Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Veninul din suflet din 12 dec 2007 11:06 de tematoare
Buna tuturor! Am o problema care imi macina sufletul si m-am gandit sa apelez la ajutorul vostru. Situatia sta in felul urmator: Cu mai bine de sapte luni in urma am cunoscut pe internet un baiat. Am vorbit foarte multe cu el, din aproape toate ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 dec 2007 00:56 de Diazepam
e o slabiciune de caracter sa poti fi obligat sa faci asa ceva. fara suparare, nu vreau sa atac pe nimeni. sunt neutru in aceasta problema pentru ca nu ma priveste. incerc doar sa-mi spun parerea ca, doooh, e un forum si cam asta inseamna un forum, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 dec 2007 00:45 de _claudiaa_
auzi scumpul meu .......sau cum vrei sa iti spun.....nu team obligat sa faci nimika si daca a fost asa si nu vroiai nu faceai da?....daca nu vroiai...sau ma rog.....eu nu team putut obliga cu nimika eu aicea tu acolo ,,,,astea au fost ultimele mele ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 dec 2007 00:43 de Diazepam
dani, scuze ca iti spun asta, dar dragostea nu e gratis, si daca tu consideri o promisiune facuta iubite la cererea ei, o obligatie, gresesti. eu unul o consider ca pe o dovada despre intentiile tale in legatura cu ea. nu cred ca ti-a cerut sa-i ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 dec 2007 00:38 de Danny_DaBoss
pai cam am fost obligat pana acuma sa fac promisiuni. Promiti ca o sa faci asa sau promiti ca o sa fie asa ? Daca zic nu.. e problema. Daca zic Da, toata lumea e mai fericita, mai putin prostu la care ii se sparge totu in cap. :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 dec 2007 00:33 de Diazepam
cine te tine ? si gresesti. promisiunile nu sunt obligatii. promisiunile sunt dovezi ca esti cu adevarat o persoana serioasa(asta bineinteles daca le indeplinesti) :rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dorinta ei din 12 dec 2007 00:27 de Stranger_to_love
]
WTF???? Ti-ai schimbat data nasterii?? Parca erai nascuta in 1969 !!! Daca intradevar esti nascuta in 1982 atunci mai stam de vorba :)))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 dec 2007 00:20 de Diazepam
pai vorbiti pe net, sunati-va daca crezi ca live nu ar merge treaba. vorbiti si lamuriti ce aveti de lamurit. sau e o problema? nu stiti care sa faceti aces pas spre a comunica? ma rog eu nu cunosc situatia voastra, ce a fost intre voi. din pacate ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 dec 2007 00:06 de _claudiaa_
nu neam vazut de ceva timp el e din arad eu satu mare si daca ne vedem nush....daca o sa iasa ceva bine....sau ne este frica ....::D:D:Deu cel putin asa cred apoi el nush :(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 dec 2007 00:01 de _claudiaa_
vreauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sa il uit dar............mai exista ceva ce ma tine in loc:(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 dec 2007 23:56 de Diazepam
sa-ti spun de ce ? :rolleyes: pentru ca si in momentul de fata tu stai pe acest forum in loc sa-ti vezi de teza sau ma rog, tezele pe care le ai maine, de aia. si il bagi in seama si pe subsemnatul:rolleyes: si il vezi si iti amintesti de el si asta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 dec 2007 23:52 de _claudiaa_
dar nu am chef de prieteni nu am chef sa ies in oras nu am chef sa fac nimika :`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 dec 2007 23:51 de Diazepam
eu unu cand vreau sa uit de cineva o ignor total. imi caut alta ocupatie. desenez, ma joc, ies pe afara cu prietenii, socializez. se mai intampla sa am norocul sa dau de o alta fata, care ma da gata si uite asa incet incetm trec cam peste toate ...
Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste pe net din 11 dec 2007 22:46 de omu_negru
merita sa incerci....daca merge bine, daca nu iarasi bine...nu e un capat de tara daca nu va iesi totul bine, iar nu esti si nici un ultima care ai o asemenea relatie.
asa cum spunea si danny GO FOR IT !
Re: Re: Re: Re: cum sa fac sa imi revin ? din 11 dec 2007 22:45 de _claudiaa_
si eu am zis la fel....ca nu as ierta niciodata dar nu sti cum e pana nu ajungi in situatia in care nu sti ce decizie sa iei ce sa faci cum sa faci sa fie bine... nu vb in numele lui stiu destul de bine ce am suportat luna asta......da recunosc ...
Re: Re: Re: cum sa fac sa imi revin ? din 11 dec 2007 22:42 de Florica
De ce vorbesti in numele lui? Eu nu cred ca a trecut...chiar daca a lasat impresia ca a facut-o.
Repet: [b]eu nu te-as fii iertat pt ce ai facut niciodata[/b], deci nu pot sa il acuz...
De acuzat la el este ce a facut dupa despartire...nu ca ...
Re: Re: cum sa fac sa imi revin ? din 11 dec 2007 22:39 de _claudiaa_
da stiu dar am trecut impreuna peste greseala ai....si totul era ok pana cand a aparut ea....ok nu zic nimika dar totusi daca au facut`o ptr ca sa ma simt eu aiurea dc nu se tin pana la capat.....?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce faceti de C din 11 dec 2007 22:37 de _claudiaa_
ai dreptate dar inca nu am puterea sa imi revin....:.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce faceti de Craci din 11 dec 2007 22:33 de omu_negru
nasol de tine...ar trebui sa fii mai vesela, chiar daca "exista unii" care iti fac viata amara
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hmmm din 11 dec 2007 22:04 de Florica
Din punctul tau de vedere nu ai facut nici un show; din punctul de vedere al altora ai facut un show ieftin, al carui deznodamant ar fi putut fi decat un arsenal de rosii aruncate
Nu a spus nimeni ca nu ai fi fost sincera, doar ca aceea ...
Pagina 2067 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
32 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||