Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: devine flasc in momentul penetrarii

din 17 dec 2007 04:58 de DarkAngel

Banui ca nu ai probleme de sanatate deci in cazul acesta singurul factor poate fi cel psihic+lipsa de experienta. Ideea este simpla trebuie sa nu fi grabit,cat mai putin emotionat stresat sau prea concentrat la ceea ce faci... incearca sa simti ceea ...

Re: Re: Re: devine flasc in momentul penetrarii

din 17 dec 2007 00:02 de baby

pai nu de 4 ori in aceesi zi mey :-*

Re: Re: devine flasc in momentul penetrarii

din 16 dec 2007 23:32 de stefanoski

De 4 ori in aceiasi zi ?? mi-e greu sa cred ca in aceiasi zi ai incercat de 4 ori si nu ai reusit. Nu-ti pot da mari sfaturi, n-am experienta, dar cred ca daca te scapi odata, va mai jucati un pic, sarutari, mangaieri, dupa 10 minute revine erectia ...

Re: De ce nu am orgasm?

din 16 dec 2007 21:53 de baby

poate daca va straduiti mai mult....:-` ar iesi cv.... :-*

Re: Gravida dupa 2 saptamani?

din 16 dec 2007 19:17 de nekunoscuta

dar daca el sia dat drumu afara ? si nu in mine ? tot sunt sanse ? sa fi ramas gravida ?

Re: Partea zilei cand dureaza mai mult actul sexua

din 16 dec 2007 17:06 de DarkAngel

degeaba dureaza n ore daca calitatea lasa de dorit.... deci mai gandeste-te inainte de a crede ca prietena ca impresionata daca ai cantitate de angro si calitate lipsa

Melodii preferate

din 16 dec 2007 10:06 de SORIN28

[b]Parazitii - Drogurile schimba tot[/b] Dezamagit de viata ta, de exigenta parintilor Esti prins usor in mirajul drogurilor Ai mers mereu pe mana prietenilor Fara sa stii partea intunecata a lor Te`ai apucat la caterinca Cu baietii pe ...

Re: Partea zilei cand dureaza mai mult actul sexua

din 16 dec 2007 02:27 de ExoticDream

Dragilor, voi nu mai sunteti de mult la "prima data", asa [b][i]ca maine va mut subiectul la "Viata sexuala"[/b][/i], asta daca nu constat ca destinatia potrivita ar fi "Aberatii".... (!)(!)(!)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avantajele si dezavantajel

din 16 dec 2007 02:13 de ExoticDream

Din punctul meu de vedere, varianta 2 este cea ideala (cu variatiuni de genul "un weekend din sapte dau o fuga la parinti si petrec o noapte sau doua acolo"), dar ma tem sa generalizez pentru ca eu sunt genul de persoana cu o inertie mare, adica ...

Re: hellp me

din 15 dec 2007 22:49 de baby

mda misto faza.......cum sa afli dak esti pregatita ... pai eu zic k vine de la sine..... :-* iar cu frica si durerea....sa zicem k trec :(( :-*

Dereglare de la Postinor?!?

din 15 dec 2007 18:59 de bluff

as avea o intrebare sunt foarte ingrijorata in 18 19 oct mia venit menstruatia s terminat prin 25 26 aapoi am fost nevoita sa iau postinor iar dupa 6 zile mia venit iar menstruatia sau sagerarea cauzata de postinor ... aceasta a durat 2 sapt si 3 4 ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 15 dec 2007 18:26 de stefanoski

Varianta 1 e ok ! ;) Varianta 2...sucks ! nu o iubesti, crede-ma :ok:

Mi-as incepe viata sexuala...

din 15 dec 2007 18:25 de andreea

buna tuturor.. am si o nelamurire... as vrea sa-mi incep viata sexuala.. de unde stiu ca-s pregatita? nu-as vrea sa regret mai incolo.. binenteles ca as face-o cu prietenul meu care ne iubim si ma respecta... dar sincer mie si frica cum o sa fie, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Intrebari despre masturbare

din 15 dec 2007 17:42 de un_baiat

du-te la doctor o sa iti spuna ca ai un fel de "infectie" si o sa iti dea o crema si o sa te sfatuiasca sa iti introduci penisul nedecalotat de mai multe ori pe zi intr-un pahar de plastic cu ceai de musetel

Re: Nu ma inteleg deloc bine cu mama. Ce pot sa fa

din 15 dec 2007 17:21 de tematoare

Referitor la partea cu telefoanele dese, vreau sa va ,,spun'' ca i-am zis sa ma sune mai rar, la care ea mi-a zis ceva de genu' ,,bine, n-am sa te mai sun'', doar ca curiozitatea excesiva nu i-a permis sa se abtina de la a ma stresa. Adica ea de ...

Nu ma inteleg deloc bine cu mama. Ce pot sa fac?

din 15 dec 2007 16:57 de tematoare

Ciau! Nu ma inteleg deloc bine cu mama. Nu totdeauna imi pasa de lucrul acesta, dar si cand imi pasa, e jale(adica ma intristez rau de tot). Sa va scriu ,,pe scurt’’ cum sta treaba : mama a divortat de tata cand eu aveam cateva luni. Am fost ...

din 15 dec 2007 15:36 de tematoare

Eu cred ca de fapt tu nu ai fost atenta. Ii uram succes in noua relatie pentru ca stiu ca de primul s-a despartit. :devil::devil::devil:

din 15 dec 2007 00:42 de nypd

daca poti, ignor-o si las-o sa se supere. relatia de "prietenie" cu ea nu-ti poate aduce decat multa multa multa multa f multa :devil: oftica asa ca incearca sa get over this friendship. stiu ca nu e tocmai cea mai buna consolare:p, dar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am

din 14 dec 2007 22:20 de Agony

1.Pot s-o ignor dar atunci se v-a supara pe mine. 2.Pot sa continui sa vb cu ea, eu incerc sa ma abtin, dar sentimentele mele se vor adanci, oricum ei cred ca nu ii pasa daca sufar sau nu atata timp cat e in centrul atentiei, dar eu o ...

Usturime la urinare dupa masturbare

din 14 dec 2007 22:11 de baby

de ce sa nu mai discute cu mn?:(( dar eu ce am? :(( :((:((:(( oricum mc pt rasp:-*

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2064 din 3732
«   1 ... 2061   2062   2063   2064   2065   2066   2067 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare