Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suflete pereche din 27 dec 2007 13:42 de LonelyGirl
Nu beibi, daca te-as insela as aranja ceva ... fara stirea ta :P
Re: masaj erotic din 27 dec 2007 13:41 de LonelyGirl
ce intelegi tu prin masaj erotic?
Masaj erotic din 27 dec 2007 13:39 de andra
ce parere aveti despre masajul erotic?ati fi de acord daca partenerul iti propune sa iti fac un asfel de masaj fara sa ceara nimik in schimbul lui?tresa mai adaug ca inca sunt virgina.. el nu.. dar am mai avut parte de niste mangaieri?.. ce parere ...
Re: oare o fi o greseala doar ?? pls raspundeti din 27 dec 2007 12:45 de LonelyGirl
don pacate merge sa ramai gravida.ar trebui sa repeti testul de sarcina, urmeaza cu atentie instructiunile de acolo si chiar daca zice ca se poate face inorice moment al zilei recomandabil e sa-l faci dimineata.sau, poti consulta un ginecolog ...
Oare o fi o greseala doar? Sunt gravida? din 27 dec 2007 11:34 de speriata
buna am si eu o intrebare. am 16 ani si sunt fata. acum 1 luna am avut contact neprotejat cu prietenul meu.dupa care dupa 2 saptamani am inceput sa ma simt cam ciudat... mau luat ametelile.mau luat cu caldurie.. miau amortit buzele..si era gata sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste pe net din 27 dec 2007 10:51 de mayasha
Hai sa nu includem pe toata lumea in aceeasi oala..mai exista si exceptii.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste pe net din 27 dec 2007 10:50 de mayasha
Corect. Eu nu cautam in nici un caz o relatie, si el voia doar sa faca misto de mine, iar cand a vazut ca nu prea ii merge..he kept trying and trying until he fell in love with me..mentionez ca el a tinut la mine mult mai mult decat am tinut eu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce se dezbraca fetele? din 27 dec 2007 02:49 de ExoticDream
Daca nu te inteleg gresit, ma tem ca este jignitoare si aberanta afirmatia ta. Ce-ar fi sa judecam si noi "de obicei" baietii ca fiind redusi mintal intrucat apreciaza o fata dupa formele aratate, conform unui exemplu dat mai sus?!? Daca tu ai ...
Re: Prostie omeneasca sau neinformare :-/ din 27 dec 2007 02:43 de ExoticDream
Din partea virginei: prostie si dezinformare, din partea amicului: smecherie ieftina (menita sa pacaleasca fata pentru sex). Penibil si rautacios!
:x:x:x
Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste pe net din 27 dec 2007 02:33 de ExoticDream
Cei care cauta acolo relatii poate sunt asa cum spui tu, insa cei care gasesc intamplator ceea ce-si doresc prin intermediul Internetului sunt de cele mai multe ori oameni perfect normali. Daca ajungi la concluzia ca te potrivesti cu cineva ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 dec 2007 01:49 de baby
arata k niste.....paiatze....
nijte......bleak..:x
:lol::lol::lol:
tutunul dauneaza grav sanatatii si ii afecteaza si pe cei din jur!!
:-*
Re: Mesajele off-topic din 27 dec 2007 01:45 de ExoticDream
Politica noastra este de a lasa userii sa isi exprime cat mai liber ideile, sa adauge uneori o tenta de umor, chiar daca astfel se indeparteaza un pic de la subiect. Urmarim cu atentie ceea ce se posteaza si stergem sau cenzuram mesajele care ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Varsta potrivita.. din 27 dec 2007 01:18 de yori
of...eu la 14 ani nici nu ma sarutasem ink cu un baiat dapoi sa ma gandesc la sex:blink: acuma(la 18 ani, el d aceeasi varsta) am un prieten stabil d 2 ani si ne gandim sa facem si acest pas. dar totusi! inteleg k tine d persoana knd se simte ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 dec 2007 00:42 de solokd
mdea...te curatza pana nu ii mai ai ..si totusi nu stiu daca v-ati uitat vreodata la o fata pe strada care fumeaza ...ori sunt yo ala prea exagerat ori nu stiu ca nu le sta deloc bine chiar le strica imaginea de feta frumoase
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce din 27 dec 2007 00:18 de LonelyGirl
O convinge sa se lase de fumat.Si cum femeile sunt mai botaniste si ar afce orice pt print, o sa si reuseasca.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 dec 2007 00:16 de solokd
daca poate sa indeplineasca cerintele mele e binevenita
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce din 27 dec 2007 00:02 de solokd
nu il suport cand fumeaza cineva langa mn sau in camera unde dorm chesti de genul asta ..de regula in toata casa .... am un nas foarte ascutzit :p
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce ins din 26 dec 2007 23:56 de SORIN28
Si daca gasesti pe cineva(o femeie, ca nu cred ca iti plac barbatii :D ), o indragesti, stii ca ti-ai dori mai mult de la ea( si ma refer la o relatie, o familie...bla, bla, chestii d'astea) si o afli ca fumeaza?! ce faci?! ca doar tu nu suporti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 dec 2007 23:30 de SORIN28
Ete na, inel cu diamant nu ii cumpar nici lu' mama (desi ar merita cate unu pe fiecare deget).
Si daca, asa cum am scris, nu o cred nici pe mama...cum sa te cred pe tine care nici macar nu te cunosc?!:ermm:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 dec 2007 23:28 de SORIN28
Ca fumeaza nu ma deranjeaza, ca cinsteste(doar animalele beau) ceva alcool in limita bunului simt si nu se imbata si sa ma faca de rusine, o fata in care nimeni nu-si baga nimic...daca ar fi si muta ar fi femeia perfecta :D
Si ce?! Aia ...
Pagina 2056 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
38 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||