"
Cadoul tau l-am furat eu:~* A venit mosu' la mine cand eram putin cam baut, l-am "ciufulit" putin si i-am furat ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 dec 2007 22:47 de baby
hai da citat din parazitii k si asa k imi plac:p:p:p
daca exista unde e cadoul meu??????????????????????
eh? nu e!!!
si sa nu zici k nu am fost cuminte k am fost copil model:-`O:)O:):lol:
:-*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce inseamna sa fii tu din 26 dec 2007 22:38 de solokd
stai asa ca nu am apucat sa iti raspund la intrebari...treburile stau in felul urmator:
cei din jurul nostru sunt oameni la fel ca si noi si sunt inevitabili acesti oameni care stiu numa sa judece si la ei insisi nu se uita....la treaba cu ...
Re: Re: Re: Re: Esti ratat daca... din 26 dec 2007 22:18 de SORIN28
Eu de regula, cand fac dus (o data pe an sau la 2 ani) am status [b]"Fac dus la oute, nu-mi da-ti beep ca poate ma sperii si le sparg"[/b]...tot la ratati intru?!:ermm::((
Re: Re: Re: Re: Esti ratat daca... din 26 dec 2007 22:05 de LonelyGirl
:lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 dec 2007 21:30 de LonelyGirl
eu sunt pe forum de 2 ani si ceva si inca nu am reusit sa organizam o intalnire nici in buc....ma indoiesc ca vom reusi la mare :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce inseamna sa fii tu insu din 26 dec 2007 21:23 de LonelyGirl
cine sunt cei din jurul nostru sa ne critice?de ce crezi ca ar avea cineva dreptul sa te judece?si de ce te-ar interesa in ce fel te judeca atata timp cat esti cu constiinta impacata?
cat despre tipele pe care le-ai caracterizat as zice ca mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea - demodata? din 26 dec 2007 18:32 de Stranger_to_love
Degeaba ies din casa.
Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea - demodata? din 26 dec 2007 17:59 de SORIN28
Si lor le place sa o faca...dar o recunosc(ceva) mai greu :-`
Daca nu stii unde gasesti curvele...incearca sa mai iesi si din casa :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce inseamna sa fii tu din 26 dec 2007 14:49 de solokd
(off topic) da dar aici exista o problema ..nu toata lumea gandeste la fel ca tn ..vezi ideile sunt impartzite in categorii de oameni...ahtiacii care vor sa aiba lumea la picioare si nu o sa aiba nimik si oamenii care totusi cred in sperantza si ...
Re: Re: Virginitatea - demodata? din 26 dec 2007 05:13 de Costin
credetima ca 1 din 10 fete de varsta de 15 ani mai sunt virgine.....!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce inseamna sa fii tu insu din 25 dec 2007 20:46 de Danny_DaBoss
manelele frate. d-acolo invatza copii ca daca n-ai lantz de juma de kil in gat si nu esti imbracat cu nike esti fraier. ei pun pret pe imagine. intr-adevar conteaza si imaginea dar nu asa de mult pe cum pretind ei. conteaza mult cum gandesti, cum ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce se dezbraca din 25 dec 2007 20:10 de tot eu...
hai sa iti dau un exemplu....eram la un amic acasa...vb el cu niste tipe pe net...una dintre ele (arata foarte bine tipa si la fata si la corp)ii trimite niste poze normale sa zicem...mai vb cu alta care ii trimite si aia o poza seminud..la care ...
Melodii preferate din 25 dec 2007 18:06 de SORIN28
[b]Smiley cu Uzzi - In lipsa mea[/b]
Sunt cu fata spre usa si cu ochii inspre ea
Zic"adio" ea zice "te rog nu pleca"...
Facun pas si ea se-arunca in genunchii ei goi
Am vazut-o cu el si nu pot da inapoi...
O masina parcata pe dos
Hainele ...
Re: Re: Re: Re: Dragoste pe net din 25 dec 2007 17:46 de solokd
daca avea emotzii ,tremura si avea mainile reci ca gheatza asta nu insemna ca iubea .....poate era prima oara cand atingea o fata :D
crede-ma cei care cauta relatzii pe net ori au probleme sentimentale si nu sunt in stare sa isi faca o ...
intrebare din 25 dec 2007 11:20 de andrei
daca am ejaculat in afara vaginului.si dupa 30 min am avut contact sexual (1-2penetrari)exitta riscul de a ramane insarcinata in ziua a zecea?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce se dezbraca fete din 25 dec 2007 07:59 de SORIN28
E vina noastra ca unele din voi sunt proaste?! :blink:
Concurenta e mare?! hmmm, si daca spun ca "aia" o face bine...asa, la concurenta vii sa-mi demonstrezi ca tu o faci mai bine?!:-`:flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 dec 2007 01:15 de solokd
Daca nu ne intalnim prin bucuresti la vara poate ne intalnim pe la mare ca prin iunie mai ajung si yo prin romania :((
Pagina 2057 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
38 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||