Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: in orash..

din 11 dec 2007 21:55 de Nekunoskuta

Nu ai raspuns la ultima intrebare. ;) Si nu...realitatea mea nu e cea descrisa de tine pentru ca nu traiesc in acele situatii. Realitatea mea e plina de bune si rele...a ta numai de bune...nu te temi de rele? Pentru ca le-ai trait cand nu ai mai ...

Re: Re: Re: Esti ratat daca...

din 11 dec 2007 21:53 de Nekunoskuta

Asta ar fi un motiv ce ar trebui inclus in lista: sa folosesti astfel de programe pentru a vedea cine sta pe invisible. :lol:

Re: Re: Re: Re: Prietenie dupa despartire?

din 11 dec 2007 20:41 de Diazepam

daca esti un tip nasol care nu are incredere in el, da, exista sansele acelea, dar daca ai incredere in tine nu cred ca e posibil sa calci stramb :ok: eu unu am ramas amic cu majoritatea fostelor mele prietene si inca nu am calcat stramb de catziva ...

Re: Re: Esti ratat daca...

din 11 dec 2007 11:52 de baby

exista programe pt e vedea cine sta pe invisible :p:p

Re: Re: hmmm

din 11 dec 2007 11:50 de Macarena

pai daca "el" nu ma vrea inseamna ca sigur sunt o proasta :love: ma iubesc B)oricum am inteles ca nimic nu e ceea ce pare si sentimentele sunt atat de aparente cateodata :rolleyes: va iubesc :flowers: ExoticDream rullz :~* I shall be a lesbian ...

Re: Esti ratat daca...

din 11 dec 2007 03:08 de nemesis

Mda... ghinion! Am sub 10 ID-uri. ...dar am si o intrebare: Cursul ala amarat de logica, se mai face la liceu? ("Te enervezi cand vezi pe cineva pe invisible ") :blink:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trecutul nostru.

din 11 dec 2007 03:01 de nemesis

:D ..si "Sarbatori fericite!", dupa cum ti-am spus.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 10 dec 2007 21:23 de plm

puteai sa pui in ghilimele a muri...

Re: Re: Re: Eu 22, EL 38

din 10 dec 2007 20:57 de tematoare

Ar fi bine daca ne-ai furniza si urmatoarele informatii: 1.de cat timp sunteti impreuna? 2.de cat timp va cunoasteti? 3.el a mai fost sau nu casatorit? are sau nu copii? 4.ati intretinut raporturi sexuale pana acum? Parerea mea e ca aceste ...

Re: Pot ramane insarcinata asa??

din 10 dec 2007 20:35 de :P

Daca luai pastila din prima zi de menstra erai protejata inca de atunci,daca ai luat-o dupa aceea e nevoie de protectie suplimentara 7 zile...asa este regula,iar faptul ca ai luat inca o pastila nu stiu cu ce credeai u ca te ajuta.De cat timp iei ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 10 dec 2007 19:52 de Nekunoskuta

Nu am glumit DELOC cand am spus ca de durere iti va muri! Am fost cat se poate de serioasa! Sau tu crezi ca poti mentine o erectie daca te doare tare de tot?

Re: Re: Re: Re: Re: Baieti...sunteti pregatiti pen

din 10 dec 2007 19:47 de Nekunoskuta

Dau un exemplu: tu mostenescti de la bunici un apartament pe care il inchiriezi si banii ii strangi, tu intretinandu-te din salariu. Strangi asa vreo 20.000 lei intr-o banca. Il cunosti pe el, are un salariu frumos si un apartament in care ...

Re: Ce faceti de Craciun si de Revelion ?

din 10 dec 2007 19:32 de Nekunoskuta

De Craciun o masa in familia mea si daca ii permite serviciul iubitului o fuga pana la parintii lui la tara. De Revelion nu avem inca planuri, ori ne adunam mai multi prieteni si colegi si facem la un restaurant ori facem doar noi2 acasa :~*

Re: Re: Re: Re: in orash..

din 10 dec 2007 19:26 de VladX

bre am precizat ca tin bautura sub control si nu invers.. adica beau..dar cu limita..si cred ca daca nu as avea trecutul care il am.. as fi un prieten perfect pt orice femeie.. si nu, nu is modest .. in ce priveste realitatea mea si realitatea ...

Re: Re: Re: in orash..

din 10 dec 2007 19:21 de Nekunoskuta

Ok...sa zicem ca tu eati super-bine, ca ai viata pusa la punct, ca totul e perfect...atat timp cat bei. Oare bautura nu-ti distorsioneaza realitatea? Oare realitatea "ta" e aceeasi ca a "noastra"? Nu realizezi ca problema ta e de natura ...

Re: Re: Eu 22, EL 38

din 10 dec 2007 18:57 de the one

Am cerut parerea de la persoanele care au trecut prin asta, cateva sfaturi despre ce gandesc barbatii de peste 30 ani, despre planurile pe care le au barbatii la 38 ani.Nu am cerut parerea daca sa continui sau nu relatia, ci doar niste pareri cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 10 dec 2007 18:45 de plm

ms mihai si apropo nekunoscuta raspunzi greu la mesaje si cand raspunzi mai faci si mijto ... ce fel de forum e asta .. daca tot esti moderator... fii mai serioasa putzin in treaba ta

Re: Re: Mi s-a fisurat ata si mi-a curs sange...

din 10 dec 2007 18:43 de plm

si cand se rupe atza am auzit ca e belea ca vezi doamne ca iti curge sange vro 10 min sau nush ce plm... si n-ai cum sa opresti carei faza de fapt daca se rupe in timpu actului sexual?

De ce sunt importante cuvintele de dragoste?

din 10 dec 2007 17:38 de Andrei

- 5 motive pentru care TREBUIE să spui „Te iubesc”. Iar lista rămâne deschisă! - Un singur trandafir are o valoare mai mare pentru cel ce trăieşte decât ditamai coroana entru el mort. (Hal Urban) Izvoare de forţă Vă propun ...

Re: Re: in orash..

din 10 dec 2007 17:15 de VladX

ok sa fiu onest.. am incercat sa ma las.. am stat cam o luna fara alcool ( no kidding) .. si incepusem sa fiu depresiv.. sa nu mai pot face dragoste cu pritenea etc.. numai prostii..apoi am reluato..corect, nu mai beau pana nu ma pot ridica de pe ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2068 din 3732
«   1 ... 2065   2066   2067   2068   2069   2070   2071 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare