Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: CE SA FAC???????

din 13 dec 2007 22:24 de dorinda

Stai tu linistit ca nu tuturor la place cu prezervativ...sau nu multi au auzit de el. Am patit-o si eu cu un fost prieten..pana s-a obisnuit cu ideea...a durat ceva. Dar i-am zis clar: prezervativ sau alege ce vrei: fata sau baiat? Cand a ...

Re: Re: Seductie sau a fi tu insuti (statistica)

din 13 dec 2007 22:16 de Florica

Nu comparati seductia in cazul femeilor cu seductia in cazul barbatilor. O femeie, daca arata acceptabil, trebuie doar sa-si dea pantalonii jos pentru ca de obicei barbatii vaneaza, nu femeile...asa ca nu bagati in aceeasi oala capra cu varza;)

Re: Re: Veninul din suflet

din 13 dec 2007 19:56 de tematoare

SORIN28, ai fost de-a dreptul dur. Nu am realizat prea tarziu, am realizat cand trebuia pentru ca nu cred ca pe net te poti indragosti la fel de repede ca in viata reala. Nu pot sa le spun sa fie fericiti pentru ca ar insemna sa fiu o ipocrita, ...

Re: Re: Veninul din suflet

din 13 dec 2007 19:50 de tematoare

ExoticDream, nu ai un id de mess? Daca nu vrei sa-l dai aici, anunta-ma ca ti-l dau eu pe al meu.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Marijuana si pastila d

din 13 dec 2007 19:41 de DarkAngel

Refexe diminuate sistem nervos incetinit sinapse distruse.. But Hey at least it feels damm goood :. Aaa da si o dependenta psihica de anumite senzatii intradevar merita si la 30 de ani.. hmm hepie in toata regula :-`

Re: Bubite pe labii!!!

din 13 dec 2007 19:35 de DarkAngel

Ar fi indicat sa mergi la un control medical si tu si prietenul tau chiar daca aparent el nu are nimic:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Amicitie cu muza?

din 13 dec 2007 19:09 de Agony

Ai dreptate, aici am gresit :(

Re: Re: Re: Re: Intrebari despre masturbare

din 13 dec 2007 17:27 de madagascar

Mha baieti si eu am aceeasi problema nui vorba ca mha ustura da mha doare ,dar daca ating cu ceva umed nu am nimik?dc?Si nu are cum draqu sa fie vreo bacterie pentru ca nu am facut nici un contact sexual?

Re: Re: Re: Himen rupt = sange?

din 13 dec 2007 14:13 de marky

si la romani tot asa se antampla asta numai daca nai mai facuto niciodata cum pot sa spuna ca am facut si na curs asta poate sa spuna numai persoana cu care a facuto daca a fost virgina sau nu ca doar no fi prost.:lol: :lol:

Re: Seductie sau a fi tu insuti (statistica)

din 13 dec 2007 12:26 de Nekunoskuta

Eu sunt o seducatoare de felul meu asa ca nu ma pot exprima :lol: Cand vreau pe cineva il seduc fiind eu ;) Nu am sedus niciodata doar pentru sex, mereu s-a terminat cu o relatie. Nu seduc pe oricine ci doar daca am gand de relatie. Pentru ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce faceti de C

din 13 dec 2007 02:30 de ExoticDream

Si eu vreau!!! Dupa parerea mea, daca esti cu cine doreste sufletelul tau, poti sa-l faci si la Adunatii Copaceni, si-n Caraibe la fel de bine, dar daca nu, atunci intr-un oras strain ar fi ideal! Nu conteaza daca e frig si nu cunosti pe nimeni, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 13 dec 2007 02:00 de ExoticDream

End of story si pe acest subiect. Fiecare din cei trei combatanti si-a spus [i]of[/i]-ul intr-un topic separat, am asistat la evenimente desfasurate cu o viteza ametitoare intr-un triunghi ale carui laturi au iesit pe rand in prim plan. Intai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 13 dec 2007 01:32 de ExoticDream

Aici se incheie si subiectul Claudiei. Din aceasta poveste la care am fost martori cel putin aici cu totii sper ca fiecare sa fi invatat cate ceva. Este adevarat ca rufele nu se spala in public, insa uneori durerea care te macina este atat de ...

Re: Veninul din suflet

din 13 dec 2007 01:07 de ExoticDream

Cand le-ai facut cunostinta nu aveai de unde sa stii ce se va intampla, nu are sens sa te judeci pentru acel gest de altfel onest. Faptul ca ei doi s-au placut si acum au o relatie nu este un lucru cu care poti lupta, trebuie sa-l accepti, nu ai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Amicitie cu muza?

din 13 dec 2007 00:55 de ExoticDream

Cum adica nu are incredere in tine?!? Ce fel de amici/prieteni sunteti? Daca tot vrei sa fii corect pana la capat, de ce nu o lasi sa te cunoasca asa cum esti cu adevarat? Poate tocmai faptul ca nu esti ca restul sa o apropie de tine..... Tu ...

Re: Gravida dupa 2 saptamani?

din 13 dec 2007 00:14 de ExoticDream

Tu ce vrei sa stii, de fapt: daca poti ramane insarcinata in urma unui contact sexual fara protectie intamplat acum doua saptamani sau daca poti ramane insarcinata in aceste doua spatamani de dupa contactul cu pricina (timp in care mai faci sau ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Baieti...sunteti pregatiti

din 13 dec 2007 00:09 de ExoticDream

Exact asta am si spus: nu conteaza cine ce are, evident ca as contribui cu tot ce am si as mai face si rate pe cateva decenii daca ar fi nevoie, doar ca m-as simti eu mai bine daca am pune sume apropiate sau daca eu nu as veni cu muuuuuuult mai ...

Re: Re: Dragoste pe net

din 12 dec 2007 19:14 de ely_alina80

BUNA sincer eu nu mai cred de mult in net de vreun an am fost si eu indragostita pe net si nu o data credeam in net am sperat vreo 3 ani ca iti poti gasi pers potrivita pe net si tot eu am suferitjavascript:; javascript:; un sfat...mai ales daca nu ...

Re: Re: Re: Re: Amicitie cu muza?

din 12 dec 2007 14:21 de Agony

Ce sfaturi mature imi dati :lol: Eu mereu am procedat just si am pierdut, dar atata timp cat sunt impacat cu mine mi se rupe daca pierd sau castig. P.S: Daca nu o iubeam, poate procedam altfel... Iubirea e lipsita de altruism...

Re: Dragoste pe net

din 12 dec 2007 13:15 de tematoare

tu cati ani ai?dar el? presupun ca tu 18-25, iar el 35-44

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2066 din 3732
«   1 ... 2063   2064   2065   2066   2067   2068   2069 ... 3732   »

loading...