Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 14 dec 2007 22:05 de Nekunoskuta

Alta solutie ai? Daca da, foloseste-o. Inca ceva: stai calm ca nu mori dupa o luna fara sex ;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 14 dec 2007 21:55 de Nekunoskuta

Daca ai fi fost mai atenta intelegeai sfarsitul acestei povesti ;)

Re: Usturime la urinare dupa masturbare

din 14 dec 2007 21:41 de nypd

raspunsul e ca n-are nimic. si pe mine ma ustura uneori cand nu beau suficiente lichide. daca bea destul si tot il ustura e posibil sa aiba o infectie urinara... cel mai bine ar fi sa mearga la doctor si sa nu mai discute astfel de probleme cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce

din 14 dec 2007 21:33 de tematoare

Cititi oameni buni si dati-va cu parerea. Angela, nu-mi pari absolut deloc consecventa in afirmatii. Ai grija ce simti, ce simte acest om si mai ales ai grija ce faci, cum actionezi si mai ales cand. Eu ma indoiesc puternic ca tu chiar il ...

Re: Re: Ce ar trebui sa fac dak nu vrea casatorie?

din 14 dec 2007 21:26 de tematoare

solokd, nu esti pus la curent cu noutatile

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Usturime la urinare dupa m

din 14 dec 2007 20:47 de Stranger_to_love

nare nici o importanta ca e virgin

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Amicitie cu mu

din 14 dec 2007 19:32 de Agony

Ne-am apropiat mai mult, ne-am imprietenit, dar din ce in ce incep sa tin mai mult la ea si sa fiu melancolic :(M-as gandi sa nu o mai bag in seama...chiar daca vreau sa o ajut, dar mai mult ma amagesc eu decat o ajut pe ea... Ati avut dreptate ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CE SA FAC???????

din 14 dec 2007 18:34 de nypd

in problema asta femeile n-au de ce sa se planga totul depinde numai de ele. daca ele accepta sa fie proaste, sa suporte consecintele. daca se respecta pe ea o femeie nu se f*** cu impresari care spun ca nu le convine cu prezervativ ca e nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Usturime la urinare dupa mastu

din 14 dec 2007 17:51 de baby

din cate am inteles doar dupa ce se masturbeaza. da se masturbeaza pana ejaculeaza....iar apoi il ustura ceva timp. daca ar fi infectie urinara l-ar ustura de fiecare data knd urineaza! in schimb la el nu e asa. faptul k e virgin are vreo ...

Re: Re: Re: Re: Usturime la urinare dupa masturbar

din 14 dec 2007 17:42 de Stranger_to_love

Inteleg ce zici ca vien din interior.Ciudat este ca il ustura doar dupa ce se masturbeaza.Sigur doar atunci il ustura? Poate e o infectie urinara. Pe de alta parte.Se masturbeaza pana cand ejaculeaza? Mi s-a mai intamplat cred daca nu termin ...

Re: Re: Read and learn

din 14 dec 2007 17:24 de Vali

"Daca barbatul ar sti realmente valoarea pe care o are femeia ar merge in patru labe in cautarea ei." Daca sunteti femeie, cu siguranta ati aseza virgula dupa cuvantul "femeia". Daca sunteti barbat, cu siguranta ati aseza virgula dupa cuvantul "are".

Re: Re: Re: Re: Re: Re: CE SA FAC???????

din 14 dec 2007 17:15 de tematoare

Daca nu le place cu prezervativ, atunci sa suporte consecintele. Anticonceptionalele au efecte secundare asupra sanatatii femeii, pe cand un barbat nu pateste nimic daca isi pune prezervativul pe ,,obiectul muncii''.

Re: Re: Re: Melodii preferate

din 14 dec 2007 17:03 de Vali

Mi se pare mie sau face trimitere directa la tiganii care sunt vazut drept romani pe afara?:ermm: Daca la tigani face referire...e tare melodia!:D

Re: Re: Re: Usturime la urinare dupa masturbare

din 14 dec 2007 16:11 de baby

stranger nu e vb k se masturbeaza pana se irita! usturimea aia vine......di interior....nu stiu cum sa iti explic! deci nu e o afectiune a pielii... banuiesc k e ca atunci cand racesti...si te ustura si cand urinezi. :-*

Re: Re: Usturime la urinare dupa masturbare

din 14 dec 2007 14:59 de Stranger_to_love

Pai daca se masturbeaza pana se irita.Spune-i sa o frece mai bland.

Re: Re: Re: Dragoste pe net

din 14 dec 2007 11:08 de tematoare

De scris corect gramatical ai auzit? Daca nu, iti spun eu ca exista asa ceva si asa ar trebui tu sa scriu: fara ,,yo" si sa pui cratimele acolo le e locul(ex. ,,am patito''-->corect se scrie ,,am patit-o'') si semnele de punctuatie. Asadar, ...

Re: Re: Re: Dragoste pe net

din 14 dec 2007 11:05 de tematoare

M-ai innebunit cu textul asta fara cap si fara coada. Mai pune si tu semnele de punctuatie acolo unde le e locul, altfel nimeni nu mai intelege ce ai vrut sa exprimi in mesaj.

Re: Re: Re: Re: Veninul din suflet

din 14 dec 2007 10:57 de tematoare

Ti-am trimis mesaj, sper ca l-ai primit.

Re: Re: Re: Veninul din suflet

din 14 dec 2007 01:01 de ExoticDream

Foarte bine ca nu le-ai pus gand rau, indiferent ce ti-ar sugera sufletul, ratiunea iti va arata ca nu ai face decat sa pierzi definitiv inclusiv prietenia lui/lor. "Veninul din sufletul tau" este mai bine zis o frustrare care va muri incet-incet ...

Re: Re: Re: Seductie sau a fi tu insuti (statistic

din 14 dec 2007 00:41 de ExoticDream

N-am vrut sa fac discriminari! Si-apoi..... sunt si femei care agata ca voi! Tu raspunde la intrebare, nu te fofila! :-`:-`:-`

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2065 din 3732
«   1 ... 2062   2063   2064   2065   2066   2067   2068 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare