Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hai sa ne smardoim

din 22 dec 2007 12:21 de stefanoski

Legat de conquiztador...m-am enervat foarte tare aseara ca unul din jucatori, pe numele sau [b]janos szabo[/b] incerca sa obtina teritorii din tarisoara noastra. M-a enervat chiar daca era vorba doar de un joc...

Re: Cabinet planning

din 22 dec 2007 11:47 de baby

in iasi,in cpou,la clinica pt elevi si studenti,la maternitate pe cuza voda si la maternitatea elena doamna. deci am cautat pe google si am gasit cabinetele astea k eu nu am fost niciodata in iasi:lol: dar daca intrebi [la informatii]eu ...

Re: Refuz frumos?

din 22 dec 2007 11:22 de baby

ori e un refuz ori vrea sa vada daca te intereseaza pers ei cu adevarat si te lasa sa te mai chinui cu invitatiile:lol: mai incearca....poate accepta.. dar nu mai mult de 4 invitatii....k deja e mult prea mult :-*:-*:-*:-*

Re: Re: Re: Re: Re: Singurei de revelion....

din 22 dec 2007 02:01 de ExoticDream

Da, stiu, am experimentat si eu asta... Poate n-ar fi fost sinucidere emotionala daca ar fi mers telefoanele... Oricum mie nu-mi plac sarbatorile astea, sunt triste cand se intampla, iar in rest implica o droaie de mancare si bautura, program dat ...

Re: Re: Re: Singurei de revelion....

din 22 dec 2007 01:57 de ExoticDream

Stie el,"gogu", ce stie..... :-`:-`:-` Oricum, am spus "[b]sa zicem[/b] ca am urmatoarea problema".... este un conjunctiv care aduce a conditional-optativ.... Multumesc pentru invitatie, dar... nu. Cred ca in aproape doi ani de ...

Re: Re: Re: Singurei de revelion....

din 22 dec 2007 01:44 de ExoticDream

Nu crezi bine, dar ai dreptate, el poate sta linistit. In ultima vreme, de revelion exista urmatoarele variante: esti implicat intr-o relatie de cuplu (caz in care fie petreci revelionul in doi, nu conteaza unde, daca atunci ai sansa la ...

Re: si eu

din 22 dec 2007 01:18 de ExoticDream

Ce mai cauti in acea casnicie de fapt? Daca episodul acela a fost atat de minunat, de ce nu ai renuntat la familie pentru el? Dupa atata amar de infidelitate, te bantuie remuscarile sau exista niste interese de alta natura care te-au facut sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce fac

din 22 dec 2007 00:37 de ExoticDream

Depinde cu ce il compari; daca ai locui in el, ai vedea ca are mult mai multe fete (nu toate fascinante) decat idilicele beculete si bradutii decorati din centru! Eeeee, la mine nu-s chiar toate... ;););) Dac-as mai prinde niste ...

Re: Re: Re: Re: Re: au trecut 6 sapt dupa avort si

din 22 dec 2007 00:21 de ExoticDream

Adevarul este ca ne-am lovit de problema asta cu cateva ocazii, am pierdut mult mai mult timp raspunzand intrebarilor si sugestiilor userilor (aici sau in mesagerie) care solicitau ca persoanelor cu pricina sa le fie limitat/interzis accesul pe ...

Re: : Re: Legalizarea canabisului si a casat

din 21 dec 2007 23:31 de solokd

- ´hmm....cum vad eu acest subiect fiecare are dreptul la viatza in felul lui chiar daca e gay sau lesby sau mai stiu eu necrofil zoofil dreacu sa ii ia ce progenituri mai ies dar sunt liberi atat timp cat nu deranjeaza pe cei din jurul lor ...

Re: Ce ma enerveaza azi?!

din 21 dec 2007 23:19 de solokd

daca vrei potzi nu exista "nu pot" :flowers:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 21 dec 2007 21:24 de plm

dupa toata tevatura asta pe forumu asta a fost totu o vrajeala ... a trebuit sa`mi dau seama singur cum sta treaba... deci cand ai prb cu atza potzi face sex cu prezervativ fara nici un fel prb... si cu putzina crema de galbenele se ...

Re: Re: Re: Re: au trecut 6 sapt dupa avort si nu

din 21 dec 2007 20:53 de Nekunoskuta

Nu e o parere ce am citit eu mai sus ci o "urare" foarte urata. O parere suna ceva de genul "Mi se pare foarte urat ce ai facut". Ca o "parere personala" cred e foarte ok sa existe cineva care sa dea avertismente si ban-uri cand e nevoie. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce faceti

din 21 dec 2007 19:34 de solokd

Bine V-am regasit :p:p mda cum zici tu dar mie tot bucurestiul imi place.. toate pers mele iubite sunt in bucuresti ...yo plec la berlin cu niste alcoolici :x:x ... tocmai am venit din excursie din bucuresti si pt mine e adev "micul paris" ...

Re: Re: De ce se dezbraca fetele?

din 21 dec 2007 14:32 de SORIN28

E naspa daca ea caut sa fie admirata de alti barbati cand singura parere care ar trebui sa conteze ar fi a ta(si a ei). :ok: Ei mi-as pune niste semne de intrebare in privinta asta

Re: Re: Re: au trecut 6 sapt dupa avort si nu am m

din 21 dec 2007 14:27 de SORIN28

Sincer...avertismentul este dat foarte gratuit. Este parerea lui(chiar daca este idioata). Sa dai avertisment pentru o parere proprie si personala suna foarte mult a ceea ce era acum 18 ani :ok:

Re: Re: refuz frumos?

din 21 dec 2007 09:56 de stefanoski

e prima data cand sunt de acord cu nypd :)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 21 dec 2007 09:02 de SORIN28

Si...raman in asteptare si ma rog sa nu ii mearga relatia ca poate atunci se va uita la mine. Misto...dar nu tine Era un fel de a spune:flowers: :flowers: Ce sa fac daca nu am facultate, macar eu fac altele :lol::lol::lol:

Re: Re: Oare penisul meu este destul de mare?

din 21 dec 2007 08:51 de Tiby

deci va rog ajutati-ma si pe mn.... sunt disperat ...... vreau sa stiu daca marimea penisului meu este normala. am 15 ani si am penisul de 15 cm ...... va rog ziceti-mi.... sunt disperat :(

Re: Re: Re: Re: Re: CE SA FAC?????

din 21 dec 2007 04:56 de DarkAngel

Si afirmatia ta ajuta cu ceva poate schimba ceva ? hmm nop... Deci care este logica ? scopul si motivul sa faci asta ? nu ai unde sa te descarci.... orice le-ai zice acuma nu schimba cu nimic situatia mai ales daca le aduci reprosuri daca aveau ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2060 din 3732
«   1 ... 2057   2058   2059   2060   2061   2062   2063 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare