Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: dorinta ei

din 10 dec 2007 17:01 de Stranger_to_love

ha ha ha daca erai cu 10 ani mai tanara ma mai gandeam deci gratis tot nu e

Re: Ati mai simtit vreodata asa ?

din 10 dec 2007 15:30 de baby

adik esti.... :love: :-*

Re: :)

din 10 dec 2007 02:47 de B-Loo

la 16 ani mam indragostit de o fata de 18 ani.. am cunsocuto intro excursie.. sa intamplat totu foarte rapid.. am facuto cu ea.. am avut o relatie de 2 ani si ceva.. dupa ea am facut o pauza de vreo un an. am cunoscut o fata de 16 ani care mia ...

Re: Read and learn

din 10 dec 2007 02:20 de solokd

sa imi povesteasca si mie cineva ca me lene sa citesc :lol::lol::lol:

Re: Re: Re: Eu 22, EL 38

din 10 dec 2007 02:05 de ExoticDream

Sterge-l pe celalalt, te rog, acesta are mai multe raspunsuri. (!)(!)(!)

Re: Ce ar trebui sa fac dak nu vrea casatorie?

din 10 dec 2007 01:50 de solokd

he he o dorinta mare dar la un moment dat o sa te saturi de casatorie :p sper sa nu se intaple vreodata ..oricum ai rabdare ca se va rezolva problema...:ok: daca te iubeste intr-un tarziu o sa faca si asta...uni baietzi gandesc mult inainte de ...

Re: Re: Re: Sunt eu tampit ?

din 10 dec 2007 01:43 de solokd

ce puteti sa cereti la o fata de 15 ani .....nu o sa gandeasca matur si raspunzator .....evident orice face ea este o joaca sau pur si simplu se juca cu baiatul ;)

Re: Eu 22, EL 38

din 9 dec 2007 23:26 de tematoare

Pari atat de hotarata ca iti doresti aceasta relatie incat nu vad rostul acestui subiect deschis pe forum. Pentru ce ne mai ceri parerea, daca tu deja stii ca relatie cu el e un lucru foarte bun?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: CE SA FAC???????

din 9 dec 2007 23:04 de solokd

baietule in situatzia de fatza tu ar trebui sa te duci la mama fetei sa ii spui "vestea ce-a mare" sa nu te duci cu fata macar daca e sa te bata doar pe tine nu si pe ea...in plus de asta esti barbat viitor tatic deci tre sa te simtzi mandru ...

Re: Re: Re: Re: CE SA FAC???????

din 9 dec 2007 22:20 de solokd

copilul e o minune atuncea cand il fac cu buna constiinta si din iubire dar in cazul lor prin anumite mijloace de neglijentza nu cred ca si-ar dori o asemea povara....tre sa recunoastetzi ca un copil nu e usor de crescut si mai ales de ...

Re: Re: Sunt eu tampit ?

din 9 dec 2007 22:10 de angela

Nu esti tu tampit, fata are ceva probleme de socializare si cateva capitole lipsa la educatie.. :`Indiferent de ce parinti are mai autoritari sau nu, putea foarte bine sa iti spuna ca nu poate sau sa vorbeasca cu tine nu sa te evite. Consider ca asta ...

Re: Re: Re: Eu 22, EL 38

din 9 dec 2007 21:20 de tematoare

Daca tu esti fericita cu omul de langa tine, e foarte bine pentru tine. Insa asta nu inseamna ca relatiile dintre doi oameni foarte departati ca varsta reusesc. Tu ai 33 de ani acum, iar omul tau 48. Sunteti amandoi maturi deci. Ea are 22, iar el ...

Re: Ati mai simtit vreodata asa ?

din 9 dec 2007 18:00 de oanaaaaa

mdaaaaaaaaa!!! c frumos e sa iubesti!!!:love::love::love::love:

Ati mai simtit vreodata asa ?

din 9 dec 2007 17:21 de Macarena

Sa simti ca te topesti atat de puternic incat ti-e teama sa nu te pierzi in drumul tau :wacko: Sa ai o dorinta puternica de a-ti darui si sufletul si trupul unui om, in acelasi timp speriata ca poate nu vrea sa primeasca ofranda ta ? daca da, ...

Re: Re: Eu 22, EL 38

din 9 dec 2007 16:28 de bb

daca il iubesti nu iti mai pune atatea intrebari si nu mai sta pe ganduri.ramai cu el. construieste-ti o viata alaturi de el. vei avea surpriza sa constati ca esti fericita. eu am fost casatorita cu cineva de varsta mea si vreme de14ani m-am chinuit ...

Re: Re: Re: Sunt eu tampit ?

din 9 dec 2007 15:56 de DarkAngel

Daca este sociabila nu ar trebui sa te ignore ceva nu pusca bine aici.Poate nu vrea nimic cu tine sau nu stie ce vrea dar faptul ca te ignora si nu zice nimic poate sa fie si din cauza mentionata de Nekunoskuta sau si altele este foarte greu sa-ti ...

Re: Eu 22, EL 38

din 9 dec 2007 15:49 de DarkAngel

Greu de zis tu trebuie sa-i cunosti intentiile cel mai bine este posibil sa vrea sa fie cu tine doar pt ca esti tanara dar mai sunt si alte n posiblilitati deci noi nu avem cum sa-ti dam un raspuns cert tu esti cea care poate face asta (daca il ...

Re: Re: Sunt eu tampit ?

din 9 dec 2007 15:18 de Dunno

15 jumatate ... Prin liberatatea aceea nu m`am referit la cluburi si la iesiri in miez de noapte ,doar la iesiri in cafenele or stuff ziua Ce ar trebui oferit din partea noastra,a adolescentilor din anul 2007 ? Ai pus diferit ...

Re: Re: Re: Nu ma poate penetra, de ce???

din 9 dec 2007 13:59 de danmihai

nu neaparat.... la mine prima oara a tinut FFF mult...chiar daca eram virgin. ba chiar a durat mai mult decat dureaza in zilele astea uneori cnd sunt obosit :lol:

Re: Sunt eu tampit ?

din 9 dec 2007 13:00 de Nekunoskuta

Ce varsta are? Numai de asta depinde liberatea pe care i-o ofera parintii iar daca are 15-16 ani cred si eu ca nu pot sa-i ofere "libertatea adolescentilor din anul 2007"!!! De fapt ce inseamna aceasta libertate? Plecari la munte/mare cu ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2069 din 3732
«   1 ... 2066   2067   2068   2069   2070   2071   2072 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare