Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: In timpul actului ... din 21 dec 2007 04:52 de DarkAngel
hmm nah asta e o problema.... Oare chiar nu esti atras fizic de prietena ta sau doar iti surade mai mult ideea de a te gandi la altele in timp ce esti cu ea pentru ca este interzis si tocmai asta iti da senzatii tari... ? gandeste-te bine din ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ce ma enerveaza azi?! din 21 dec 2007 02:22 de ExoticDream
[i]"Sunt inchis intr-un cristal...ce-ti cer imi e vital...
Astazi vreau din nou [b]sa zbor[/b]...cu tine..."[/i]
Mda, pai de zbor era vorba.... imi place infinit chestia asta cu zborul, atat la propriu, cat si la figurat!
[i]"Fara tine in ...
Re: Refuz frumos? din 21 dec 2007 02:01 de ExoticDream
Depinde.... De cand o cunosti? Sunteti colegi, amici? Incearca si a treia oara, insa daca primesti un nou refuz, s-ar putea ca fata sa nu fie prea interesata de tine. Daca se intampla asta, ai putea sa-i sugerezi sa-ti spuna adevarul, nu sa-ti ...
Re: refuz frumos? din 21 dec 2007 00:00 de nypd
inseamna ca daca te mai tin nervii o mai inviti inca o data si daca o refuzi iar o dai in ....
Refuz frumos? din 20 dec 2007 23:56 de wood
daca o inviti o fata la un suc.....si ea zice k nu poate k ii ocupata(dar iti promite k altadata) ....si zice si a 2'a oara la fel......inseamna k vrea sa zica: ia mai lasa-ma in pace?:D
Re: Re: Re: Re: Singurei de revelion.... din 20 dec 2007 22:58 de verdiuc
Multumesc pentru raspunsul tau,Stefanoski. Daca Exotic te alege pe tine,cu toate ca inca nu ti-ai depus candidatura, ma voi bucura pentru tine.
:cat::cat::cat:
Re: Re: Re: Legalizarea canabisului si a casatorii din 20 dec 2007 21:37 de baby
:lol::lol::lol:
parca vad k ai sa dormi pe langa starea civila
:lol::lol::lol:
:-*:-*:-*
Re: Re: Re: Re: CE SA FAC????? din 20 dec 2007 21:18 de stefanoski
Daca s-ar fi gandit un pic inainte sa treaca la fapte nu s-ar mai fi ajuns aici...
Re: Re: Re: CE SA FAC????? din 20 dec 2007 20:36 de oanaaaaa
mie imi place de cei care daca nu inteleg incep si critica,asta e rezultatul limitarii lor!!!!):( Au gresit,ok,hai sa le dam in cap... sunt si eu constienti de greselile lor,k dak n-ar fi fost,n-ar mai fi venit sa ne ceara ajutorul!!!Si cred ca mai ...
Bilant 2007. Planuri, vise si sperante 2008 din 20 dec 2007 20:13 de Nekunoskuta
Pentru mine anul 2007 a fost foarte bun. Nu pot spune ca mi s-au implinit toate visele ce le aveam la inceutul anului dar nici nu ma pot plange.
Pe plan familial am trecut prin ceva greutati alaturi de mama dar acum totul e ok.
Pe plan ...
Re: Re: Legalizarea canabisului si a casatoriilor din 20 dec 2007 20:13 de stefanoski
Daca s-ar legaliza pedeapsa cu moartea si casatoriile gay, cred ca as fi condamnat la moarte !
intelegeti de ce...
Re: Re: Singurei de revelion.... din 20 dec 2007 18:57 de gogu
Iti raspund eu in locul ei: [b]NU!!![/b]:D:D:D
Re: Re: Ce ma enerveaza azi?! din 20 dec 2007 18:45 de gogu
Ti-a furat vreunul inima(?)O:)
Re: Re: Singurei de revelion.... din 20 dec 2007 18:41 de Stranger_to_love
:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
Stai linistit ca nici unul nu cred ca este idealul Exoticei.
on-topic: M-am obisnuit sa stau acasa de revelion.Mai bine stau acasa decat la vreo ...
Re: Singurei de revelion.... din 20 dec 2007 18:13 de verdiuc
Exotic, eu am aceeasi problema. Si cred ca am sa fac Revelionul in oras, intr-o piata. Daca iti face placere,am putea sa mergem impreuna la spectacolele organizate. Inca nu am in plan un party, dar mie mi-ar face placere sa imi petrec Revelionul ...
Singurei de revelion.... din 20 dec 2007 15:59 de ExoticDream
Avem pe site un articol care vorbeste despre singuratatea de sarbatori. Acum 2-3 ani, chiar in noaptea de revelion, erau destul de multi useri care se invarteau pe-aici, tristi ca vine "cumpana dintre ani" si ei n-au pe cine pupa. Ce-ar fi sa vedem ...
Re: Ce ma enerveaza azi?! din 20 dec 2007 15:50 de ExoticDream
Imposibilitatea de a pedepsi hotii nenorociti care impanzesc taramurile mioritice! Am reclamat companiei aeriene cu care am zburat de curand faptul ca mi s-a furat ceva din bagaj pe aeroportul Baneasa si astazi am primit scrisoarea lor prin care se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 dec 2007 15:41 de ExoticDream
Este dificil de dat un sfat in acest caz. In mod normal, daca relatia dintre fata si iubitul ei actual este una serioasa, nu are sens ca Agony sa stea pe post de rezerva ani in sir, in ideea ca poate-poate, dupa ce ei se vor fi despartit, ea il ...
Re: Re: Re: De ce nu pot sa comunic cu iubitul? din 20 dec 2007 15:26 de ExoticDream
Nu are nicio legatura cu virginitatea, este o problema de comunicare. Daca te simti aproape de partener, pe aceeasi lungime de unda cu el, firesc este sa discuti despre absolut orice pentru ca te simti ca si cum ai vorbi cu tine insuti/insati, el ...
Re: Re: Re: legalizarea canabisului si a casatorii din 20 dec 2007 14:11 de baby
ba da eu zic k e buna pedeapsa cu moartea...chiar dak unii zic k nu e bine....uneori sunt oameni care comit fapte atat de grave incat merita sa fie omorati!
daca mai legalizeaza si consumul de canabis...chiar k unii o sa ajunga in ultimul hal
cat ...
Pagina 2061 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
39 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||