Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Ce ma enerveaza azi?! din 20 dec 2007 14:07 de ExoticDream
Eu asa ma gandesc.... Din cate stiu, jobul acesta este cu mult sub nivelul pregatirii tale, inteleg ca oferta de locuri de munca reprezinta o problema nu tocmai usoara, dar.... stii vorba aia, daca vrei cu adevarat, poti! Cand terminam o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 dec 2007 14:00 de Nekunoskuta
Stai linistit, nu era pentru tine. Era pentru cineva care apreciaza o femeie chiar daca ea nu vrea sa fie cu el.
Re: Re: Re: Re: Am doi posibili parteneri: pe care din 18 dec 2007 18:21 de baby
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
pai da dar eu nu stiu c sa iti cer tie :rolleyes:
stiam yo k pupicul meu tre sa enerveze macar o pers:lol::lol::lol:
pt Stefanoski ...
Re: Re: Re: Am doi posibili parteneri: pe care sa din 18 dec 2007 18:15 de stefanoski
Daca eu castig, tu nu mai pui pupicul ala la fiecare post :D
Re: Daca tot suntem off topic.... din 18 dec 2007 17:31 de stefanoski
Vine Craciunul. Ce-ar fi sa nu va mai tachinati pe unde va "intalniti" ? :D
Mai ales ca de data asta ma simt prins la mijloc. :unsure:
Fiecare user e special in felul lui :flowers:
Cat despre propunerea pe lista...mi-ar face placere !! ...
Re: Re: #Tradati In Dragoste - Prima Tv din 18 dec 2007 16:23 de ExoticDream
Tind sa cred ca sunt regizate. Am fost pe vremuri in sala, la un concurs PRO TV, parca "Risti si castigi", nu mai stiu exact. La intrare, fiecare spectator completa un formular, in care, printre altele, ti se cerea sa spui daca ai vrea sa ajungi ...
Daca tot suntem off topic.... din 18 dec 2007 16:12 de ExoticDream
..... spre deosebire de Stefanoski, tie iti lipseste modestia, iar spre deosebire de Valentine, tu nu ai ajutat niciodata un alt user sa depaseasca o situatie critica, asa ca..... ce-ar fi sa fim macar un pic modesti?
Sa revenim on topic ...
Re: Re: Re: Re: Re: Revelion- unde il facem? din 18 dec 2007 16:04 de ExoticDream
Ai dreptate, in privinta simtului de orientare stau foarte bine. Cu Berlinul ala, evident glumeam.... stiam ca se vorbea despre orasul german, dar nici mie nu mi se pare locul ideal pentru revelion (care, a propos, NU se scrie cu majuscula pentru ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 dec 2007 13:31 de SORIN28
Normal ca n-am de unde sti, am umblat doar cu needucati(includ si varianta feminina)
Din nou, un sfat prost. De ce sa ii raman prieten, sa ma considere un "scump si sa si-o puna cu altu'?! Nu mai bine o trimit la origini si caut pe ...
Re: Re: Poti avea orgasm fara act sexual? din 18 dec 2007 11:13 de alinus
da ma refer si atingeri ff usoare si in zona intima.. deci exista?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 dec 2007 10:30 de Nekunoskuta
La oameni civilizati....dehhhh...n-ai de unde sti :ok:
@Agony Daca nu te-ai prins, prin varianta propusa de mine ai ocazia ca ea sa ramana cu gandul ca esti un scump pentru ca nu te bagi in relatia ei si poate alta data se va gandi sa reia ...
Re: Poti avea orgasm fara act sexual? din 18 dec 2007 10:25 de Nekunoskuta
Depinde de atingeri. daca includ si organul genital, deci masturbare, da, poate avea orgasm.
Re: sarcina fara penetrare ? da sau nu? din 18 dec 2007 10:24 de Nekunoskuta
Nu cred ca ai citit si te-ai documentat indeajuns daca pui astfel de intrebari idioate! Nu are cum sa ramana insarcinata daca sperma ta nu a ajuns in vaginul ei...asa se fac copii!
Re: sarcina fara penetrare ? da sau nu? din 18 dec 2007 03:44 de Stranger_to_love
Daca ai atins doar si nu ai penetrato nu are cum sa ramana insarcinata.
De fapt nici daca ai fi penetrato sansa ar fi fost infim de mica.
Frateeee chiar asa in halu asta.Ma oftic pe "copii" astia.Ce jocuri fac ei la 16 ani si eu nici acum ...
Sarcina fara penetrare ? Da sau nu? din 18 dec 2007 02:39 de andrei237
Salut!!! am si eu o intrebare (cu toate ca am citit mult si am pierdut mult timp sa ma documentez dar tot sunt nelamurit si mie frica): exista posibilitatea ca prietena mea sa ramana insarcinata in urma unui joc erotic. fara penetrare.(ea este ...
Poti avea orgasm fara act sexual? din 18 dec 2007 01:57 de alinus
ma refer daca o fata poate avea orgasm .. fara contact sexual.. din atingeri doar?
Re: Re: dc nu pot comnunica cu iubitu? din 18 dec 2007 01:35 de boww
da .. daca se poate vb cu mn despre orce... dar eu dc .. schimb subiectu .. mie ff jena
Re: Re: Re: de ce se dezbraca fetele? din 17 dec 2007 22:55 de Stranger_to_love
cum adica gen?
mi se pare ultima terminata laura andresan si urata si proasta.Macar daca era frumoasa,dar nici macar atat.
Alta chestie.Ca sa fii sexy sau ca sa ublii cu multi baieti nu trebuie sa fii si vulgara,dar se pare ca asa sunt ...
Re: de ce se dezbraca fetele? din 17 dec 2007 22:27 de SORIN28
Sincer, daca iubita mea si-ar posta pozele(mai dezbracate) pe netlo nu m-ar deranja. De ce?! Simplu: ceea ce altii vad doar in poze, ceea ce ei doar intuiesc eu simt...asa ca..nu vad problema. Da, poate as simti ceva gelozie ca vad si altii ceea ce ...
Re: Re: de ce se dezbraca fetele? din 17 dec 2007 22:20 de oanaaaaa
netlog=site gen hi5,unde lumea isi afiseaza pozele,blogurile si intra in ligatura cu alte pers.
Unele fete, pt a obtine mai multe comentarii la poze(altfel nu-mi explic) isi pun poze cu ele seminud!
Dar generalizand,ajungem si la cele gen laura ...
Pagina 2062 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
29 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||