Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Baieti...sunteti pregatiti pentru casatori

din 6 dec 2007 17:59 de SORIN28

Mama cat de inapoiat esti. Nu spun ca femeia nu trebuie sa " produca(sa duca bani in casa) dar...femeia mea o vreau printesa, o vreau fara sa munceasca si sa aibe tot ce isi doreste. Cu ce m-ar face asta innapoiat?! Bani se fac usor(daca stii ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce ar trebui s

din 6 dec 2007 17:42 de angela

Tipul ma iubeste si problema e ca si eu il iubesc.. E un sentiment ciudat dar amandoi ne dorim asta.. Si in orice caz ca sa fim impreuna trebuie sa ne casatorim.. E o situatie mai dificila..o sa va povestesc la momentul oportun.Ne intelegem ...

Re: Re: Re: Re: Forgot something

din 6 dec 2007 15:48 de Marean

Intradevar, sunt dornic de cunoastere. Odata ce sunt dornic de cunoastere, este evident ca vreau sa pricep lucruri care ma depasesc. Ignora-i si poti. Fiecare are o viziune proprie asupra sexului.Nu as putea sa fiu de acord cu ei dar nici ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oare sunt nimfo sau ce nai

din 6 dec 2007 15:33 de 3 baieti

Fiule macar Domnul sa fie cu tine daca pizdele nu`s

Re: Re: Re: Forgot something

din 6 dec 2007 15:31 de andruscha

marean vrei sa stii cam multe.nu incerca sa pricepi lucruri care te depasesc.nu pot sa ma exprim liber aici nu vezi k pustii astia de 17 ani au ceva si impotria sexlui oral li se pare murdar sau mai stiu io ce cred mintile lor.ce sa i faci daca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Forgot something

din 6 dec 2007 15:31 de 3 baieti

bueyyy baiete ... asta`i treaba ... ce sa`i faci daca tarfa si`a gasit un prost mai tare ca tine ... nu tre` sa te consumi .... doar sa te sinucizi !!!!

Re: Baieti...sunteti pregatiti pentru casatorie?

din 6 dec 2007 14:13 de tcg

baieti fiti ma destepti de ce ele sa iaba totu de la inceput?:ok::ok: de ce sa fac eu casa si masina silte lucruri de ce sa nu vie fata cu ele ....treb neapart baiti sa iaba tot mai fetelor bagativa mintile in cap ca bani nu se fac usor ...

Re: Baieti...sunteti pregatiti pentru casatorie?

din 6 dec 2007 14:05 de tcg

depinde de fata ca poti sa ai multi bani daca ea ii fute cu bagabonti asta nui vina baiatului......apropo sa pui mana sa muncesti daca ai pretenti la masini si case

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 6 dec 2007 12:54 de verdiuc

Sa stii,draga Katherine, ca eu nu am facut nicidecum o pasiune pentru tine,ca ti-am trimis tie niste mesaje constituie doar un hobby pe care il exersez cu majoritatea fetelor de pe forum,pentru a vedea cat le duce capul si apoi,nu stii de unde ...

Re: Re Va sfatuiesc sa nici nu va ganditi sa facet

din 6 dec 2007 12:15 de vasile

Salut! Cind ti-ai facut operatia? Si unde? Em am facut-o de un an si nu am nici o problema....

din 6 dec 2007 11:17 de katherine

De citit in graba posturile - nu ti le-am citit, desi pot spune ca ele contin, in foarte mare parte cam aceleasi idei: ,,nu poti accepta sexul in afara sentimentelor", ,,nu concepi ca trupul sa invinga spiritul", apropierea fizica de o persoana ...

Re: intrebare!!!

din 6 dec 2007 10:33 de dea

eu nu folosesc logest de foarte mult timp dar trebuie sa iei in ultima zi de pauza daca citesti prospectu vezi.:rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avo

din 6 dec 2007 10:06 de simona

da,intradevar la Marie Stopes este foarte bine,ieri am facut avort acolo..cu anestezie totala si nu m-a durut deloc,am simtit decat atunci cand a terminat doctora dar nu m-a durut si dupa anestezie nu am mai dormit,in 15 min eram imbracata si plecam ...

Re: Pielea penisului - crapata

din 6 dec 2007 09:16 de eu

aM LA FEL CA TINE, ZI MI DACA TI A TRECUT CA IO SUNT DISPERAT SI URMEZ UN TRATAMENT DE 4 ZILE DAR NU VAD REZULTAE PANA ACUM.... MS

Re: Re: Re: penis usor curbat

din 6 dec 2007 08:51 de mayasha

asa stiam si eu... nu trebuie sa iti faci complexe legat de chestia asta..nu esti primul si nici ultimul si nu afecteaza cu nimic sexului..daca stii ce sa faci cu el..totul va fi bine :ok:

din 6 dec 2007 03:05 de verdiuc

Eu o sustin pe ExoticDream. Este femeia completa.La ea tot ce spune parca este venit din Biblie,si catre asa ceva ar trebui sa tindem.Pe cand in capul celorlalte 2,tinde sa fie ba o varza,ba o inconsecventa aiuritoare. De asta avem traficul ...

Clinica pt dereglari hormonale?

din 6 dec 2007 02:59 de danmihai

o foarte buna prietena de a mea... cu varsa de 26 ani... nu a mai facut sex de 6 ani de cand a inselat-o prietenul ei care o iubea foarte mult. am auzit ca exista o clinica in bucuresti unde, daca ai dereglari hormonale, doctorul iti stabileste un ...

din 6 dec 2007 01:57 de carrie

Exact! Nu te arunci in patul oricui... trebuie sa existe acel ceva, nu as putea spune ce anume, o atractie, o scanteie, un foc (de paie sau nu). Si ceva-ul ala se poate naste din ceva pur fizic sau dintr-o discutie sau... nu stiu sa explic, cert e ca ...

din 6 dec 2007 01:37 de ExoticDream

In cat timp (daca nu vorbim de luni de zile si discutam doar putin cu persoana respectiva)? :unsure::unsure::unsure: P.S. Baietii de pe site ce parere au in legatura cu acest subiect??? :huh::huh::huh:

din 6 dec 2007 01:34 de ExoticDream

Ai citit in graba posturile mele, de aceea nu ai retinut ca am spus ca vreau sa inteleg si sa invat! Daca ai putea sa ma inveti si tu ceva util, cu draga inima as fi student serios! La varste apropiate, ceea ce ne deosebeste in primul rand este ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2072 din 3732
«   1 ... 2069   2070   2071   2072   2073   2074   2075 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare