Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Ce inseamna sa fii tu insuti din 25 dec 2007 00:55 de solokd
hmmm....sa imi tin si yo discursul pe aicea ...pana acum nu am postat in acest topic dar acum am sa o fac...ce inteleg yo prin a fi insuti ..... e normal toata lumea vrea sa se simta bine in pielea lui asa cum e el chiar daca unu e mai slabanog si ...
Re: frica din 25 dec 2007 00:42 de solokd
man e posibil sa nu fie pregatita...dar las-o sa se gandeaca singura nu o mai fortza cand va fi gata va uita de durere si sangerare
....ducetziva la tn acasa sau undeva sa fitzi singuri incepe tu cu un preludiu si sigur se va lasa dusa de val ...
Re: prostie omeneasca sau neinformare :-/ din 25 dec 2007 00:36 de solokd
cum frate sa i se lipeasca himenul ala a inebunit se crede in star wors
:lol::lol:
ce-a mai aberanta chestie pe care am auzit-o
cred ca a folosit picatura:lol::lol:
Re: frica din 25 dec 2007 00:00 de baby
daca zice k ii e frica inseamna k nu e pregatita
crede-ma stiu ce zic
iar dak nu e pregatita nu insista prea mult.......sau poate incerci tu sa o pregatesti
:-*succes
Re: prostie omeneasca sau neinformare :-/ din 24 dec 2007 23:59 de baby
chiar dak e vrajeala...knd am citit am ras pe burta
:lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol:
:-*
Re: Re: Praf din 24 dec 2007 23:18 de Dunno
Pronto folosesc si eu ... Sa ai 17 ani si sa stergi praful odata la 2 zile... Hmmm :(( Tragic
Prostie omeneasca sau neinformare :-/ din 24 dec 2007 23:10 de wood
ieri un amic de-al meu mia povestit k a facut sex cu una(virgina) spunandu-i k ,daca nu va mai face sex 6 luni i se va "lipi" himenu la loc.......si pot sa spun k nu a gloomit...\
oare sunt multe persoane k si tipa din poveste:ermm::ermm::ermm:
Re: Penis usor curbat din 24 dec 2007 21:21 de solokd
auzi ai facut sex pana acum???
Re: Re: Re: Esti ratat daca... din 24 dec 2007 19:01 de stefanoski
Ratat cu adevarat e ala care pune la status de ex. "fac baie DND"
cum poti fi deranjat daca esti in caza ? cu buzz ? :unsure:
Re: Re: Esti ratat daca... din 24 dec 2007 18:03 de Agony
Am vrut sa scriu peste :unsure:
Re: Re: Re: Re: Esti ratat daca... din 24 dec 2007 17:04 de omu_negru
2 chestii le mai adaug eu ca sa fiu in trend:D
1. scrii in status ca esti busy, steppeed out, sau "Nu-s" etc dar de fapt stai ca disperatul si scrii pe mess
2. te pui pe "idle fortat" si vb numai cu anumite personaje.
):(
ps: sper ca nimeni ...
Re: Nu ma inteleg deloc bine cu mama. Ce pot sa fa din 24 dec 2007 11:24 de dorinda
Daca as fi in locul tau, probabil ca nu as fi suportata atea din partea ei. In primul si in primul rand, ce pretentii are ea de la tine atata vreme cat a lipsit atat din viata ta? Scuze, dar asta nu este un parinte care sa te iubeasca. Si ...
Re: Sexul in masina din 24 dec 2007 11:13 de dorinda
As face, dar din pacate el are permis, dar nu si masina...asa ca...poate data viitoare. Daca stau sa ma gandesc bine, masini se gasesc peste tot:p
Re: Cele mai excitante parti ale corpului din 24 dec 2007 11:02 de dorinda
Lui stiu k ii place sa fie sarutat pe gat si putin muscat de lobii urechii, dar se excita foarte tare cand il mangai pe partea interioara a coapselor. Iar mie...mor daca ma saruta pe spate sau pe gat.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hai sa ne din 24 dec 2007 10:08 de stefanoski
Ungurii vor autonomie. Candidatul UDMR la parlamentul european zicea ca vrea mighiara limba a doua in Romania.
Nu e de ajuns ca ne sfideaza vorbing maghiara prin magazine ? nu e de ajuns ca sunt scoli in [b]tara noastra[/b] in care daca esti roman, ...
Re: Re: Re: Re: Ce inseamna sa fii tu insuti din 24 dec 2007 02:05 de Bozgoru
daca te place cu caracterul tau impulsiv... inseamna ca te place asa cum esti tu insuti:ok:
Re: Praf din 24 dec 2007 00:25 de baby
cumpara Pronto....e cel mai bun....
da' de unde cade praful?
de pe pereti doar....:ermm:....bn daca ar cadea d p pereti ar fi var...in fine....eu folosesc Pronto k sa scap de praf si nu se mai pune macar 2 zile
:-*
Re: Usturime la urinare dupa masturbare din 23 dec 2007 23:53 de miki
buba baiatului este ca probabil o face prea des si pielea dupa ce este chunuita la exteriror se resimte si la interior. daca ai zis ca e si virgin, inteleg de ce. sfatuieshte-l sa faca pauza 3-4 zile ca nu moare si sa lase sa se linishteasca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Masturbare reciproca, inta din 23 dec 2007 23:45 de miki
stiu ca o sa sune stupid ca iti raspunde una mai neexperimentata ca tine, dar stai linishtita. umflaturile alea sunt de la parul pubian. cand creshte are tendinta de a creste in interior ca orice fir de par (ai sa recunoshti asta si daca te uiti ...
Re: Re: Re: Praf din 23 dec 2007 22:40 de omu_negru
da da...asta este cea mai buna solutie.
dar daca vrei sa inviti pe cineva la tine acasa, pastreaza-ti un as in maneca, adica o camera care sa poate gazdui oaspeti in orice moment:ok:
Pagina 2058 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
21 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||