Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: de ce se dezbraca fetele?

din 17 dec 2007 22:10 de Stranger_to_love

Detaliaza,explica mai bine. Ce este "netlog"? forum sau ce? Care se dezbraca unde? Pt. reviste? Pe videochat? Unde sa se dezbrace? Daca se dezbraca(o sa ma lamuresti poate unde si cum se dezbraca) si dupa aia se mai si plang dovedeste ca ...

Re: Usturime la urinare dupa masturbare

din 17 dec 2007 21:32 de baby

iti multumesc ft mult pt raspuns :-*

Usturime la urinare dupa masturbare

din 17 dec 2007 20:56 de felcerul

Sa mearga la medic, ca e o infectie a uretrei (deci nu urinara). Nu-l doare cand nu se masturbeaza deoarece partea infectata nu este deranjata ca atunci cand se masturbeaza. Sa stii ca uretra te mai doare si cand daca esti infectat cu candidoza. Dar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 17 dec 2007 20:31 de Nekunoskuta

Poti recurge la o varianta de mijloc: ii spui ca pe viitor o vei ignora pentru ca sentimentele tale pentru ea s-au adancit si nu vrei sa-i faci ei rau si nici tie.

Re: Re: Avantajele si dezavantajele mutarii impreu

din 17 dec 2007 20:29 de baby

wow sunt constienta k sunt ft multe responsabilitati.......da mie mi-ar fi teama la inceput:((:(( :-*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avantajele si dezavantajel

din 17 dec 2007 20:19 de Nekunoskuta

NU sunt deloc de acord cu aceasta afirmatie!!! Daca nu gasesti bucurie cand il vezi zilnic pe omul de langa tine inainte de casatorie, ce sa mai ceri dupa vreo 5 ani de casatorie? :(

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CE SA FAC???????

din 17 dec 2007 17:52 de oanaaaaa

cum am mai zis: "Avantaje: Este metoda reversibila cea mai eficienta, usor de administrat; nu afecteaza dorinta sexuala; diminueaza durerile din timpul menstruatiei, reduce cantitativ mentruatia si regleaza ciclul menstrual; diminueaza riscurile ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Revelion- und

din 17 dec 2007 17:52 de stefanoski

Tu ai zis-o !! nu eu :-`:-`

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Revelion- und

din 17 dec 2007 16:20 de baby

eu sunt moldoveanca:lol::lol::lol: sunt perfecta? :~*:lol::lol::lol::lol: m-am decis ...cel mai frumos e un revelion acasa...cu prietenii...o petrecere super... :rolleyes::love::-*:love::-*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Revelion- unde il

din 17 dec 2007 15:14 de SORIN28

Arata-mi tu pi al de spune seva de rau de moldovensele mele:devil:( doamne.., gospodine..., curve...:-` ) Fumeia perfecta( daca era si muta :lol: )

Re: Re: Re: 3 turisti

din 17 dec 2007 14:46 de stefanoski

Daca nu vrea sa inteleaga...nici nu m-am mai chinuit sa-i explic din nou :)

Re: Re: Re: Re: Gravida dupa 2 saptamani?

din 17 dec 2007 14:23 de mayasha

Pentru mine, aproape nule nu inseamna 0.e acel lichid care se 'degaja' atunci cand baiatul este foarte excitat, in timpul actului sexual. si care contine spermatozoizi.deci sansele nu sunt 0. Auzi, dar cel mai bine, du-te si fa-ti un test de ...

Ce ma enerveaza azi?!

din 17 dec 2007 14:20 de SORIN28

Oare chiar fara una peste bot, copchii astia tampiti nu pot intelege ca alcoolul doar iti da impresia ca semeni cu Arnold si ca nu esti ca el?! Sincer imi pare rau dar nici nu pot sa iert pe unu care imi cere bani(si il iert), incearca sa imi bage ...

Re: Re: Re: Lately..

din 17 dec 2007 14:18 de mayasha

:ok: in plus, afara era frig, incepuse sa ninga, si trebuia sa ne incalzim si noi cumva..iar ceaiul e perfect pentru asta. hmm..dar vad k pe aici se cam citesc jurnalele.. :-` in fine, eu una nu ma supar..daca voiam sa am un asa zis jurnal pe ...

Re: Re: Re: Gravida dupa 2 saptamani?

din 17 dec 2007 14:15 de SORIN28

Sansele ca tu sa ramai gravida atunci cand el ejaculeaza in exterior sunt aproape nule(adica 0 ) NU mai speria fata degeaba. :ok:

Re: Re: Re: Lately..

din 17 dec 2007 13:56 de dan_is

:lol::lol: asa-i ,nu toata lumea consuma alcool sau nu intotdeauna ca unii :lol: ...oricum gusturile nu se discuta , acu sa nu te superi ca postez in jurnalul tau :D ..dar cum n-am altceva de facut :)

Re: Re: Lately..

din 17 dec 2007 11:59 de mayasha

=)) :lol::lol::lol::lol: stai tu linistit.k mai sunt si unii care nu prea beau..mai ales daca sunt cu masina.oricum s-a speriat tipu' de la bar..cand am cerut..7 ceaiuri... :lol::lol: aaaa si nu le-am dat eu ceai, ei au vrut.

Re: Gaze din vagin?

din 17 dec 2007 10:13 de mayasha

gaze? :lol::lol::lol: are dreptate Danny DaBoss..atunci cand fata e excitata si "tu pompezi aer inauntru"..ceva legat de presiune...aerul iese..tot pe acolo..si de-aia se poate auzi un zgomot ceva mai neplacut. Daca va deranjeaza acel ...

Re: Re: Gravida dupa 2 saptamani?

din 17 dec 2007 10:03 de mayasha

Dap.

Lately..

din 17 dec 2007 09:56 de mayasha

Trebuie sa ma apuc sa invat la algoritmi in programare...dar nu am nici un chef... :-` Asa ca..mai scriu si eu prin jurnal poate mai dau apa la moara unora de pe acest forum... :cat::cat: Miercuri..zi ciudata rau..o intalnire..cea mai ciudata din ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2063 din 3732
«   1 ... 2060   2061   2062   2063   2064   2065   2066 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare