Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hai sa ne smardoim

din 23 dec 2007 22:37 de omu_negru

mmdea, dupa nume e ungur sigur..mama lor...ei si cu tiganii cele mai prapadite natii ):(

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: La nervi, i-am

din 23 dec 2007 20:57 de nypd

jur ca esti suparata degeaba. omul e mult prea orgolios. asta e, ai incercat, lasa-l in treaba lui daca nu vrea.

Re: Nu ma inteleg deloc bine cu mama. Ce pot sa fa

din 23 dec 2007 18:56 de ine

angajeaza-ti un hitman:)

Re: Penis usor curbat

din 23 dec 2007 14:35 de rock

\ mei nu fii trist din cauza.....u poti sa faci cewa c restu nu pot......sa f**i dupa colturi:))(joke man >:D<

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 23 dec 2007 13:00 de omu_negru

ok, noi am vb intre timp...:-j cred ca ar trebui sa iti jurnalul deschis daca ai ceva de spus

Re: Re: de ce se dezbraca fetele?

din 23 dec 2007 12:53 de omu_negru

netlogul e ca si hi5-ul, deci fiecare este liber sa isi puna ce poze doreste, mai mult sau mai putin deocheate ;)

din 23 dec 2007 07:02 de DarkAngel

Pot zice ca mama ta nu este multumita de viata pe care o duce si nici de cea pe care a dus-o si incearca oarecum sa retraiasca anumite momente care le-a ratat prin tine incerccand sa te controleze si are un comportament manical obsesiv ceea ce nu ...

Re: Dereglare de la Postinor?!?

din 23 dec 2007 06:55 de DarkAngel

sangerare 2 saptamani??? tu ai citit prospectu??? du-te la doctor ca nu este ok deloc!!!! Neaparat sa mergi la un control medical!!

Re: Re: Re: Re: Re: Singurei de revelion....

din 23 dec 2007 02:10 de ExoticDream

Nu am fost dura, ci realista. Nu ai fost atent, dupa parerea mea, oamenii NU se schimba esential (aproape) niciodata, eventualele modificari fiind cel mult unele de suprafata (de exemplu, un partener poate renunta la un anumit obicei daca stie ca ...

din 23 dec 2007 02:09 de solokd

sa nu uitam sa mentionam si oamenii strazii si bijnitzarii ambulantzii ..oamenii care te lucrau pe la buzunare ca dee ei tot oameni sunt nu ?? :lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Descoperir

din 23 dec 2007 02:04 de solokd

ma haidetzi sa o luam pe alta parte ma refer la baietzi si in special la astia experimentatzi in arta sexuala ....daca voi credetzi ca fetele sunt toate niste c**** dc va folositzi de ele??? daca e vb de un baeram o petrecere cu gasca. care este ...

din 23 dec 2007 01:44 de ExoticDream

Din pozitia chinuita/stalcita in care ma aflam (dupa blocajul de la metrou), recunosc ca la inceput mi-a dat cu virgula (plus ca n-am luat in calcul copiii rataciti, cetatenii calcati in picioare de flux si cei imobilizati in masinile personale ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am doi pos

din 23 dec 2007 01:20 de Diazepam

ma iertatzi.. nu am citit ce atzi postat ceilaltzi.. voi posta doar parerea mea la intrebarea din titlul topicului.. din 2 parteneri oricare il vei alege.. vei pierde.. daca ai ajuns la faza cu alesu.. de obicei ii pierzi pe amandoi.. parerea mea e ...

Re: pastila de dupa luata gresit

din 22 dec 2007 23:34 de ana

Poti sa iei apstila pana la 72 de ore de la contact..prima apstila iar dupa 12 ore a 2 a pastila....Nu le iei pe amndoua odata....in functie de cat timp a trecut de la contact scad sansele de reusita.Stiam k la 72 de ore de la contact sansele de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Singurei d

din 22 dec 2007 21:29 de solokd

eh yo m-am obijnuit sa fiu singurel de sarbatori d.p.d.v. al unei relatzii ...cu timpul m-am obijnuit chiar daca imi este greu sa nu am cu cine ciocni un pahar de sampanie ...imi aduc aminte ca cel mai trist revelion al meu a fost acum 2 anisori eram ...

din 22 dec 2007 20:04 de solokd

incearca sa te ocroteasca ...in ochi ei inca mai esti fetitza cea mika ...fa o chestie ..daca tot te critica si mereu gaseste cate ceva de comentat in privintza stilului tau de viatza ....ia-o de mana si pune-o in fatza unei oglinde si intreabo ...

"Pastila de dupa" luata gresit

din 22 dec 2007 19:06 de Cosma

stiu k pastila de a doua zi se ia la 24 de ore. si nu exista decat un tip de pastila ''cu pricina'' in tara noastra. Stiu k se ia prima la 24 de ore dupa actul sexual si a doua la 12 ore dupa prima pastila. Daca cineva le ia pe amadoua odata la 24 de ...

Conditii sine qua non

din 22 dec 2007 14:10 de Anthony_Stradivary

Spre deosebire de voi am sa privesc din ungiul opus. Zilele trecute mi-am amintit de ce mi-a spus tatal meu pe la 16-17 ani: "Tute vei insura doar cand vei fi ministru." Se pare ca a fost prea optimist in aceasta apreciere. Dupa umila mea parere ...

Re: Re: Ce ma enerveaza azi?!

din 22 dec 2007 13:40 de baby

ba exista nu pot te asigur...... poate fi....nu pot= k nu ma lasa inima :-*

Re: Re: Ce ma enerveaza azi?!

din 22 dec 2007 12:50 de stefanoski

Prostii !! Vreau sa fiu pasare...dar nu pot ! ;);)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2059 din 3732
«   1 ... 2056   2057   2058   2059   2060   2061   2062 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare